VIDEO-URI

Dima Budac – Isus ma va-ntalni

maxresdefaultDima Budac – Republica Moldova ( Ungheni) – de origine Evreu, Locuieste la Londra impreuna cu sotia, mama si cei 4 copii.
http://www.newvisionromania.ro/
http://newvisionromania.blogspot.ro/

Dima Budac – Isus ma va-ntalni

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Nu inteleg de ce promovati un individ care predica erezii rar auzite. Iata ce tampenii debiteaza acest „predicator” aici:

    http://www.youtube.com/watch?v=Kthi3vB03bI

    Dupa cum l-au invatat cei care l-au spalat pe creier, Budac acesta trunchiaza anumite versete si le rastalmaceste in mod samavolnic. Apoi, pe tot parcursul predicilor sale acesta se lauda ca predica pe strada, punand audientei, in mod agasant, intrebarea retorica: „voi unde predicati? Ei unde predica”. Tactica aceasta ii poate manipula usor pe cei neavizati, insa, dati-mi voie sa va spun ca, in zilele noastre, apogeul lucrarii de predicare, nu este sa predici musulmanilor, fara niciun rezultat, pe strazile Londrei.
    Este destul de facil sa te duci pe strada, sa trantesti un mesaj pe strada, protejat de legile engleze si apoi sa te lauzi pe la amvoane ce mare bravura ai facut.

  2. Acesti „baietas”, de sorginte sovietica, se face ca nu stie ca mai toti cei care vin la Hristos in ziua de azi fac acest pas deoarece cineva s-a ocupat indeaproape de ei. E mult mai greu sa te ocupi zilnic, ore in sir, uneori luni sau chiar ani, de cineva, decat sa te duci in piete, sa zdranganesti din chitara, sa emiti un mesaj neinspirat (ca cel de mai sus), sa fii bineinteles contrazis, si apoi sa vii sa te lauzi cat de implicat esti tu in lucrarea de predicare. Ce roada ai adus, este intrebarea magica, nu ce show-uri baptiste ai facut prin pietele Londrei. By the way, in Biblia mea nu scrie nicaieri ca Dumnezeu ii va judeca (taia in doua) pe unii oameni pt manifestarea lor in biserica, insa scrie clar ca aceasta va fi soarta fatarnicilor. Pot sa spun ca in bisericile baptiste de astazi ipocrizia a ajuns pana la Dumnezeu si inapoi. Vreau sa-l intreb pe Dima acesta: baptistii te lasa sa-i „cercetezi” sa vedem daca sunt plini de mandrie si de ipocrizie? Daca nu, atunci nu ar fi mai bine sa te duci mataluta la ai tai prima data si apoi sa vii sa dai lectii altora? Matale vorbesti de parca ai veni in numele unei religii onorabile. Te-as fi luat mai degraba in serios daca veneai din partea ortodoxa, nu din partea celor in bisericile carora politica religioasa mizerabila este la loc de cinste.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura