EDITORIALE

Care este suma pentru care ne vindeti viitorul?

Glasul celor putini acopera glasul celor multi. Stiu sa planga, stiu sa se planga si toata lumea umbla grijulie, ca nu cumva sa li se incalce drepturile…, pe care, de fapt, nici nu le au…de la Creatorul nostru.
Unii sar sa le ofere servetele pentru ochii umeziti de ipocrizie si sa le aline glasul taraganat ca al unui copil santajist, care stie sa intoarca pe dos familii, sa starneasca agitatie si controverse. Cei multi se resemneaza, tac, fiindca doar gandindu-se li se intoarce stomacul pe dos.
Privesc scarbiti paradele lipsite de puditate si de respect fata de ceilalti si in spiritul unei libertati trunchiate, glasul multimii este anihilat!
Ma tot intreb: De ce noi, care suntem multi, suntem desconsiderati si tratati ca invizibili? Nu ni se iau in considerare drepturile, ba ne sunt incalcate intr-un mod abuziv!
Aparati-ne si pe noi, dragi parlamentari, pentru ca suferim! Suferim pentru ca normalitatea dispare. Nici noi, nici viitorul copiilor nostri nu conteaza! Paradele aprobate si sustinute, protejate si colorat organizate ne surprind prin ostentatie.
Ele conteaza pentru a fi in pas cu Occidentul. Batranii nostri se crucesc privind imaginile desprinse parca din triburile amazoniene…fara pic de rusine!
Cine ne apara pe noi de impunerile dizgratioase ale societatii moderne? Peste 90% din tara aceasta priveste acest tip de comportament ca unul deviant, care aduce un prejudiciu major sanatatii morale a societatii noastre!
Cine ne sare in ajutor? Poate, clasa politica? Dragilor, ati cersit voturile noastre acum patru ani. Ne-ati promis apararea drepturilor. Acum ce faceti? Fugiti? Taceti? Taraganati luarea unei pozitii ferme, in favoarea poporului? De cine va este frica? Care este suma pentru care ne vindeti viitorul?
Romanul mai are inca bunul simt! Inca mai stie ce inseamna tata si mama! Romanul mai are in sangele lui respect pentru familia traditionala. Noi, romanii, va cerem sa iesiti in fata si sa ne aparati drepturile! Nu ne tratati cu ignoranta!
Suntem cel putin 3 milioane de romani care am semnat pentru revizuirea constitutiei, tratati-ne cu respect fiindca si noi v-am trimis acolo! Nu vrem sa fim manipulati si nici amanati! Avem nevoie de oameni care sa ne reprezinte cu demnitate si cu cinste in functiile inalte!
Asadar, cerem sa ne aparati pentru ca ne simtim lezati de cei putini, putini dar care fac atata galagie si va sucesc mintile de nu puteti lua decizii dictate de constiinta!
Doamne, trezeste-i la realitate pe cei inaltati de Tine in dregatorii si da-le puterea de a decide drept!
Pastor Sorin Dumitru Cigher

Sursa: http://afirmativ.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: