ANUNTURI

Cristian Ionescu: GLOBALIȘTII NU SE UITĂ LA PREȚ FIINDCĂ ÎL PLĂTIM NOI

Idealul de a fi o singură lume, un paradis umanist, o utopie eliberată de imposibil, visul de veacuri al revoluționarilor, iată pohta mișcării elitelor globaliste.

Prețul nu contează, trebuie plătit! Atacurile teroriste sunt parte din ecuație, după cum insinua tânărul candidat la președinția Franței, însurat cu profesoara sa cu 25 de ani mai în vârstă, convinsă de un adolescent să-și lase familia (soțul și trei copii) de izbeliște pentru un viitor mai picant.

Adică, moralitatea și etica, bunul simț și normalul, valorile și credința, toate acestea fac parte de asemenea din costul imens pe care acești obscuri periculoși sunt în stare să-l plătească – pe cheltuiala noastră, desigur – în slujba viziunii lor babeliene.

Având în spate resurse nelimitate și sponsori octogenari de tip Soros, cărora nu le-a mai rămas nimic de făcut în viață decât să se joace de-a Turnul Babel, globaliștii joacă tare pe trei fronturi:

  1. Politic, prin scoaterea la rampă a unei generații noi de ideologi formați cu grijă în ultimii 25 de ani în cele mai prestigioase bastioane liberale ale stabilimentului educațional;
  2. Religios, prin virusul cultural care penetrează creștinismul și bisericile, transformând sanctuarele în discoteci, predicile în sesiuni terapeutice, închinarea în dezmăț și tranzitând adevărul de la absolut la relativ;
  3. Legal, prin acapararea instituțiilor de drept și forurilor juridice, răstălmăcind și aplicând arbitrar litera – la nevoie modificând-o – și suprimând prin intimidare spiritul legii.

Citeste mai mult: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2017/04/25/globalistii-nu-se-uita-la-pret-fiindca-il-platim-noi/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura