EDITORIALE

Lucruri de făcut în timp ce ești singur(ă)(single)

A fi singur(ă)(single) nu e o boală,  este o oportunitate pentru tine în a crește, învăța și experimenta viața într-un mod în care nu vei mai putea atunci cand te vei căsători.

Lucruri pe care le poți face când ești singur(ă):

1. Fi tare în credință

tumblr_luhbg6baoj1r183mao1_500_largeClădește-ți credința pe o fundație care nu poate fi dărâmată, indiferent de situațiile care le confrunți. Acest lucru nu îți va aduce pace doar în perioada în care ești singur(ă), ci te va ajuta în călătoria descoperirii persoanei alături de care îți vei petrece tot restul vieții. Nu îți schimba convingerile în funcție de persoana pe care încerci să o impresionezi. Această tactică se va întoarce mereu cu o suferință îndelungată.

2. Fundamentează-ți propria identitate

Trebuie să știi cine ești înainte de a explica altcuiva acest lucru. Fi încrezător în scopul tău, în trupul tău, în identitatea ta și în alegerile tale. Relațiile nu îți repară problemele de identitate, dar pot fi adăugate ca bonus la cine ești ca persoană.

3. Concentrează-te pe școală sau începutul unei cariere.

Acum ai foarte mult timp la dispoziție. În loc să te bălăcești în singurătate, FĂ CEVA PENTRU TINE! Pășește afară din casă și ia maturitatea de coarne. Începe să-ți construiești viitorul în loc să visezi la acesta!

--

4. Învață să fi independent(ă) până va fi nevoie de altceva

Nu e nimic rău în a aspira să fi casnică sau un tată care lucrează de acasă. Dar, din moment ce aceste oportunități nu intră în discuție acum, trebuie să te asiguri că faci tot ce poți pentru a funriza necesarul pentru tine, pentru viitoarea familie și viitoarele aspirații. Nu trăi de pe o zi pe alta! Planifică-ți viitorul și privește la oportunitățile ce îți stau în față. Ești dator să te maturizezi în toate lucrurile. 

5. Încetează să te mai întălnești cu persoanele care știi că nu sunt potrivite pentru tine

Când ești singur, stai departe de ieșirile fără rațiune. Dacă știi că nu sunt genul tău, nu oferi timpul tău prețios. Tot ce vei face va fi să rănești și eventual să îți rănești propria inimă. Încetează în a te mai întâlni cu persoane nepotrivite, ci concentrează-te în a deveni persoana potrivită. 

***

--

Ce alte lucruri poți face atunci când ești singur(ă)(single).  Lasă un comentariu mai jos!

sursa: vesperblog.wordpress.com

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Este Adevarat ,Domnul sa va binecuvanteze!
    Efeseni 5:1-33
    ….7. Sa nu va intovarasiti, dar, deloc cu ei.
    8. Odinioara erati intuneric; dar acum sunteti lumina in Domnul. Umblati deci ca niste copii ai luminii.
    9. Caci roada luminii sta in orice bunatate, in neprihanire si in adevar.
    10. Cercetati ce este placut inaintea Domnului
    11. si nu luati deloc parte la lucrarile neroditoare ale intunericului, ba inca ma
    Aceasta este satisfactia si activismul meu zilnic , Dumnezeu!
    Cand ajungi sa cunosti oameni ,vei fi impins si obligat sa devii om ca ei ,si cazi in ispita si pacat ,dar cand Il vei cunoaste pe Dumnezeu te vei straduii sa devii cel mai bun copil al Sau si vei dorii sa te sfintesti tot mai mult.

    Cand nu Il gasesti pe Dumnezeu in oameni nu poti relationa cu ei si ma intreb de ce e asa ?!! Si bisericile fara copii Lui Dumnezeu adevarati par goale ,plictisitoare desi sunt pline de asa zisi „crestini superficiali ,caldiceii „!

    Galateni.5:24)
    Cei ce sunt ai lui Hristos Isus si-au rastignit firea pamanteasca impreuna cu patimile si poftele ei. Amin!
    (Galateni.6:8)
    Cine seamana in firea lui pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea; dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul viata vesnica. Amin!
    Cei ceresti (adica calauziti de Duhul )isi pierd timpul pretios ,indemnnandu-i pe cei pamantesti (calauziti de firea pamanteasca)sa Il primeasca pe Hristos in ei, sa se pocaiasca, sa se schimbe ,ca sa existe o armonie si intelegere intre ei ,dar nu oricine poate sa fie duhovnicesc ,de aceea apar certuri si dezbinari.Iar cei lumesti nu ii inteleg pe cei cu adevarat crestini si vor ca toti sa fie ca ei .E imposibil.

    Galateni 5:17Caci firea pamanteasca pofteste impotriva Duhului, si Duhul impotriva firii pamantesti: sunt lucruri potrivnice unele altora, asa ca nu puteti face tot ce voiti. Amin!
    Este diferenta de copii Lui Dumnezeu si cei care traiesc in fire pamanteasca ,ca de la cerul cel mai inalt la pamant ,de aceea sunt atatia oameni singuri si cand te descoperi cine esti ,cu siguranta nu mai vrei sa fii cine ai fost ,s-au sa umblii cu cei neschimbati de Dumnezeu .Chiar daca suntem in trup firesc noi nu mai ascultam de firea pamanteasca .
    (2Cor.10:3)
    Macar ca traim in firea pamanteasca, totusi nu ne luptam calauziti de firea pamanteasca. Amin!
    E greu dar nu imposibil ,cu Dumnezeu totul e posibil si singuratatea e un dar binecuvantat de la El pentru mine ,pe care trebuie sa il respect si sa ma consolez ca El este totul pentru mine si ca nu merita nimeni sa ma mai impart cu ei ,traiesc fara compromis .
    Il urmez pe Dumnezeu facand voia Lui nu voia mea sau a altora ! .

    Efeseni 5:1. Urmati, dar, pilda lui Dumnezeu ca niste copii preaiubiti.
    Amin!

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura