EDITORIALE

El vrea ce e mai bun pentru viaţa ta

Simţi că nu mai ai puteri să lupţi şi credinţă să crezi în visele tale? Te simţi dezamăgit de Dumnezeu pentru că nu îţi răspunde rugăciunilor aşa cum tu te-ai aştepta? Ei bine, nu renunţa! Continuă să mergi înainte şi nu renunţa la a-L căuta pe Dumnezeu chiar dacă El ţi se pare distant. Adevărul este că Dumnezeu este mai aproape de tine ca niciodată doar că tu nu-L poţi vedea, însă numai pentru că nu o poţi face sau pentru că nu-L poţi simţi, nu înseamnă că El e departe de tine. Dumnezeu este aproape de cei cu inima zdrobită. Ai inima spartă în ţăndări? Domnul cel bun e lângă tine…colder_ii_by_ineedchemicalx-d4z7iel
Mulţi dintre noi renunţăm la a spera şi a visa lucruri mari pentru Cer pentru că tot ceea ce vedem în jur ne deprimă şi ne îndreaptă cu paşi repezi spre mediocritate. Adevărul este că viaţa alături de Isus este presărată cu vise mari şi fapte măreţe! Contează cât de mult din inima noastră punem în tot ceea ce facem. Nu este neapărat ca visul să fie mare, ci cât de mult suntem dispuşi să plătim pentru visul pe care îl avem. Şi visul trebuie să fie unul nobil, care să-i aducă glorie Lui. Nu trebuie să căutăm binele şi popularitatea noastră, ci slava Numelui Său.

Nu te mulţumi cu nimic mai puţin decât cu ceea ce Dumnezeu a plănuit pentru tine, iar El doreşte ce este mai bun pentru viaţa ta! Nu te compromite de dragul plăcerii temporare şi nu te afunda în mediocritate. Fii întodeauna creativ şi caută noi metode prin care să te apropii de Dumnezeu, prin care să-I cunoşti inima. El nu doreşte ca tu să ai o viaţă monotonă, El visează pentru tine ceva mai măreţ decât îţi poţi tu închipui. Dar trebuie să plăteşti un preţ dacă vrei să vezi minunile Sale, dacă vrei să fi martorul unor schimbări radicale în viaţa persoanelor pentru care te rogi. Trebuie să te sacrifici. Să ştii că vei fi criticat! Unii oameni nu vor avea cuvinte frumoase de spus despre tine. Dar contează că tu vei fi braţele Lui iubitoare, împlinind voia Sa.

Îmi place să cred că noi creştinii ar trebui să avem cele mai înalte standarde. Din păcate, standardele înalte sunt rare zilele noastre şi sunt înlocuite cu lucrurile de moment, cu ocaziile de care trebuie să profităm. Ce mai contează că ne pătăm inimile? Modul acesta de gândire ar trebui eliminat din mintea fiecărui om care mărturiseşte că L-a cunoscut pe Mesia. Când Dumnezeu te schimbă, devii un alt om. Complet diferit faţă de cine ai fost înainte. El aşează în inima ta legi noi, cereşti. Nu mai te conforma atunci după cele omeneşti! Dragostea lui Dumnezeu ne este pusă în inimi cu scopul de a face o diferenţă acolo unde ne aflăm. Şi această dragoste ne îndeamnă să cerem lucruri mari, să nu ne dăm bătuţi şi să nu ne lăsăm clătinaţi de fiecare vânt ce va năvăli peste noi. Trebuie să-L credem pe cuvânt pe Cel Credincios!
Până când nu ne vom da seama că Dumnezeu ne cheamă la un stil de viaţă radical, nu vom putea experimenta ce are El mai bun pentru noi. Poate că vom simţi uneori prezenţa Lui, dar şi aceasta destul de rar. Aşa că, nu te da bătut! Continuă să-L cauţi pe Yahweh şi vei vedea minunile Sale în viaţa ta.

Scris de Milena Cismașiu – sursa:  intrebarileinimii.blogspot.ro

anigif-400x110

Banner sbro.ro /

--

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura