EDITORIALE

Sfârşitul din spatele sfârșiturilor

timpUnul din marile dezavantaje ale atâtor preziceri și profeții ale sfârșitului lumii este că, puțini oameni îl vor mai aștepta pe Domnul Isus Hristos. Tot mai mulți oameni vor gândi că totul e doar o iluzie. E în ultimul timp, o alarmă falsă continuă, care va uza până și mințile celor credincioși. Întâlnesc tot mai mulți oameni care spun că sunt credincioși, dar care la discuțiile despre a doua venire a Mântuitorului dau rateuri serioase. Pur și simplu, tot mai puțini oameni nu mai cred în învierea morților și în răpirea Bisericii.

Cauza: Să ştiţi că în zilele din urmă vor veni batjocoritori plini de batjocuri, care vor trăi după poftele lor, şi vor zice: „Unde este făgăduinţa venirii Lui? Căci de când au adormit părinţii noştri, toate rămân aşa cum erau de la începutul zidirii!” 2 Petru 3:3-4  Da, cauza este vorbirea ușoară despre aceste lucruri. Tot mai mulți specialiști în escatologie apar peste noapte, fiecare cu studiile sale, cu prezicerile sale și cu teoriile sale. Și cum trăim într-o eră a comunicațiilor, acești pseudospecialişti pot fi auziți și văzuți de multă lume.

Vorbele goale fac mult rău și o nădejde amânată îmbolnăvește inima, spune chiar Sfânta Scriptură. Aceste alarme false nu fac altceva decât să ne desensibilizeze. Unii vor fi conștienți că nu mai cred în a doua venire, alții nici nu își vor da seama de asta. Nu poți crede la nesfârșit, o teorie care de câteva ori pe an se dovedește a fi falsă. E natural în noi să o privim circumspecți și chiar să renunțăm la ea în condițiile acestea.

de . Citeste tot articolul click aici

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura