EDITORIALE

Tony Berbece: Rugăciune pentu ziua de 10 august

După cum bine știm și vedem situația României nu e deloc cum am vrea să fie, nemulțumirile sunt multe, fiecare dintre noi dacă am fi sinceri am realiza că hoția și corupția au atins cote alarmante. Dumnezeu condamnă hoția și lăcomia nu mai puțin decât alte păcate.

Ne revoltăm maxim când auzim de deviații sexuale și de destrăbălare și bine facem, dar același sentiment de revoltă ar trebui să-l avem și atunci când vedem că țara aceasta devine raiul infractorilor.

Românii au anunțat un mare protest mâine, numit și protestul diasporei. Aș vrea să ne rugăm pentru câteva motive:

  1. Să fie un protest pașnic, nimeni nu dorește violență sau vărsare de sânge. Tensiunea este la maxim, românii au fost umiliți chiar de guvernanții lor, însă nu ne îndreptățește să fim violenți. Să ne rugăm ca să nu existe instigare la violență.
  2. Să ne rugăm ca cei ce conduc să realizeze că românii s-au săturat de corupție și de legi data în favoarea hoției. Incultura și incompetența să nu mai fie promovate ca normă la nivelul de conducere al țării.

  3. Să ne rugăm ca aceste proteste să aducă o trezire peste cei ce ne conduc, să fie destructurat acest “grup mafiot” de la conducerea țării indifetent de partid, ai cărui membrii vedem că se încurajează reciproc în a aduce defavoare țării pe orice plan. Să rămână doar cine merită. Ei se acuză unii pe alții, dar vedem că nu se ajunge la niciun rezultat. Nimic nu se schimbă în bine.

    --
  4. Cei care conduc aceste proteste să aibă înțelepciune și să renunțe la forme de protest care nu ne onorează, cum ar fi prin vulgaritate (cum deja s-a promovat și s-a ajuns prea departe) și să nu uite că nu poți înlocui mitocănia și lipsa de viziune tot cu mitocănie și lipsă de viziune. Dumnezeu să ridice peste țara aceasta oameni morali și cu o viziune clară pusă în slujba cetățeanului.

Dumnezeu va binecuvânta România și când românul va alege să spună nu corupției și păcatului indiferent de culoare, iar aceste proteste cred că asta fac.

Și nu uitați un lucru, fără Dumnezeu nu se face nimic. Părinții noștri au eliberat România strigând: “Există Dumnezeu!”

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura