EDITORIALE

† Magda Popescu a plecat la Domnul!

imageM-am luptat lupta cea bună, mi-am sfârşit alergarea, am păzit credinţa. – 2 Timotei 4:7

Dupa ce Dumnezeu ne-a mangaiat ieri prin postarea lui Dani, (vezi mai jos pe pagina) astazi la ora 13:00 (Romania) tot El a chemat-o pe Magda acasa. De ce-i asa? O stie El? Pentru noi, e o adanca tristete, desi stim ca daca si noi ne sfarsim alergarea alaturi de Domnul, ne vom reintalni in glorie cu Magda sus in ceruri. Domnul, in bunatatea Sa, ne-a dat o zi de bucurie si nadejde ieri prin relatarea lui Dani. Dar, iata, ca El a vrut sa ne incurajeze, sa nu disperam, cand astazi Isi face lucrarea si o duce pe Magda acasa.

O cunoastem pe Magda de departe, de cand am inceput lucrarea acestui blog si am inceput postarile cu predicile fratelui Ianovici. Atunci, Biserica Betel nu avea echipa de media si gaseam video cu lucrarea fratelui Ianovici cand se deplasa la alte biserici. Cautam video pe Youtube si Google saptamanal si acolo am descoperit-o si am indragit-o pe Magda, care impreuna cu alti tineri, mai tarziu Grupul Evangelion, il insotea cateodata pe fratele Ianovici in misiune. Magda s-a remarcat cu felul ei sincer de a canta. Cand Il lauda pe Dumnezeu, o facea cu tot sufletul si cu toata fiinta ei.

Iata ca astazi Dumnezeu a decis sa o cheme acasa. Suntem foarte tristi si plangem cu familia ei, cu sotul ei si cu biserica ei. E interesant ca si Domnul Isus il plangea pe Lazar, desi era Fiul lui Dumnezeu.

Magda, multumim pentru lucrarea ta minunata. Ne-ai incurajat de cate ori te-am ascultat cantand si a rasunat vocea ta prin casa noastra. Nu te vom uita! Intr-o zi, te vom intalni si iti vom multumi in mod personal….

--

Despartirea aduce cu ea tristete. Dar, doar pe moment. Caci noi avem o mare nadejde:

1 Corinteni 15:51 – 51 Iată, vă spun o taină: nu* vom adormi toţi, dar** toţi vom fi schimbaţi,52 într-o clipă, într-o clipeală din ochi, la cea din urmă trâmbiţă. Trâmbiţa* va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii şi noi vom fi schimbaţi.

Doamne, ajuta-ne pe toti sa ne sfarsim alergarea cu bine si sa fim cu toti impreuna in Imparatia Ta!

--

Acestea sunt cateva dintre cantarile pe care noi le ascultam… Speram sa va aduca si voua mangaiere. Multumim tuturor care v-ati facut timp sa va rugati pentru Magda, Dani, familia si biserica ei. Dumnezeu sa va rasplateasca. Si El sa va puna pe inima indemnul sa continuati sa va rugati pentru familia ramasa in urma. Domnul sa-i intareasca, sa le stearga lacrimile, sa le umple inimile cand vor simti golul mare care l-a lasat Magda…

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/07/04/magda-popescu-si-a-sfarsit-alergarea-cu-bine/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura