Intrebari & Raspunsuri

Te intrebi de ce…?!?!

Iubiti frati,in Cuvantul lui Dumnezeu este relatat”fiti gata sa dati socoteala orcui va cere socoteala de nadejdea care este in voi”. Trebuie sa fim gata sa le raspundem oamenilor,sa le explicam de ce noi vrem sa traim cu Dumnezeu si sa traim conform voii Lui. Anumiti oameni pun tot felul de intrebi si noi trebuie sa fim gata.

  • De ce Il urmez pe Domnul Isus? Pentru ca acest drum impreuna cu El este cel mai bun. Aceasta cale duce in cer , pe strazi de aur , porti de margaritare . Il urmez pentru ca El ma duce in slava. O zi fara El este pierduta. Deaceea merg impreuna cu El.
  • De ce sunt fericita cu Isus al meu? Ce mi-a dat El nimeni nu imi poate da. Nimeni nu se compara cu Domnul meu. Langa El simti ca traiesti. Bucuria mea este in El.Cine e modelul
  • De ce Ii slujesc? Pentru ca Lui ii datorez tot. El face atat de multe pentru mine. Are grija de mine in fiecare zi. E atent la toate nevoie mele Ii slujesc cu toata dragostea.
  • De ce Il iubesc? Stiu ce este dragostea de cand Il cunosc pe Domnul Isus. El a murit pentru mine pe cruce. A lasa cerul , slava , a venit pe pamant si a suferit atat de mult. M-a mantuit. M-a luat din intuneric si m-a adus la lumina Sa cea minunata. S-a dus sa-mi pregateasca un loc in cer. Il iubesc pentru ca El m-a iubit intai.
  • De ce ma incred in El? Pentru ca ma ajuta in orice problema,pentru ca mi-a promis ca nu ma paraseste niciodata. El este credinicios si isi tine intotdeauna promisiunile. Ma incred in El pentru ca stiu ca nu ma va dezamagi niciodata. El este merue langa mine chiar si atunci cand uit.

Acum ca sti toate astea, prietene drag, te mai mira faptul de ce noi crestini am renuntat la lume si L-am ales pe Domnul Isus? Nu intelegi ca lumea nu iti poate oferi nimic bun si ca placerile de-o clipa ale pacatelor nu te ajuta cu nimic? Isus e tot ce ai nevoie. Nu stiu tu,dar eu…nu L-as da pentru lumea intreaga.

sursa: www.resursecrestine.ro

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: