EvenimenteTabere

Tabara nationala a tineretului la Baru Mare

CENTRUL CRESTIN “CRISTOS PENTRU ROMANIA ” SUCEAVA impreuna cu FEDERATIA BISERICILOR CRESTINE AUTONOME DIN ROMANIA organizeaza: TABARA NATIONALA A TINERETULUI CRESTIN BARU MARE 20-27 IULIE 2012

VA INVITAM sa participati impreuna cu noi la tabara de tineret organizata la BARU MARE, judetul HUNEDOARA, pe malul raului STREI.

PROGRAMUL CUPRINDE:

· lauda si inchinare

· mesaje biblice cu caracter profetic si vizionar

--

· seminarii pe teme biblice de actualitate, cum ar fi: Imparatia lui Dumnezeu, lauda si închinare, darnicie si zeciuiala, daruri spirituale, evanghelizare si misiune, umblarea in biruinta, si altele.

· consiliere spirituala si slujire personala (eliberare, vindecare, restaurare).

· sesiuni de rugaciune pentru botezul si umplerea cu Duhul Sfant;

--

· acţiuni recreative: intreceri sportive, jocuri, drumetii in muntii din jur si in alte locuri de atractie turistica, etc;

· marturii personale ale modului in care Domnul a lucrat in viata noastra;

Ca in fiecare an, vom beneficia de slujirea unor invitati semnificativi din lumea crestina contemporana, din tara si din strainatate, precum si a unor echipe de inchinare cu experienta (David McLean impreuna cu o echipa vor fi cu noi anul acesta).

 

AMPLASAMENT:

· pe malul stang al riului Strei, la 2 -3 km in amonte de localitatea Baru; de la drumul principal se apuca drumul forestier care incepe linga fosta fabrica de caramida refractara (Refractara), si se merge pana la locul de tabara. Punct de reper – statia de distributie a apei este peste drum de locul folosit de noi, in cazul in care nu veti observa cortul mare J !

· exista multe posibilitati de drumetie in muntii din jur – Retezat, Parang, Sureanu – se poate ajunge la Sarmizegetusa Regia, si alte obiective turistice interesante.

CUM PUTETI AJUNGE:

1. CU MASINA: pe soseaua E 79 (DN 66) – intre Hateg si Petrosani, cam la jumatatea distantei; venind dinspre Hateg, intrati in comuna Baru, mergeti pina ajungeti la ceea ce a fost fabrica ‘Refractara’, o luati la stanga imediat ce ati trecut de fabrica, treceti podul si mergeti tot inainte pe drumul neasfaltat pana la locul taberei.

2. CU TRENUL: Simeria este gara principala unde probabil va trebui sa schimbati trenul, pentru a lua unul din personalele care opresc in Baru Mare – pentru detalii consultati www.mersultrenurilor.ro . Pentru cei care isi anunta din timp sosirea vom incerca sa asiguram transportul pana la locul taberei.

3. Exista autocare si microbuze care fac legatura intre diferite orase si trec prin Baru – puteti sa va interesati la autogara din localitatea de unde plecati despre asemenea posibilitati.

CONDITII DE PARTICIPARE:

1. Sunt invitati tineri crestini din tara si strainatate, in GRUPURI ORGANIZATE, conduse de un lider. In cazuri exceptionale participarea se poate face si in grupuri mici sau chiar individual. Participarea la tabara implica obligatia de a respecta regulile organizatorice, aici fiind incluse participarea la programele din cort precum si protecţia mediului inconjurator.

2. DONATIA pentru PARTICIPARE este de 30 ron/persoana – si am dori ca FIECARE participant sa contribuie macar cu aceasta taxa!

3. CAZAREA se face in corturi proprii, fiind necesare suficiente locuri pentru ca fetele sa doarma separat de baieti. Organizatorii NU ofera corturi sau locuri de cazare in corturi. Locurile de cazare disponibile in cabane si pensiuni sunt limitate – cei interesati ne pot contacta din timp si putem da informatii privitoare la aceste posibilitati.

4. MASA. Fiecare participant se va ingriji de alimentele necesare pentru perioada taberei. Va fi posibila procurarea alimentelor de baza si de la magazinele din zona sau se poate lua masa la restaurantele din zona, in conditiile in care aveti posibilitati de deplasare.

5. OBIECTE DE STRICTA NECESITATE: cort, folie de cort, sac de dormit, pelerina de ploaie, haine groase, lanterna, echipament adecvat pentru cei care doresc sa mearga in drumetii pe munte (neaparat bocanci), etc.

6. Prima intilnire in cortul mare va avea loc vineri seara, 20 iulie, ora 19, iar ultima joi seara, 26 iulie – cind vom incheia cu un timp de marturii a modului in care Domnul a lucrat. Plecarea din tabara va avea loc vineri, 27 iulie.

Confirmarea participarii voastre, pana la 10 Iulie, ne-ar fi de mare ajutor in planuirea lucrurilor – distanta de la noi lalocul taberei este mare (500km) si cunoasterea numarului de participanti ne va da idee cu privire la echipamentul transportat . Vom considera confirmarea participarii un semn al aprecierii voastre pentru munca depusa de organizatori. Multumim !

Pentru sugestii, alte cereri sau informatii ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail. Daca doriti sa vedeti ceva intimplindu-se la intilnirea noastra, care nu a fost in anii precedenti, va rugam comunicati din timp! Echipele de lauda si inchinare, drama si pantomima care pot si doresc sa slujeasca sunt rugate sa ne anunte din timp, pentru a putea planui bine desfasurarea lucrurilor, si a evita aglomeratia de slujire din ultimele 2 -3 zile (cei care au mai fost stiu despre ce e vorba!). Si bineinteles, pe linga aspectele organizatorice, veniti cu inimi si minti deschise pentru ceea ce are Domnul pregatit pentru noi toti – partea asta nu tine de organizatori!!!

Multumim pentru colaborarea oferita, in vederea pregatirii terenului pentru un timp binecuvintat!

Nicu Gramesc din partea echipei organizatoare

 

Pentru confirmari, intrebari, sugestii :

Nicu Gramesc

Tel/Fax: 0230-222868, mobil : 0744-787835 ; 0734002527

E-mail: ; nicug38@yahoo.com

 

Va asteptam cu drag pentru a avea partasie in prezenta lui Dumnezeu si a copiilor Sai !

Această invitatie se poate multiplica si este transmisibila.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura