ANUNTURI

Susține proiectul „30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană 2015″

copertaEchipa Știri Creștine a tradus și distribuit online acest ghid de rugăciune încă din anul 2009. Din 2012 am început să tipărim și să distribuim acest ghid la biserici și la cei dornici să se roage pentru alții. Mulțumim celor care ne-ați susținut financiar și celor care s-au rugat împreună cu noi. Dumnezeu continuă să lucreze în Lumea Musulmană! Mulțumim, de asemenea, partenerilor media care au fost implicați în acest proiect anii trecuți. Vă invităm să fiți și anul acesta alături de noi!

Pentru că în fiecare an am ajuns în situația să avem cerere mai mare de reviste decât am tipărit vă invităm să fiți parteneri și să ne ajutați cu tipărirea și distribuirea. Dorim să tipărim cel puțin 1000 de bucăți, costul de tipărire și distribuție a unui ghid ajungând la aproximativ 1 euro. Săptămâna viitoare dorim să tipărim și să începem să distribuim ghidul. Momentan avem doar jumatate din bani. Vă oferim posibilitatea să fiți parte din acest proiect!

Precizăm că am distribuit gratuit aceste reviste. Pentru cei care doresc să susțină financiar acest proiect o puteți face în următoarele moduri:

1. Prin Paypal la adresa: contact@stiricrestine.ro

2. Prin transfer bancar la conturile:

Nume cont: Pop Viorel
Cont Lei: RO88 RZBR 0000 0600 1272 7149
Cont Euro: RO34 RZBR 0000 0600 1272 7151
cod swift: RZBRROBU

Raiffeisen Bank Medias
Str. I.C. Brătianu, nr 3

Vă rugăm să precizați: Donație proiect 30 zile!

Citeşte mai mult pe http://www.stiricrestine.ro Susține proiectul „30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană 2015″

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: