MARTURII

Mărturia unui student de seminar (John MacArthur)

STUDENT SEMINAR –Mărturie  (Preaching the Cross) T4Gospel

Un student la seminar trebuia să își susțină lucrarea de licență- după 4 ani de studiu o predica de 45 de minute. Când a terminat predica s-a simțit foarte bine! Audiența celor aflați în capelă se pare ca l-a urmărit cu interes și chiar prinse aprobarea din priviri a câtorva profesori și prieteni.

-Dar pentru el conta doar opinia unui singur om- mentorul său, decanul facultății. Toţi studenții primiseră foi de evaluare în care puteau trece o critică obiectivă, dar singura foaie pe care și-o dorea acest tânăr era cea a profesorului.

Profesorul meu era undeva situat – pe ultimul rând și am putut să-l zăresc cum și-a împachetat foaia de hârtie într-o bucățică mică. Când mi-a înmânat-o nici măcar nu s-a uitat la faţa mea. El ținea ochii în jos și a mers tăcut pe lângă mine.

Hmmm …acesta nu era un semn bun pentru mine. Astfel, cu prima ocazie, am deschis hârtia. Eram nerăbdător să aflu reacția lui, sperând cu disperare că va fi impresionat de predica mea.

--

Ca să fiu sincer, mă așteptam la ceva criticism constructiv. Dar cele câteva puține cuvinte scrise mă trezeau la realitate. Nu puteam să cred că decanul a ignorat în mod complet exegeza și detaliile tehnice cum a fost răstignit Cristos.

In schimb ceea ce am putut citi a fost o frază care m-a lovit ca un pumn. „AI PIERDUT Ideea mesajului”.

Citeste mai mult: https://depozitarul.wordpress.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: