A PLECAT LA DOMNULANUNTURIEDITORIALE

Pastorul Moise Lucaci a plecat la Domnul. În urma unei grele şi îndelungate suferinţe

capture-20131213-191021

VIDEO PROGRAM INTREG (click aici) : Preveghi si inmormantare Moise Lucaci

POZE: Inmormantarea pastorul Moise Lucaci

Poze: Priveghi (joi si vineri) pentru Pastorul Moise Lucaci

 
1454564_10151926141048366_1284318672_nUn titan al credintei s-a stins din viata: pastorul Moise Lucaci. Un om care a predicat cu ravna Evanghelia si a trait-o. Un om care a mers la 1000 de oameni ca si la unul singur sa duca Cuvantul. Un om care a miscat multimi si care a sensibilizat inimi prin puterea Duhului Sfant.

Putini oameni isi mai schimba camasa dupa fiecare evanghelizare, cum facea fratele Moise pentru ca putini mai au ravna aceea.

Rugati-va pentru familia indoliata!

Ps: La 54 de ani sa pleci acasa inseamna ca n-ai umblat cu Dumnezeu ci ai alergat cu Dumnezeu. Inseamna ca n-ai lucrat la zi (sa treaca timpul) ci la metru liniar (sa termini cat mai repede lucrarea si sa pleci). Oh Doamne, mai ridica astfel de lucratori!

Scris de Cristi Boariu

--

În urma unei grele şi îndelungate suferinţe, pastorul Moise Lucaci, a plecat la Domnul.

În seara zilei de 11 decembrie, pe patul spitalului din Deva, sufletul lui a părăsit trupul încercat de suferinţă ca să îşi întâlnească Creatorul.

Moise Lucaci a fost una din figurile remarcante ale Cultului Penticostal din România, fiind un evanghelist foarte apreciat de către comunitatea de credincioşi pe care a slujit-o. A fost pastor în Orăştie şi a ocupat funcţii de conducere la nivelul aparatului central al Cultului Penticostal din România.

--

A trăit 54 de ani.

Postat pe FACEBOOK de AdDy Red

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

  1. Se duc oamenii de bine si nimanui nu ii pasa!! El sa dus pe calea pe care merg toti oameni, dar a trait altfel decat multi dintre oameni. De aceia plecarea fratelui Moise Lucaci dintre noi nu e o tragedie ci o despartire temporara. Acum dute si te odihneste in pace si te ve-i scula iarasi la partea ta de mostenire.
    Domnul sa lase mangaiere peste familia indoliata.

  2. A fi predicator bun,poate fi o intimplare!A fi un trimis al Domnului in predicare insa,e cu totul alt ceva!Consider ca cel care a fost Moise Lucaci,a fost unul din emisarii Cerului sa vesteasca evanghelia intr-o lume care devine pe zi ce trece tot mai pagina.Doamne,mai trimite pe pamint oameni ca Moise Lucaci.
    Condoleante Familiei!

  3. Deja in prima poza cancerul isi facea simtita prezenta tot mai mult,si deja acolo [in prima poza]era pe ultimele clipe de drum si sufletul lui,se pregatea sa plece spre Dumnezeu!era bolnav rau dar nu se arata,si trebuia sa te uiti atent,sa observi asta,o stiau doar cei care erau aproape de el si cunosteau toate aceste lucruri!Dumnezeu sa intareasca familia ,si biserica greu incercate!

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura