EDITORIALE

Realizarea tinereții

Privesc cu durere la generația din care fac parte. ,,Generația Facebook” cum ne numesc mulți. Personal, mă uit la foștii mei colegi din generală și liceu, și chiar la cei actuali din facultate. Toți au mașini, tablete sau iphone. Toți ,,poartă” țigară în gură, pachetul în buzunar, Heineken-ul în mână și femeia în brațe. Asta- i literă de lege la ei, chiar dacă au o minte strălucită și o diplomă curată… Dar mă întreb: ,,Oare asta cred ei că înseamnă cu adevărat tinerețea? Doar atât? Doar la asta se rezumă? De acest nivel nu pot să treacă..?!”. Mă întreb și eu, dar ce trist. Ce realizare ieftină. Ce investiție anemică. Ce afacere ciudată… combustibil pentru Iad!!!

Cele-mai-bune-aplicatii-facute-de-romani-pentru-telefoane-si-tableteRealizarea tinereții nu stă în dobândirea permisului de conducere. Nici în diplomă de BAC sau de Drept. Acestea sunt realizări sănătoase, dar care sunt doar pentru pământ. La un moment te vei debarasa de ele. Tu vei pleca, iar ele vor rămâne.

Însă, am învățat ceva ceea ce nu am crezut că voi învață vreodată. Am învățat că a sta lângă cel cu sindromul Down e un lucru mare, rar și scump. Are ce să-ți dea, chiar dacă nu pare. Am învățat că a fi prietenul orfanului și a văduvei este cea mai mare realizare și satifacție pe care omul poate s-o aibă cât e tânăr pe acest pământ, și nu numai. Când trăiești și faci bine celor din jur, parcă ție îți faci. Parcă ție îți dai, și nu lor. Cărămizile de aur se fabrică aici iar dincolo se clădesc. Palatul veșnic se face prin ei. Prin cei mici și foarte neînsemnați. Având grijă de ei automat Mângâietorul te poartă pe aripile Sale. Nu vă înșelați pentru că Dumnezeu nu se lasă batjocorit. Ce seamănă omul, aceea va și secera. Vom rămâne cu ceea ce am făcut pentru Hristos și semeni, dacă am făcut…

Pe 19 Septembrie mă voi interna la Szeged pentru a mă opera la piciorul drept. O operație mai grea cu o recuperare mai lungă. M-așteaptă o toamnă seacă și un sfârșit de an ciudat. Plec la drum plin de pace și bucurie în inimă că El va fi cu mine. Nu mă va lăsa. Eu sunt copilul Lui, iar El e Tatăl meu. Tatăl niciodată nu-și abandoneza fiii, mai ales la greu.

Nu uitați că a sosit toamna cea colorată. Trăiți și voi în așa fel încât să semănați cu ea…  Fiți binecuvântați, dragi cititori!

--

Mario Bîc ciresarii.ro

--

libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise. Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul. Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313 +40.742.684.415

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. O postare frumoasa; caramizile se fac aici si se construiesc dincolo, acolo in patria vesniciei ne vom vedea fiecare munca slujirii de o viata pentru Mantuitorul nostru drag.

  2. Deosebite randuri …adevarate!
    Domnul sa va insoteasca…si sa va binecuvinteze! Am convingerea ca Mangaietorul,ca si in alte dati,va fi in viata d-stra daruindu-va mangaierea si biruinta de care aveti nevoie in incercare…iar alaturi de d-stra sant frati si surori in Domnul care va poarta pe brat de ruga…
    Fiti binecuvantat si Domnul fie cu d-stra!
    Sa aveti Pace!

  3. Asa e,fiti binecuvantat de Dumnezeu.
    Dumnezeu sa va faca operatia cu puterea Duhului Sfant si mana omului .Incredeti-va in Domnul si El va face totul BINE SI BUN .Si eu am probleme cu piciorul drept ,e semn ca am umblat pe unde nu ii place Domnului si ne mai pune cate un tepus .Asta e.
    Daca un bolnav cu sindrom Down poate rezista fara scoala ,fara diplome ,fara viata desfranata , sexuala,fara tigara sau alcool ei pot sa ne dea lectii de viata traita frumos in smerenie si nu se plang de viata lor ,caci ei au credinta si iubire si afectiune mai mare decat a noastra si noi putem sa ne incredem in Dumnezeu sa ne lasam condusi de El ,nu de instinctele noastre a firii pamantesti ca sa starnim poftele .
    Firea pamanteasca pacatuieste ,dar Duhul Sfant este Cel care poate sa ne opreasca sa mai pacatuim.
    Cu scoala sau fara scoala traim ,dar fara Duhul Sfant nu reusim sa ajungem in CER CU DUMNEZEU.

    Romani 13:1-14
    13. Sa traim frumos, ca in timpul zilei, nu in chefuri si in betii; nu in curvii si in fapte de rusine; nu in certuri si in pizma;
    14. ci imbracati-va in Domnul Isus Hristos si nu purtati grija de firea pamanteasca, pentru ca sa-i treziti poftele.Amin!

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura