ULTIMELE STIRI

Petru Lascau: Barnevernetul atacă din nou

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


O nouă victimă a Barnevernet-lui norvegian a îngrozit întreaga populație românească de pretutindeni. De data aceasta organizația nazisto-vikingă a răpit-o din sânul familiei româniacurată.com, pe copilul ei de suflet, Alina Mungiu-Pippidi. Mascații organizației teroriste, însoțiți de o auto-macara de 4 tone, au ridicat-o ieri și au dus-o la o destinației secretă.
Deși motivele acestei măsuri radicale sunt păstrate în strict secret de către Barnevernet, au transpirat totuși presei unele dintre ele:
Cei de la româniacurată.com ar fi tăiat feliile de pâine prea groase pentru sandviciurile cucoanei, ceea ce a avut urmări grave asupa volumului de ear dislocat de formele ei geometrice.

Vecinii au observat o obsesie a acestei fete singuratice, cu rușii și mai ales cu Putin. Obsesiile au evoluat în fobii ciudate, victima văzând mâna lungă a Rusiei în spatele oricăror demonstrații pașnice, mai ales ale evanghelicilor.

Româniacurată.com ar fi făcut curățenie în casă cu prea mulți detergenți proveniți din prelucrarea produselor petroliere din nord și acest lucru o afectează pe Alina emoțional și intelectual, mai ales la scrierea ultimelor articole publicate.

Familia de la româniacurată.com n-o poate păzi cum se cuvine de atacurile unor blogări și facebook-iști români periculoși, așa că Alina s-a văzut silită în ultima vreme să ceară intervenția SRI-ului.

Schimbările prea dese ale sediului radacției și a domiciliului au produs nesiguranță și neliniște Alinei, accentuându-i frica de ruși și mai ales de Putin.

Venit lunar al familiei de la româniacurată.com a început să devină insuficient pentru nevoile mereu crescânde al Alinei, așa că a început să spere la suplimentarea contribuției norvegiene, atacându-i vehement pe suporterii familiilor destrămate de aceeași organizație, care acum, culmea ironiei, au răpit-o tocmai pe ea.

Păzită strașnic între fiordurile ideologiilor europeene contemporane umaniste, progresiste, multiculturaliste, globaliste, și socialiste, Alinei i se va încredința redacția publicației: Baliverne.net.

Sursa:  https://lascaupetru.wordpress.com/ 

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28382 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: