ANUNTURI

Optimismul pesimistului – Am 47 de ani și am ajuns să fiu doar o știre. Vladimir Pustan

1900160_10152328951680775_306141645_nExistă o anume ușurare în schimbare chiar dacă e din rău în mai rău. Adesea e alinător să poți să-ți schimbi poziția ca să te doară și altundeva.

Am stat azi aproape toată ziua prin cimitir pentru că sunt zile (din ce în ce mai dese) în care te simți mai confortabil între morți decât între vii. Sau mai sigur.

Am 47 de ani și am ajuns să fiu doar o știre, dar ce mă mângâie e că știu că prostul e cel care n-a încercat în viața lui niciun eveniment.

anigif PERSONALIZAMÎn Franța anului 1720 a existat o lege ce spunea că un condamnat la moarte poate fi grațiat cu condiția să se căsătorească cu ștreangul de gât cu o fată mai trecută.

Phillipe Cheufferay când a văzut cine îi vine în față, uluit de urâțenia ei, a strigat călăului ”Trage iute de funie”. Mai bine mort decât cu șchioapa…

--

Einstein la sfârșitul vieții regreta că nu s-a făcut instalator. Există o frumusețe adâncă în aceea de a veni la ora 16 acasă, a mânca iahnia de fasole și a butona telecomanda până la miezul nopții. Sau a-ți da cu părerea despre una, despre alta pe internet.

Pe primele monede bătute în America pe o piatră scria ”Noi credem în Dumnezeu” iar pe cealaltă ”Vezi-ți de treaba ta”. Iar asta se numește progres.

V l a d i m i r  P u s t a nhttp://www.ciresarii.ro/

--


libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

19 Comments

 1. R.I.P. Bro` ! si aici nu ma refer la propriul expresiei… De cultul penticostal si eu sunt satula…si convinsa de adevarata lor fata…

  P.S.”Domnu-i bun/Orsicand”

 2. Stii ce mi-a placut la tine… Un indemn extraordinar…: ” Cumpara-ti o palarie!” Da-mi mie voie sa fiu in locul tau, sictirit, blasfemiat, urat, calcat in picioare…. Habar nu ai ce minunat poate fi, Vladimir!!!….Sfantul Apostol Pavel simtea ceva extraordinar in prigoniri, placere in defaimari!!!…Daca nu iti face placere sa fii calcat in picioare.. ai o problema spirituala! Daca nu ne uram pe noi insine, cum putem sa spunem altora despre iubirea si durerea lui Christos?

 3. frate Pustan,sunteti un om fericit,asa va numeste Isus.,,Ferice de voi cand din pricina Mea ,oamenii va vor ocari si vor spune tot felul de lucruri neadevarate despre voi,,….cand Satan va incolteste,atunci sunteti pe un drum bun…nu-i convine ce faceti.DACA s-a scormonit despre Domnul ca a trait cu MARIA, ce sa ne mai uimim ce scormonesc despre un muritor…In casa fratilor Lui a capatat ranile din palme…ranile care dor sunt acelea pe care ti le fac cei ce se presupune ca te iubesc…suferiti ocara lui Cristos…dar care e ocara lui Cristos?sa suferi mizeriile ce ti le fac fratii tai,asa cum Moise a suferit si indurat gunoaiele si ineptiile unui popor intreg!Curaj,suferintele din veacul de acum nu sunt vrednice sa fie puse cu slava viitoare!ne rugam pentru dumneavoastra si pentru familia dumneavoastra,va iubim!

 4. Dumnezeu sa va intareasca! Nu e usor sa treci prin asa ceva si sa fii lovit chiar de fratii tai.Dar stiti ce e mai important?! Ca sa nu fiti excomunicat din Rai! Aici nu conteaza ce religie avem! Conteaza ce relatie avem fiecare cu Dumnezeu.Nu ne mantuieste RELIGIA! Sa nu va lasati inima sa deznadajduiasca! Suntem atatia care avem nevoie de hrana spirituala pe care o impartiti dvs.Si asta o spune o persoana care nu are nici o religie,adica eu…Dar credinta mea e mare!

 5. Primele doua comentarii de aici eu as zice ca sunt in plus. Ce treaba aveti cu penticostalii? Au si ei hibele lor, ca si baptistii de altfel, nimeni nu e perfect decat Dumnezeu.
  Mihai, tie iti place sa fii calcat in picioare? Sa te urasti pe tine insuti nu cred ca inseamna asa ceva, ci sa ii pui pe Dumnezeu si pe altii mai presus de tine, dar cand vine vremea sa le raspunzi celor care te calca in picioare, sa nu taci, caci nici isus nu a tacut in fata fariseilor.

 6. 1 Corinteni 9:22. Am fost slab cu cei slabi, ca sa castig pe cei slabi. M-am facut tuturor totul, ca, oricum, sa mantuiesc pe unii din ei.
  23. Fac totul pentru Evanghelie, ca sa am si eu parte de ea.
  Amin!
  Adevarata Evanghelie se face cand esti slab,caci cand esti slab veti fi si veti simtii impreuna cu cei slabi .
  Nu in cimitir cu morti e mai bine fr.Pustan, ci cu cei vii ca sa va bucurati si sa va inveseliti impreuna cu cei dragi ,ca suferiti prigoana si umilinta Domnului Isus si ca toti fratii dumneavoastra care au fost nedreptatiti la fel de-a lungul anilor ,alti au fost prin puscarii si torturati de vii .O demitere ,o suspendare ,o nedreptatire din cult e un fleac, fata de ce va sta inainte ,o viata vesnica cu Isus Hristos.
  In locul d-vs as sarbatorii aceasta demitere fortata de altii,la iarba verde cu toti cei dragi ,ca tot a venit primavara .
  Domnul Isus ne invata in (Matei.5:12)
  Bucurati-va si inveseliti-va, pentru ca rasplata voastra este mare in ceruri; caci tot asa au prigonit pe prorocii care au fost inainte de voi.Amin!
  Nu dati prilej de bucurie rivalilor care iau decizi nedrepte in fata celui rau ,ca sa va faca sa cadeti ,ca se intoarce roata si pentru ei odata .
  Daca stati pe stanca Hristos,toate pietrele aruncate se vor lovi de Ea si se va intoarce toata nedreptatea si rautatea inapoi inspre ei ,ca un bumerang ii va secera si v-a fi, vai de ei .
  Acum dati dovada de slabiciune ,dar nu va intristati ci sa simtiti placere si sa spuneti ca Ap Pavel .Cand sunt slab ,atunci sunt tare.
  (2Corinteni.12:10)
  De aceea simt placere in slabiciuni, in defaimari, in nevoi, in prigoniri, in stramtorari, pentru Hristos; caci cand sunt slab, atunci sunt tare.
  Amin!

 7. Ami pare foarte rau pt tot ce se antampla ,problema este ca fratele a fost condamnat pe nedrept ,este scris ca evanghelia sa o predicam la orice faptura ,si mai presus de orice verset biblic pe care am vrea sa-l lasam ca si o ancurajare un lucru e sigur daca fratele asi continua viata cu Isus ATUNCI CAND VA VENI EL SASI RAPEASCA MIREASA NU NE VA ANTREBA PE NICIUNUL DIN CE CULT FACEM PARTE CI DACA AM FACUT VOIA LUI SI CRED CA FRATELE A FACUT DIN PLIN .DOMNUL ISUS SAL ANTAREASCA PE EL SI FAM LUI .AN CER NU VA EXISTA CULT ,ACOLO VOR VEDEA TOTI PE CINE AU PRIGONIT.

 8. Ma scuzati ca intervin din nou, dar sfaturile care i se dau aici fratelui Pustan mi se par “imbatare cu apa rece”. Cum e o vorba: “Cunostintele iti dau sfaturi, prietenii te ajuta.” Deci, daca ne consideram prietenii fratelui Pustan, sa facem ceva practic pentru el… altceva nu imi vine in cap acum decat rugaciune si o petitie pentru contestarea deciziei comitetului 🙂

 9. Azi 23 03 2014 – Va Comunicam in premiera ca Domnul Pustan Ioan , echipa lui de slujire si aproape 60% din Biserica Penticostala Sfanta Treime din Beius si-au facut demisiile care spun iesirea totala din Cultul Penticostal din Romania demisii ce vor fi inmanate maine 24.03.2014 Conducerii Regionale Penticostale Oradea motivand Domnul Pustan ca : Cultul Penticostal Bucuresti de ceva vreme nu il lasa in pace!

 10. nu oamenilor trebuie sa fim placuti ci lui dumnezeu,domnul isi va alege griul de neghina,AMIN

 11. Pier oamenii de bine, cui îi pasă? Dacă pomului verde, ce aduce si rod, se face aşa, care v-a fi soarta noastră? Noi care ne-am hrănit sufletele la predicile fr. Pustan, trebuie sa fim alături de el si fam.lui! Doamne,ai milă de cei vinovati,căci nu stiu ce fac!

 12. Vladimir Pustan- un geniu cum putini se nasc, un demon cum putini devin…..

  Acuzatiile, dovedite, si care au fost aduse in fata responsabililor lui spirituali din conducerea Cultului Penticostal sunt grave, extrem de grave. Cine ar afla toate detaliile s-ar ingrozi Pentru asa ceva, chiar in lumea musulmana de azi ar fi fost omorât cu pietre. A facut tot ce-i sta în putere ca acestea sa nu fie exprimate in mod oficial, manipulând martorii directi intr-un mod rusinos
  Când totusi dupa atâtea evidente cât se poate de clare ca practica pacatul preacurviei de mai multi ani si cu mai multe persoane, fete tinere manipulate si abuzate de el, – in loc sa se pocaiasca, mai face o alta , si mai grava: isi scoate biserica din Cultul Penticostal , adica de sub orice autoritate in afara de ceea a lui.
  Cum pot oamenii aceea sa fie asa de usor pacaliti? El spunea alaltaieri ca e un nou început…..început a ce? Ce mai poate oferi un om care rupe biserica atunci cand i se cere sa se pocaiasca si scuipa pe cei ce sunt obligati sa i-o ceara?
  Este într-adevar un nou început. Al sfârsitului lui.
  El ne cerea sa credem, când predica. Noi îl credeam, Credem si acuma.
  Dar el nu mai crede. Demult nu mai crede. A si spus-o
  ìmi pare rau pentru el, nespus de rau.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d