EDITORIALE

​SĂ NU TĂCETI!

​SĂ NU TĂCETI!Trăim,visând cu ochii deschisi spre o lume mai bună….spre o lume in care sa domnească dragostea şi armonia. O lume care, pare tot mai îndepartată de noi…Modernismul şi libertatea excesivă parcă ne-a golit incet, incet de umanul care ne caracteriza pana nu demult.

​E sâmbătă seara, 30 ianuarie 2016; ma aflu pe autocar impreună cu soţia si un grup de enoriaşi şi prieteni din biserica in care slujim. Ne întoarcem din Castellon(Spania) spre Elche, unde locuim temporar, de la un protest in favoarea familiei Bodnariu. Noi suntem dintre aceeia care incă sustinem familia si importanţa ei. Familia care parca, mai mult ca niciodată e „bombardată” din toate parţile.

​Am urmarit îndeaproape cazul acestei familii, in dreptul careia scrie Bodnariu.Dar la fel de simplu putea scrie numele familiei mele sau a voastre..oricare ati fi. Dumnezeu i-a ingăduit sa treacă pe-aici cu un scop, sunt sigur de asta. Iar scopul acesta, Dumnezeu si-L va duce la indeplinire si prin aportul nostru, cei care mai avem ceva dumnezeiesc şi uman in noi.

​E momentul sa ne unim forţele, să trecem peste orice bariere care ne-ar putea separa si să ne facem auzit glasul. Un glas care treptat, treptat ni l-a stins Satana motivând că am evoluat…sau că trebuie să fim paşnici şi că e suficient dacă ştim noi fără a ne exterioriza punctul de vedere. Mă intreb, unde am fi fost astăzi dacă apostolii şi-ar fi inchis gura atunci când primeau ameninţări si erau bătuţi zdravăn? Prea am inhămat profilul creştinului cu fermoar la gură. E momentul sa NU TĂCEM şi să susţinem ceea ce credem (dacă mai credem ceva).

​Ne-a stins nouă glasul, pentru a putea aprinde cel al fărădelegii si a-l paradelor gay din intreaga lume.

​E momentul să iesim din anonimat si din amorţeala in care ne atrofiem, minţindu-ne că va fi bine. Nu, nu va fi bine. E momentul să susţinem adevarul. Apăraţi şi susţineţi familia in mod public. E instituită de Dumnezeu iar noi trebuie să fim martori ai Lui. E momentul să demonstrăm asta, apărând ceea ce El a consacrat.

​Iubiţi şi faceţi-vă timp pentru cei dragi, pentru că nu uitaţi, familia o avem doar pentru aici.

​Marius şi Rut, fiţi tari..vă suntem alături, dar cel mai important e faptul că biruinţa este in mâna Domnului…iar noi deasemenea.

​Iar voi, NU TĂCEŢI! Faceţi-vă auzit glasul in cer(prin rugăciuni) si deasemenea, înaintea oamenilor ca nu cumva, intr-o zi, tăcerea de acum să ne condamne.

​Hei, mai e cineva acolo ?? …..Tăcere…..

​​​​​​​​Alin Jucu

  

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: