EDITORIALE

“O MAMĂ PROPUNE FAMILIEI PREZIDENȚIALE SĂ ADOPTE COPIII FAMILIEI ‪#‎BODNARIU‬…

61613746Domnule Președinte Johannis, Doamnă Carmen Johannis,
Cred că ați primit și primiți zilnic multe scrisori iar dacă le-ați citi pe toate, unele v-ar plictisi, altele v-ar amuza și puține ar fi cele care v-ar atrage serios atenția. Sper ca scrisoarea mea deschisă să vă facă să luați în calcul un demers posibil , daca îl veți judeca ca atare. Îndrăznesc să vă scriu pentru că problema care mă frământă și nu mă lasă să dorm, mă face să urlu de durere și să strig către bunul Dumnezeu, nu este doar a mea, ci a zeci de mii de români și de care aveți știință – cazul familiei Marius și Ruth Bodnariu din Norvegia. Mintea mea pragmatică a survolat tot felul de posibilități de rezolvare: pe lângă rugăciune zilnică am semnat petiții, am participat la manifestații și m-am gândit să cheltui și să merg chiar până la Oslo să protestez acolo dacă acest lucru ar ajuta.

Înțelegem însă tot mai clar din mass-media faptul că posibilitățile de rezolvare ale acestui caz în Norvegia sunt foarte limitate, că timpul se scurge rapid și că fiecare zi este în defavoarea acestei familii căreia i s-a răpit în mod samavolnic copiii de către un sistem abuziv și care nu dă socoteală nimănui. De aceea, îndrăznesc să vă rog respectuos să luați în calcul această propunere: Cum ar fi ca familia noastră prezidențială, familia Johannis să fie cea care să ceară adopția celor cinci copiii, toți cetățeni români? Logica mea este simplă, în sensul că dumneavoastră ați putea avea șansa unică, de care nici o familie de români se pare că nu dispune. Mă gândesc că pe dumneavoastră nu ar putea să vă refuze “politicos” dar fără prea multe explicații așa cum probabil, o vor face în cazul fratelui lui Marius Bodnariu, care locuiește în București.

Știu că nu este ușor ceea ce vă propun, dar este extrem de frumos! Ca mamă a trei copii naturali și a unuia adoptat, vă asigur că este o experiență care vă va aduce multe satisfacții ca și cuplu. Pentru copiii despărțiți nu numai de părinți ci și între ei, ar fi șansa de a fi din nou împreună și de a nu trece printr-o traumă care le va marca iremediabil viața. Mai mult, dumneavoastră aveți ocazia să închideți gura celor care vă acuză de implicare în adopții suspecte, celor care vă tot numără casele și a celor atât de care sunt interesați de renovarea vilei în care vă veți muta curând.

Citeste tot articolul > http://www.baptist-tm.ro/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: