Intrebari & Raspunsuri

De ce nu pune Dumnezeu capăt nenorocirilor din Japonia?

Întrebare:

Se pare că în Japonia s-a început un lanţ continuu de nenorociri care nu încetează. De ce procedează astfel Dumnezeu cu ei?

Anterior am scris articolul “Sunt cutremurul şi ţunami din Japonia un semn al sfârşitul veacului?” . Rămân  îngrozit să văd că nenorocirile nu se opresc acolo şi împreună cu toată biserica ne-am rugat pentru încetarea acestor nenorociri şi ca să aibă Dumnezeu milă de poporul nipon.

Un prezentator de la PublikaTV a spus că şi în Moldova acum s-au pornit “ţunami” în legătură cu legea anti-discriminare pe criteriu de orientare sexuală. Pentru că mă rog continuu să ne ferească Dumnezeu de consecinţele grave pe care le poate aduce ţării noastre această lege, am vrut să ştiu cum stă Japonia la acest capitol. Am făcut o simplă căutare “gay pride parade” şi am găsit că după o pauză de 3 ani de zile, în Tokyo a avut loc a 6-a parada gay în anul 2010. Dar va zice cineva…

Ce legătură este între parada gay din Japonia şi nenorocirile venite peste ei?

Există o legătură directă. În capitolul 18 din cartea Levitic Dumnezeu trece în revistă perversiunile sexuale pe care le practicau popoarele păgâne şi pe care le-a interzis categoric poporului Său. Printre aceste perversiuni este trecută şi homosexualitatea despre care Dumnezeu spune:

--

Să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urâciune. (Leviticul 18:22)

Apoi, după ce încheie lista, în concluzie Dumnezeu anunţă consecinţele pentru ţara a cărei popor nu va ţine socoteală de porunca lui Dumnezeu şi va tolera aceste practici:

Păziţi, dar, legile şi poruncile Mele şi nu faceţi niciuna din aceste spurcăciuni, nici băştinaşul, nici străinul care locuieşte în mijlocul vostru. Căci toate aceste spurcăciuni le-au făcut oamenii din ţara aceasta care au fost înaintea voastră în ea; şi astfel ţara a fost pângărită. Luaţi seama ca nu cumva să vă verse şi pe voi ţara din gura ei, dacă o spurcaţi, cum a vărsat pe neamurile care erau în ea înaintea voastră. Căci toţi cei ce vor face vreuna din aceste spurcăciuni vor fi nimiciţi din mijlocul poporului lor. Păziţi poruncile Mele şi nu faceţi niciunul din obiceiurile urâte care se făceau înaintea voastră, ca să nu vă spurcaţi cu ele. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.” (Leviticul 18:26-30)

--

Perversiunile sexuale sunt numite spurcăciuni care pângăresc ţara şi în cele din urmă ţara ajunge să-i verse, adică să-i vomite pe locuitorii ei de acolo.  În anul 2010 la parada homosexualilor din Japonia au mărşăluind pe străzi peste 4000 de homosexuali şi lesbiene.

După ce şi-au prezentat pozele pe un site, homosexualii au făcut un apel şi au invitat pe alţii să vină la următoarea paradă în 2011…

Acum însă se pare că prin aceste mari nenorociri trimise de la Dumnezeu, Japonia a început să verse (vomite) în sens direct pe locuitorii ei. Exact la această expresie din Biblie (ţara va vărsa pe locuitori din gura ei) m-am gândit când priveam efectul groaznic al apelor venit de ţunami şi la exploziile de la staţia nucleară. Cum vor mai putea aceşti oameni să trăiască în ţara lor?

Dar va spune cineva că exagerez şi mă va întreba…

De ce nu a pedepsit Dumnezeu celelalte ţări unde perversiunea sexuală este promovată sub pretext de anti-discriminare?

Scris de Vasile Filat citeste continuarea… click aici

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

16 Comments

  1. Stupid si fara sens ..Dumnezeu are cumva vre oproblema cu fericirea oamenilor? Daca doi barbati sau doua femei se simnt bine ..cine suntem noi sa-i judecam?Nu mi se pare frumos ce faceti ..incercati sa va impuneti parearea pe fondul unui dezastru natural….chiar nu e frumos..daca omul vrea sa fie crestin ..va veni singur…

  2. Articolul vorbeste adevarul,asa cum este dat in biblie.D-zeu se foloseste de natura,o pune in miscare atunci cind faradelegea este mare pe pamint.El vorbeste cind intr-un fel cind in altul omului decazut moral,cind peste o tara,cind peste o regiune,sau oras.D-zeu are rabdare cu acest pamint plin de tot felul de faradelegi,El vrea ca sa se trezeasca omul din faradelegile in care traieste si sa vina la o viata curata,asa cum D-zeu doreste.In ochii Sai acest stil de viata perversa este o uriciune.Pentru ca omul s-a indepartat de D-zeu,si D-zeu l-a lasat pe om sa isi duca viata cum el o vrea. ROMANI 1;18-32Dar ceasul vine cind El v-a judeca pe om,dupa faptele lui.Si eu cred ca noi sintem in vremea cind a inceput cu judecata,si acesta este doar inceputul durerilor.MATEI 24;6-8.Noi care nu avem necazurile Japoniei,trebuie sa ne rugam pentru cei atinsi de ele,ca sa vina la cunostinta adevarului lui D-zeu,sa se desprinda din lantul faradelegilor,in aceste necazuri sa Il caute pe D-zeu ,ca sa aibe binecuvintarea Lui.

  3. pt mariechen: din punct de vedere moral, romanii nu cred ca sunt cu ceva mai buni decat japonezii. Necazurile sunt ingaduite de Dumnezeu din anumite motive si cu anumite scopuri. Nu cred ca suntem noi in masura sa le punem eticheta. Daca nu ne pocaim, spune Biblia, si noi patim la fel! Sa incetam sa ne credem mai buni decat altii..pentru ca Romania, cu gramada mare de „pocaiti” ce o populeaza ,are una dintre cele mai mari rate a avorturilor, din Europa.

  4. „Credeti voi”, le-a raspuns Isus, „ca acesti Galileeni au fost mai pacatosi decat toti ceilalti Galileeni, pentru-ca au patit astfel? Eu va spun : NU, ci daca nu va pocaiti, toti veti pierii la fel.

    Sau acei 18 insi peste care a cazut turnul din Siloam, si i-a omorat, credeti ca au fost mai pacatosi decat toti ceilalti oameni care locuiau in Ierusalim? Eu va spun Nu, ci daca nu va va pocaiti, toti ve-ti pierii la fel”

    Jesus of Nazaret (Luke 13 : 2, 5)

    Prietene „thetimeismine”,Dumnezeu ARE probleme cu oamenii care i-si cauta „fericirea” in placeri pacatoase.Noi nu ii judecam, dar daca suntem copii ai lui Dumnezeu, trebuie sa le aratam calea cea buna, a Bibliei, caci ceice fac astfel de lucruri (pacate), daca nu se pocaiesc de ele, vor sfirsi in prapastia iadului.
    Bine inteles ca pentru a-l conduce pe cineva dela” intunerec”, la ” lumina”, trebuie tu sa ai o viziune clara despre gravitatea pacatului.Cuvintul Domnului ne spune ca ” un orb nu poate conduce pe un alt orb ………”

    God Bless You ! (Rev. S.J.M – New York)

  5. Japonia refuza darul lui Dumnezeu mai mult ca orice natiune; sunt foarte ostili si nu aceepta sub nicio forma sa se intoarca la Domnul.

  6. In primul rand Japonia se afla in asa numitul cerc de foc al Pacificului, toate tarile care fac parte din acest cerc sunt expuse la asa ceva. Un popor binecuvantat de Dumnezeu nu păţeste asa ceva chear daca ar fi in mijlocul cercului de foc, dar oare care e relatia acestui popor cu Dumnezeu?. Noi avem marele noroc ca mai sunt frati care stau in „spartura” altfel ne-ar fi inghitit pamantul de vii.

  7. ptr.Dan,perfect ce ati scris,si eu vad asa situatia din Rom,cum o vedeti si dvs.nu am indraznit sa merg mai departe … si dvs.ati complectat comentariul meu,multumesc si D-nul sa va binecuvinteze.Ma bucur si de comentariile fratilor:Margea,Stefan si Valeria,pentru ca spun adevarul asa cum invata cuvintul lui D-zeu.D-nul sa ii binecuvinteze,sa ne binecuvinteze pe toti care suspinam la vederea atitor nelegiuri ,atit in biserici cit si inafara ei,ca si Lot in mijlocul Sodomei(2 PETRU 2;6-8.Tot cap.2 ne spune multe…)si care am intrat in „spartura” si dorim sa scoata D-nul pe citi mai multi din foc.Indemnul Ap.Pavel din 2 TIMOTEI 4;1-5, ,cred eu,il putem lua si noi,si sa facem ce ne cere D-nul,pentru ca sintem in aceste vremuri.

  8. vaiiiiiiiiii de tine „thetimeismine”…habar nu ai ce scri si crezi…cum adica „daca doi barbati sau doua femei se simt bine,ce are Dumnezeu impotriva lor?”…mare „tampenie” ai putut spune…bineinteles ca are pt ca el a creat la inceput „UN BARBAT-ADAM si O FEMEIE-EVA…nu a creat ADAM SI ADAM sau EVA SI EVA…habar nu ai de Biblie si ce scrie in ea …bine ti-ar mai prinde sa te pocaiesti si sa nu mai scri prosti care la o clipta din ochi te-ar putea nimici Dumnezeu pe tine si pe cei ce fac acest lucru spurcat!!!… SA NE POCAIM, OAMENI BUNI …ALTFEL TOTI VOM PIERI LA FEL!!!…ca nu suntem cu nimik mai buni ca cei din Japonia…Doamne iarta-ne pacatele!!!

  9. daca va uitati la atrocitatile comise al 2 lea razboi mondial au patimit prea putin

  10. Frate matasarule., Dumnezeu nu are PROBLEME cu oamenii ,la general.
    Oamenii au „probleme”
    Si ai remarcat ceva fara sa dai un raspuns simplu…o mica explicatie, un indiciu.. Citez ce ai scris : „Bine inteles ca pentru a-l conduce pe cineva dela” intunerec”, la ” lumina”, trebuie tu sa ai o viziune clara despre gravitatea pacatului.Cuvintul Domnului ne spune ca ” un orb nu poate conduce pe un alt orb ………” da, si…? ce vrei sa spui prin asta????

  11. Japonia (11MAR); coincidenta??? Luca 21:11 Pe alocuri vor fi mari cutremure de pământ, foamete şi ciume; vor fi arătări înspăimântătoare şi semne mari în cer. Luca 21:25 Vor fi semne în soare, în lună şi în stele. Şi pe pământ va fi strâmtorare printre neamuri, care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor; Luca 21:27 Atunci vor vedea pe Fiul omului venind pe un nor cu putere şi slavă mare. Suntem gata ?

  12. Stati linistiti,Dumnezeu are toate lucrurile sub control ,El judeca popoarele si isi dovedeste cuvantul Sau in adevar.
    „El judeca lumea cu dreptate, judeca popoarele cu nepartinire”. (Ps.9:8)Amin.

    Japonezi au vrut sa controleze lumea ,oameni,pesti animale cu cipuri si tehnologii avansate, dar le-a venit randul cand Dumnezeu insusi i-a controlat si i-a judecat si le-a nimicit planul.
    O, Dumnezeul nostru, nu-i vei judeca Tu pe ei? Caci noi suntem fara putere inaintea acestei mari multimi care inainteaza impotriva noastra si nu stim ce sa facem, dar ochii nostri sunt indreptati spre Tine!” (2Cron.20:1)Amin
    Libanezi si acolo unde oamenii sunt rai de aceea le da razboi in tarile lor ,rautatea lor ii va distruge.
    Veti cadea loviti de sabie, va voi judeca la hotarul lui Israel, si veti sti ca Eu sunt Domnul. (Ezec.11:10)Amin.

    Omenirea a ajuns un haos si nici o religie sau doctrina nu o poate controla si indrepta ,nu este alta cale decat ca Dumnezeu sa preia controlul si sa judece El insusi,caci numai El judeca cu dreptate si isi scoate poporul afara din toate tarile pagane si doctrine false.
    „De aceea va voi judeca pe fiecare dupa caile lui, casa a lui Israel, zice Domnul Dumnezeu. Intoarceti-va si abateti-va de la toate faradelegile voastre, pentru ca sa nu va duca nelegiuirea la pieire.” (Ezec.18:30)Amin
    Va voi aduce in pustiul popoarelor, si acolo Ma voi judeca fata in fata cu voi. (Ezec.20:35)Amin.
    Tot ce se intampla acum pe pamant este ca Dumnezeu isi implineste propriul Lui cuvant si judeca popoarele .
    Si daca chemati ca Tata pe Cel ce judeca fara partinire pe fiecare dupa faptele lui, purtati-va cu frica in timpul pribegiei voastre; (1Pet.1:17)Amin

  13. Domane ai mila de noi si ajutane sa ne pregatim pentru cind vei venii pe norii cerului

  14. „De ce nu pune Dumnezeu capăt nenorocirilor din Japonia?”-Intrebarea e cat se poate de rationala.

    De ce?
    Pai, fiindca, daca ne vom uita in cultura lor, lucrurile stau cu totul diferit, nu ca noi romanii sau cei din Europa suntem mai eu stiu cum, ci pentru ca in cultura lor, religia ocupa un loc extrem. Este chiar fundamentul statului. Religia, cea despre care va vorbesc nu are de-aface cu Dumnezeul pe care, noi pocaitii, ne chinuim sa o facem de cunoscute celor din jur. Religia lor e una care a crea premisele unei asemenea catastrofe. Oare sa-l fi injosit pe Dumnezeu inchinarea lor?

    POATE! sau SIGUR?! Ceea ce cred in momentul de fata este ca, dincolo de credinta lor APOCALIPSA, sta sa se-mplineasca. AMIN! si iata ca a inceput cu popoarele acestea care nu au in „cultura” lor pe DUMNEZEUL cel ADEVARAT. Razboaiele, ciocnirile dintre insurgenti si rascolirea unor imparatii a fost prevestita in Matei de catre ISUS. ASADAR, sa nu ne mire nimic. Nici de ce nu intervine Dumnezeu in aceste calamitati.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura