EDITORIALE

Te-ai intrebat vreodata cum te vede Dumnezeu?

V Era student in anul 2 la o facultate din Brasov cand la usa camerei din camin a batut un misionar Alege Viata. Nu era prima data cand auzea de Dumnezeu. De mic mersese la Oastea Domnului, dar intre timp asa cum zice Valentin, il daduse la spate pe Dumnezeu. Nu simtea ca ii lipseste ceva. Cand misionarul a inceput sa discute cu colegii de camera despre Dumnezeu, V si-a spus: a, inca o predica, plictisitor. Si, cu castile pe urechi a continuat sa cante la orga o melodie pe care o gasise pe internet. Intamplator era o melodie crestina pe care si-o mai aminteste si astazi: Mai este loc la nunta Ta. Dar V era prea absorbit de melodie ca sa inteleaga atunci ca Dumnezeu ii facea o invitatie chiar lui. Pe 31 martie, misionarul care intre timp se imprietenise cu colegul de camera, l-a invitat si pe V la ziua lui.
Te-ai intrebat vreodata cum te vede Dumnezeu? A fost intrebarea care a avea sa declanseze avalansa de schimbari din viata lui V. In acea zi l-a primit pe Hristos si i-au dat lacrimile.
Ceva mai tarziu isi stergea filmele murdare de pe calculator. “Nu-mi mai placea pacatul” spune V. In schimb a gasit in el alte dorinte. Ii place sa spuna colegilor si prietenilor despre Mantuitorul lui.
Cand va termina facultatea are de ales intre a lucra impreuna cu tatal lui in pensiunea pe care o va deschide sau a deveni misionar, dar indiferent ce ar face va continua sa spuna cu bucurie vestea care lui i-a schimbat viata.
sursa: evenimentcrestin.blogspot.ro

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Am inteles de curand ca Dumnezeu ne lasa sa trecem prin murdariile acestei lumi ,tocmai ca la timpul potrivit ales de El,sa acceptam sangele Lui Isus Hristos in viata noastra ca sa ne curete de pacate si sa traim diferiti ca sa se cunoasca Slava Lui in vietile noastre.
    Nu sunt tinerii de azi vinovati ca se tavalesc in mocirla pacatului ,deorece multi parinti si autoritatiile crestine,nu sunt dispusi sa ajute tinerii cu locuri de munca in colectiv crestin,scoli crestine cu copii crestini si multe altele si atunci multi aleg ofertele si anturajele acestei lumi pagane.
    Dar…(intotdeauna exista un dar) Dumnezeu cunoaste cine-i Al Lui si il scapa, il scoate afara din mocirla pacatului cu brat tare si il face un fiu sau fica de Dumnezeu nascut din nou.
    Ce este cu neputinta la oameni, este cu putinta la Dumnezeu.Amin!
    Domnul fie laudat in veci!!.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura