ANUNTURI

Esti Pregatit Pentru Vesnicie?

M-am intors si am vazut sub soare ca alergarea nu este pentru cei iuti, nici lupta pentru cei puternici, … pentru ca timpul si imprejurarile ii ating pe toti. Pentru ca, de asemenea, omul nu isi cunoaste timpul.Eclesiastul 9: 11,12
Un calator mergea de-a lungul unui drum. Miscarile sale erau uniforme si nu se abatea de la drumul sau. Privea drept in fata, spre ceea ce ii statea inainte. Mergand, vedea pe unul sau pe altul cazand pe marginea drumului si ramanand acolo. Aceasta este, vorbind figurativ, o descriere a trecerii timpului!
Acum mergi pe drumul vietii, dar nu stii pentru cat timp. Poate ca vei trai sa vezi mugurii primaverii, dar nu si florile verii sau caderea frunzelor toamnei sau zapada care le va acoperi. Poti incepe anul fie cu par carunt, fie cu elan tineresc, dar nu stii daca il vei termina. Oricum, fie ca zilele tale vor fi multe, fie ca vor fi putine, ramane intrebarea: Esti pregatit pentru vesnicie?
Dumnezeu vrea sa ne invete „sa ne numaram astfel zilele, ca sa capatam o inima inteleapta“ (Psalmul 90: 12). A incepe anul cu Dumnezeu este cu mult mai important decat orice alt lucru din lumea aceasta. Biblia spune: „Cautati pe Domnul cat timp se poate gasi, chemati-L cat timp este aproape. Sa-si paraseasca cel rau calea sa si omul nedrept gandurile sale si sa se intoarca la Domnul – si El va avea mila de el – pentru ca El nu oboseste iertand“ (Isaia 55: 6,7).

Citește mai mult http://afirmativ.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: