ANUNTURI

Lansarea oficială a cărții „Farul de la capătul inimii” scrisă de Cătălin Dupu

lansarea-cartii-farul-de-la-capatul-inimii_catalin-dupuCartea Farul de la capătul inimii, pe care am anunțat-o AICI, este a IX-a carte scrisa de Cătălin Dupu și va fi lansată în data de  4 mai 2014, la Bicaz Chei într-o zonă de munte.

Pe blogul său, autorul a scris: „Am promis că această lansare am să o realizez în județul în care m-am născut. Nu m-a interesat să fie un oraș mare, sau mai știu eu ce.” Pentru că „un petic de pământ al Terrei e important nu prin mărime, ci prin oamenii săi”- apare un text în volumul de față. Mi-a plăcut și ideea aceasta – o carte despre un far, lansată în munte… Cine va ajunge la eveniment va avea parte de câteva momente inedite, cu invitați din Capitală și Bistrița Năsăud. Lansarea va avea loc la în biserica din Bicaz Chei, 4 mai, de la orele 17.”

Din cartile scrise de autor amintim: Cine stie ce aduc zorile?, Istoria se scrie acum, Dragoste crucificata, E-mail-uri catre Paradis, De ce bat clopotele de Craciun – II editii, ultima fiind comanda de stat din partea Ministerului Educatiei.

Revista Artă și Credință

Cu prilejul lansării oficiale a cărții Farul de la capătul inimii vă invit să urmăriți și prezentarea făcută de mine acestei cărți sub titlul TRIUMFUL VIEȚI

--

http://istorieevanghelica.ro

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura