CAZURI UMANITAREEDITORIALE

Lugoj: Craciunului Orfanilor

Luni, 26 Decembrie 2011 a avut loc la Teatrul Municipal Traian Grozavescu din Lugoj cea de- a 17- a  editie a Craciunului Orfanilor. Initiativa acestui eveniment a aparut  in anul 1994 in inima  pastorilor Gigel Olariu si Ionel Tutac.  Anul acesta   evenimentul a fost organizat  de Asociatia Precept Ministries in colaborare cu Biserica Crestina Baptista „Harul” si Scoala Crestina „Harul” din Lugoj.  Au participat 350 de copii din centrele de plasament si centrele de recuperare din Lugoj si Gavojdia. Pe langa acesti copii au mai participat si in jur de 150 de copii care provin din familii sarace din Lugoj.
Fiecare centru de plasament  care a participat la acest eveniment a pregatit un program de cantece si poezii specifice Craciunului.  Impreuna cu cei aproape 500 de copii si invitati ai acestora a mai participat si doamna Rodica Negrea, director general   D.G.A.S.P.C. Timiş. Intre programele de Craciun a centrelor de plasament au fost prezentati tineri care au crescut in centrele de plasament si acum pot fi dati ca si exemple pozitive pentru ce au realizat in viata.

La finalul spectacolului fiecare copil a primit un cadou frumos impachetat sosit tocmai din Irlanda, o portocala si cate o prajitura special pregatita de  surorile din Biserica  Crestina Baptista „Harul”.
Pastorii Ionel Tutac si Gigel Olariu s-au rugat si le-au vorbit celor prezenti despre semnificatia Nasterii Domnului.

 Emanuel Olariu

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura