ULTIMELE STIRI

Comunicat: Florin Ianovici cu privire la articolele apărute pe internet în care este acuzat de limbaj virulent

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00


Am luat cunoștință de o serie de articole publicate pe un blog, pe care nu îl voi menționa din rațiuni de la sine înțelese, în care sunt acuzat, într-un limbaj virulent, de faptul că aș publica sub un cont fals anumite postări.

Pe autorul acestui blog care este slujitor în cadrul unei biserici aparținând Comunității de București l-am chemat astăzi la sediul Comunității în prezența secretarului Comarița Mărcuț și am avut o discuție, unde am prezentat martori și documente din care reiese fără niciun dubiu faptul că afirmațiile lui nu au niciun suport faptic.Martorii și dovezile au demonstrat că titularul de cont cu care are o dispută este o persoană cunoscută de ei și nu are nicio legătură cu mine. Modul în care se exprimă autorul articolului este incalificabil din punct de vedere spiritual.

Nu am niciun alt cont de facebook sub un nume fals, nu sunt de acord cu discuții care depășesc cadrul duhovnicesc și nu pot fi răspunzător de atitudinile pe care vreun titular de cont pe facebook le are cu privire la vreun subiect.

Am postat întodeauna cu intenția și dorința sinceră de a sprijini duhovnicește sufletele care caută cu sinceritate să fie credincioase lui Dumnezeu. Nu am intrat în polemici, nu agreez articolele prin este atacată integritatea cuiva întrucât nu aceasta este maniera biblică de intervenție.

Întrucât Sfintele Scripturi și statutul Cultului Creștin Penticostal prevăd în mod explicit faptul că denigrarea, defăimarea în spatiul public virtual al vreunei persoane atrage sancțiuni duhovnicești pentru persoana care săvărșește asemenea lucruri, cu cât mai mult când este faptul de un slujitor care publică asemenea materiale, vă informez că pastorul Mărcuț Comarița, în biserica căruia slujește aceasta persoană, a inițiat procedura de disciplinare.
Sper ca fiecare dintre noi să fie responsabil și conștient de cuvintele Mântuitorului Isus Hristos: Matei 12:37 „Căci din cuvintele tale vei fi scos fără vină şi din cuvintele tale vei fi osândit.” ”

Dumnezeu să ne lumineze! 

  

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26855 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Comunicat: Florin Ianovici cu privire la articolele apărute pe internet în care este acuzat de limbaj virulent

  1. Frate Ianovici Dumnezeu sa te treaca prin acesta incercare cu bine iubirea lui Dumnezeu este mult prea mare in vorbe sfinte sa o descriu .Te iubeste Dumnezeu pt. ca te pune la incercercari mari slava lui lupta e grea dar esti mai mult decit biruitor .What a friend we have in Jesus .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: