Reclame
ULTIMELE STIRI

Dragă Norvegie, te acuz de abuz nu împotriva unei familii de romȃni creştini, te acuz de abuz împotriva Creştinătăţii

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


Da, dragă Norvegie! Şi eu îmi îndoctrinez copilul! Şi ca mine sînt mulţi alţii. Copilul meu ştie Tatăl Nostru, Crezul şi Ȋnger-Ȋngeraşul meu de la un an şi opt luni. Copilul meu e împărtăşit în fiecare duminică şi sărbătoare. Copilul meu ştie că Sărbătoarea Crăciunului nu e despre un moş gras care circulă prin aer, tras de reni, e despre Naşterea Domnului, venirea Lui în trup pe Pămînt. (Apropo, te-ai gîndit vreodată, dragă Norvegie, ce onoare ne-a făcut Domnul că S-a coborît printre tîmpiţii de noi?)Copilul meu ştie să-şi facă cruce de cînd a învăţat că are control asupra mîinilor lui. Pe Maica Domnului o iubeşte “de nu poate să numere”, la fel şi pe sfinţi şi pe îngeri.

La noi, în Romȃnia, există copii care ţin post de la vîrste foarte mici. La noi, în Romȃnia, copiii ştiu să se abţină de la un dulce dacă trebuie să se împărtăşească peste o oră. Ştiu că după o oră pot să-l mănînce. Copiii cîntă colinde la noi, în Romȃnia, şi nu se gîndeşte nimeni “muaaaamă, ce îndoctrinaţi sînt copiii ăştia!”.

Dragă Norvegia, să ţi se pună pata pe o familie de romȃni care-şi creşte copiii în duhul creştin, singurul, al Adevărului atît de mult, încît să-i rupi din matca lor, să-i dai printre străini, să le furi dreptul suprem la Mamă şi la Tată! Iată adevăratul abuz!

Dragă Norvegie, te acuz de abuz nu împotriva unei familii de romȃni creştini, te acuz de abuz împotriva Creştinătăţii, te acuz de abuz împotriva Vieţii şi Adevărului, de acuz de abuz de prostie şi ignoranţă! Laicitatea ta e stupidă şi fără sens. Grija ta pentru copii e lipsită de subiect, e o pseudogrijă, e ilară şi subdimensionată.

Dragă Norvegie, ştiu că nu l-ai citit pe Dostoievski, da’ lasă, că l-am citit io şi-ţi fac un rezumat! Ȋn Jurnalul lui, Dostoievski scrisese un articol despre cum o bonă fusese dată afară din familia de al cărei copil avea grijă pentru că stăpîna casei a surprins-o pe aceasta povestindu-i micuţei despre Maica Domnului. Familia respectivă era dintre cele noi, vezi bine, dintre cele moderne, dintre cele care adoptaseră repede Programul European de Laicizare, care nu e de ieri-de azi, e, iată, mult mai vechi. Să intri cu bocancii într-o familie de creştini, ba să-i iei copiii şi să-i dai printre străini, pe motiv că preocupările ei nu se opresc la Imediat! Iată abuzul! Ce diferenţă e între tine şi ISIS? Nici una! Sînteţi ambii, la fel de intoleranţi, de sălbatici şi reduşi. Unde sînt valorile europene în virtutea cărora ai adus atîta durere într-o familie? Unde sînt valorile toleranţei şi diversităţii, pe care te baţi cu pumnii-n piept că le împărtăşeşti? Unde e spiritul tău european? Ȋn ce se colţ de lume trăieşti? Ce cărţi ai citit?  Citește mai departe > http://www.mariustuca.ro/editorial/21969-familia-bodnariu-reunite-indoctrinare-crestina  

 

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (24673 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

6 comentarii la Dragă Norvegie, te acuz de abuz nu împotriva unei familii de romȃni creştini, te acuz de abuz împotriva Creştinătăţii

  1. Frumos, foarte frumos! Frumos cà românasii sunt îndocrinati din momentul în care îsi controleazà mâinile. Frumos cà tin copilasii post. Frumos si fatul cà românii sunt singurii care îl citesc pe Dostoievski si cà fac un rezumant pentru incultii din Norvegia. Totul este atât de bine si frumos în Româniai Cà mà întreb si eu ca prostul de ce pleacà toti românii care pot. De ce nu stau în România? Unde sunt atâtea biserici. De ce se duc în Norvegia de exemplu?

  2. in religia crestina copii nu sunt obligati sa tina post. nici bolnavii si parca nici batranii…
    eu vad aici un articol despre un crestinism habotnic. familia crestina trebuia sa cunoasca legile din tzara respectiva . sa vina in romania unde poti sa-ti infometezi copilul in numele religiei.

  3. apropo de diferenta dintre ei si ISIS… citeam de curand ca nici macar ISIS nu desparte mama de bebelusul sugar!

  4. Cred ca adevarul adevarat nu este asta, ca copiii au fost luat din cauza indocrinari. Sa fim sinceri…in special ce-i care locuiesc in Norvegia, stim bine ca nu se poate ca 5 copiii sa fie luati de la parinti pt acest fapt. Stiu ca aici sun regulile foarte stricte in privinta crestera copiiilor”. Degeaba acuzati, daca nu stiti exact care a fost cazu din care copiii au fost luati toti in doua zile, dar asta imi spune mie multe. Cred ca mai bine ar fi sa ne rugam la Dumnezeu sa-i intareasca pe acesti parinti si sa-i treaca biruitori prin aceasta incercare foarte dureroasa, si sa lasam pe Dumnezeu sa acuze!

  5. Draga Norvegie, nu stiu de ce nu am stat acasa in Romania mea inapoiata si m-am dus in tine sa imi impun obiceiurile mele medievale precum fac musumanii in Franta sau Anglia. Eu vreau sa iti arat ca noi romanii suntem cei mai destepti si le stim pe toate. Indoctrinarea religioasa se face de mic copil, uita-te la islamisti ce treaba buna au facut. Daca nu imi convine in tine, nu stiu de ce nu ma intorc inapoi in tara mea minunata.

  6. Ca si Romania, Norvegia este stat laic, nu religios, iar indoctrinarea din partea unui credincios fundamentalist nu este permisa, chiar daca sunt copiii lui. In plus, in Norvegia, ”educatia” facuta cu palma, este sanctionata, asa cum ar trebui sa fie sanctionata si in romania. Cred ca ar fi benefic daca cetatenii de alte nationalitati ar respecta regulile din tara de adoptie, ca un minim bun simt. In definitiv, asta pretindem si de la musulmanii care emigreaza, sa se adapteze regulilor, nu sa le impuna pe ale lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: