EDITORIALE

Soldații lui Cristos!!

Diavolul stie ca sunt ultimile lui clipe, aude zgomotul lanturilor care-l vor lega in iad pentru vesnicie alaturi de cei ce l-au urmat si de aceea cauta sa atragă mania lui Dumnezeu asupra oamenilor pervertindu-i. 

Cauta sa distruga tot ce mai era dumnezeiesc si moral in oameni. Vrea o globalizare a Sodomei si Gomorei, vrea toalete comune in care rușinea sa nu mai existe, vrea miliarde de avorturi, vrea biserici transformate in cluburi, vrea religii care sa taie capetele creștinilor ca pe cele de pui in abatoare, vrea trupe de rock care sa-i cante diavolului cantece in cluburi cum fac crestinii in Biserici, vrea copii care sa invete pornografia inca din scoala sub pretextul educației, vrea sisteme care sa fure copii descurajându-i pe oameni sa-i mai faca. 
Dar cei care sunt ai lui Dumnezeu, cei care nu s-au jucat de-a crestinii vor ramane pe baricade pana in ultima clipa. Nu se vor lasa pervertiți! Doreste-ti sa faci parte din armata de REZISTENTA a lui Cristos! Linia intai de soldați care vor tine piept pervertirii diavolesti! Acesti crestini se antrenează prin rugaciune si citirea Scripturii. Antrenează-te si astazi. Mergi la Biserica unde se aduna soldații Lui! Doamne ajuta!

Sursa: https://www.facebook.com/tony.profides

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura