ANUNTURI

Concert de muzica creştină la Beclean

Sursa: AICI
Suntem oameni limitați, trăim într-o realitate a limitărilor. Totul în jurul nostru este limitat: trupul nostru, orașul nostru, țara noastră, continentul nostru, planeta noastră, galaxia noastră, chiar și universul nostru (măcar că nu i-am dat încă de limite). Spațiul și timpul, aceste două elemente definitorii ale realității în care ne aflăm, au proprietatea de a limita totul.
936684_278739392319165_6902589537627938562_nTOTUȘI, în mintea noastră finită există ideea de INFINIT! Vorbim despre veșniciei, despre infinit, despre nelimitat, deși suntem limitați din toate punctele de vedere. Mai mult, ne dorim chiar să fim nelimitați și să trăim veșnic. De unde aceste dorințe? Cum a ajuns gândul veșniciei în inima noastră? Singura explicație rațională este că CINEVA din afara realității noastre limitate a așezat în mintea și în inima noastră acest gând măreț!
Vino să descoperi cine este acest CINEVA și cum poate omul să primească DARUL VEȘNICIEI! Dacă moartea este singurul lucru cert în această lume limitată, atunci nimic nu este mai important decât descoperirea VEȘNICIEI!

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura