ANUNTURIStiriSTIRI MISIONARE

Pastorul iranian condamnat la moarte a fost eliberat

youcef_nadarkhaniDupă ce a petrecut trei ani în închisoare fiind acuzat de apostazie şi a stat neclintit în credinţă deşi putea să fie executat în urma refuzurilor repetate de a se întoarce la islam, pastorul Youcef Nadarkhani a fost în sfârşit eliberat.

Două organizaţii care au urmărit îndeaproape tot procesul şi care au surse în Iran, au declarat că în urma ultimei înfăţişări judecătoreşti de sâmbătă, pastorul a fost eliberat din închisoare şi este acasă cu familia sa.

Deşi a fost achitat de apostazie, pentru care ar fi primit pedeapsa cu moartea, pastorul a fost găsit vinovat pentru evanghelizarea musulmanilor şi condamnat la trei ani de închisoare, pe care tocmai i-a ispăşit.
„Le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături prin rugăciunile lor,” a declarat Nadarkhani, conform Christian Post.
Creştini din toată lumea s-au rugat pentru pastor şi mari lideri politici, printre care şi Hillary Clinton, au cerut în repetate rânduri eliberarea lui. O campanie pe Twitter realizată în acest scop a strâns mai mult de 3 milioane de oameni.

SURSA: www.semneletimpului.ro

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

  1. Dumnezeu onoreaza credinta neclintita in Fiul Sau pana la moarte! Aleluia, Slava Domnului!

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura