ANUNTURI

Un viitor posibil dacă referendumul nu se validează prin participare masivă

În cazul în care referendumul nu va fi validat din lipsă de cvorum sau majoritatea va vota împotriva modificării Constituției, iată câteva sfaturi pentru un viitor posibil:

Dacă veți fi supuși unor anchete interne la locul de muncă și ulterior suspendați doar pentru că v-ați adresat unei fete cu apelativul de „fată” (vezi cazul profesorului britanic Joshua Sutcliffe https://www.christianconcern.com/our-issues/education/maths-teacher-takes-school-to-court-in-transgender-row– SĂ NU VĂ PLÂNGEȚI!

Dacă localitatea în care locuiți va fi dată în judecată pe motivul neaprobării unei parade a homosexualilor (vezi cazul orășelului Starkville, Mississippi) – SĂ NU VĂ PLÂNGEȚI!

Dacă statul vă va confisca fiicele și fiii, când aceștia se cred altceva decât ceea ce sunt (vezi cazul adoptării legii 89 în Canada, în data de 01.06.2017) – SĂ NU VĂ PLÂNGEȚI!

Dacă, într-o bună zi, veți constata că v-au fost reeducați copiii fără știrea și aprobarea dumneavoastră(vezi cazul conferinței de la Focșani, 24.02.2018 și cazul taberei din Italia, Casalecchio di Reno– SĂ NU VĂ PLÂNGEȚI!

--

Dacă veți fi amendați, ca întreprinzători, cu sume de ordinul zecilor de mii de euro pentru că ați refuzat anumite servicii pentru clienții homosexuali (vezi cazul soților Aaron și Melissa Klein – și nu numai– SĂ NU VĂ PLÂNGEȚI!

Dacă statul vă va confisca fiicele și fiii pentru a-i da spre adopție unui cuplu de homosexuali (vezi cazul dramatic al lui Florin Barbu– SĂ NU VĂ PLÂNGEȚI!

Dacă…

--

Sigur că lista este incompletă, pentru că, odată deschisă, această cutie a Pandorei eliberează o infinitate de absurdități și aberații. Dar nu-i nimic, fraților! Eu vă aștept cu brațele deschise în această minunată lume nouă căreia voi îi veți fi pus piatra de temelie prin neprezentarea la referendum sau prin votul negativ.

Doamne ajută!

http://stiripentruviata.ro/viral-pe-net-un-viitor-posibil-daca-referendumul-nu-se-valideaza-prin-participare-masiva/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura