A PLECAT LA DOMNULStiri

VIDEO: Rugati-va pentru familia Tomoiaga, care a pierdut doi copii intr-un accident rutier teribil

capture-20131108-115159

Psalmi 34:18
Domnul este aproape de cei cu inima înfrîntă

1 Tesaloniceni 4:13-17
Nu voim, fraţilor, să fiţi în necunoştinţă despre cei ce au adormit, ca să nu vă întristaţi ca ceilalţi, cari n’au nădejde. 14 Căci dacă credem că Isus a murit şi a înviat, credem şi că Dumnezeu va aduce înapoi împreună cu Isus pe cei ce au adormit în El. 15 Iată, în adevăr, ce vă spunem, prin Cuvîntul Domnului: noi cei vii, cari vom rămînea pînă la venirea Domnului, nu vom lua -o înaintea celor adormiţi. 16 Căci însuş Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trîmbiţa lui Dumnezeu, Se va pogorî din cer, şi întîi vor învia cei morţi în Hristos. 17 Apoi, noi cei vii, cari vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei, în nori, ca să întîmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul.

Condoleante familiei Matei Tomoiaga si Dumnezeu sa mangaie parintii si rudeniile acestor mici ingerasi care au plecat abrupt la Domnul Duminica seara intr-un accident teribil.

Familia este din Axtel, Texas, de la Biserica Golgota. Doi dintre cei trei copii ai familiei, Dayana, la varsta de 8 ani si Matei, la varsta 5 ani au decedat. Accidentul a avut loc in statul Illinois.

--

Sa ne rugam ca Dumnezeu sa intareasca familia prin aceasta incercare grea! El sa dea pace si mangaiere tuturor celor indurerati.

Matusa Dayanei, Georgeta, a postat acest video (realizat de Matei, tatal lui Matei si Dayana) in care Dayana canta ‘Amazing Grace’. Cu ce voce superba Il lauda pe Dumnezeu. Dayana, probabil ca acuma canta in cor cu ingeri!!!

VIDEO si Photo by Matei Tomoiaga

--

sursa: http://rodiagnusdei.wordpress.com

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura