EDITORIALE

Te vom iubi mereu Tata si cei 14 copilasi ai tăi. Ai ales să pleci acolo unde nu există durere,lacrimi și amărăciune. Ai lăsat in sufletele noastre o mare durere un mare gol😞😞 ce nimeni niciodată nu va reuși să il umple. 

14 Martie 2017 ziua când ai plecat de lângă tata si cei 14 copii ai tăi. Ai ales să pleci acolo unde nu există durere,lacrimi și amărăciune. Ai lăsat in sufletele noastre o mare durere un mare gol😞😞 ce nimeni niciodată nu va reuși să il umple. Mămica mea scumpă mie dor de tine mie dor să iti aud glasul și să ma strigi pe nume😞😞să imi dai sfaturi și să ma faci sa zâmbesc asa cum doar tu reușeai. Zeci de amintiri zeci de clipe petrecute împreuna. Multe vise si multe planuri ce intr-o zi au luat sfârșit. Mereu ai vrut tot ce era mai bine pentru mine, mereu mi-ai oferit tot ce era mai bun. Mai crescut mare. Mai invatat sa gătesc sa fac din lacrima bucurie. Ai gătit atâția ani mâncăruri ce nu le voi mai mânca niciodată. Acum cand era timpul meu sa te răsfăț sa iti gătesc tot ce mai invatat ai decis sa pleci😞😥.

Zeci de borcane cu de toate am pregătit împreuna cu atata dragoste atata pasiune.😓😓 Nu exista un colț al casei care sa nu imi amintească de tine de ochi tai albaștri ca cerul😢de zâmbetul tau strălucitor de privirea calda si de vocea blânda cu care imi vorbeai mereu. Mie dor sa aud cum imi spui „Mireluța mamei”😩😓 Acum nu mai este cine sa ma strige si pe cine sa strig „mama”. Mâinile tale fine si puternice au crescut 14 copii. Ființa ta a dat naștere atâtor suflete ia crescut ia educat si lea oferit totul😥. Cand imi era rău erai langa mine cand plângeam erai langa mine ma alintai ma mângâiai si ma ocroteai. Imi spuneai „Mama e langa tine”😞😞 acum trebuie sa ma întăresc singura😞. Știu ca ne veghezi de sus știu ca dorești tot ce e mai bun. Nădăjduiesc in Dumnezeu care nu ne lasă si știu ca va veni o zi cand ne vom revedea acolo sus….unde nu mai exista durere lacrimi si suspin…unde nu exista moarte…doar vesnicie.

Mămica mea, iubirea mea, comoara mea acolo sus nimeni nu ne va desparte. Știu ca Dumnezeu ne va da putere la toti si ca ne va purta in carul Lui de biruința si ne va tine tari pe stânca vieții. Ne va ocroti si ne va purta de grija. Tu erai singura mea alinare pământească😞😔sprijinul si ochii mei😥. Acele nopți care ne așteptai cu mancare calda cand ne întorceam de la biserica. Acel zâmbet minunat. Imi era de ajuns sa iti vad zâmbetul si sa radiez de fericire chiar daca in sufletul meu era tristete. Acum ai lăsat durere si plânsete. In sufletul meu e o mare furtuna,lacrimile miau brăzdat obrazul. Inima e trista😓😢😢😢 Nimeni nu imi va putea stinge vreodată dorința de a te revedea intr-o zi. Dacă nu as avea Nadejde in Dumnezeu as fi la pamant. Dar știu ca El e tatăl orfanilor si apărătorul văduv/elor. Te iubim mămica noastră. Zâmbetul tau glasul tau dulce si amintirea ta va fi mereu întipărita in inimile si mințile noastre. Te vom iubi mereu Tata si cei 14 copilasi ai tăi😍🙏

Mirela Luchian

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: