EDITORIALEMARTURII

Marturie: Dumnezeul nostru face imposibilul să devină posibil.

545647_3672288169273_1601682377_nPregătiți-vă să fiți șurprinși! Un tânăr  lucra în armată și era în mod constant umilit pentru credința lui în Dumnezeu.
Într-o zi capitanul său a vrut să-l umilească în fața soldaților așa că l-a chemat pe tânăr și i-a spus:
”Tinere vino aici, ia cheia și du-te și parcheaza Jeep-ul în față.”
Tânărul a răspuns: ”Eu nu știu să conduc!”
Atunci căpitanul i-a replicat răutăcios: ”Cere ajutorul Dumnezeului tău! Arată-ne că există!”
Tânărul a luat cheia si s-a indreaptat inspre vehicul, dar a început să se roage. A reușit să pornească masina, apoi, spre mirarea soldaților, a  parcat-o foarte bine în locul dorit de căpitan. După ce a coborât din jeep, tânărul i-a văzut pe toti plangand. Toți soldații au început să zică: „Vrem să-I slujim Dumnezeului tău!” Tânărul soldat, uimit, i-a întreabat ce se întâmplă. Căpitanul plângând a deschis capota jeep-ului si i-a aratat tânărului că mașina nu avea motor. Replica băiatului a fost următoarea: ”Vezi, acesta este Dumnezeul pe care îl slujesc, UN DUMNEZEU  CARE FACE IMPOSIBILUL!  Dumnezeu face să existe lucruri care nu există. Cu DUMNEZEUL MEU totul este posibil…”

Tu ce spui?

SURSA : cristianlaurentiu.wordpress.com

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

9 Comments

  1. Ce mi-a placut aici e ca inainte sa fie trimis sa porneasca motorul masinii, cei din jurul lui au stiut ca e pocait (nu penticostal, baptisti sau ortodox).

    Afirmatia lui: „Acesta este Dumnezeul pe care îl slujesc” imi spune mie ca acest tanar umbla cu Dumnezeu in fiecare zi. Si in asa fel, sa tot fii trimis sa „pornesti masini fara motoare”. Avea el motorul partasiei cu Dumnezeu.

  2. Slavit sa fie Domnul ca El e acel care iti intinde mana si atunci cand il ceri in ajutor e prezent.

  3. Eu cred ca Dumnezeu face minuni–daca povestea e adevarata -atunci Dumnezeu a fost la lucru–daca e doar o nascocire a unui om , atunci e un fel de miracol a la- Benny Hinn sau Chriss from South Africa. Dumnezeu face minuni si astazi –dar daca cineva se foloseste de o minciuna atunci sar putea ca Dumnezeu sa se razbune tot cu o minune pe autorul minciunii.

  4. Eu pot spune ca Dzeu exista! El ma vindecat sia pus mana peste mn knd eram pe patul mortii. in urma cu 11 ani eram ff racita si cu niciun medicament numi trecea, doctorul meu mia retetat niste pocaturi ff puternice..dar nu a sp ca daca iei cu o picatura mai mult poti sa mori..am venit aksa si mama in loc sami deie 3 picaturi mia dat o lingurinta intreaga..dupa jumat de ora am paralizat, numai puteam vorbi sa ma misc..si in final am intrat in coma..doctoru a sp parintilor mei sa se pregateasca pt inmormantare ca voi muri..dar bunicii mei fiind pocaiti au stat cu mine si cele 2 zile care am stat in coma nu sau sculat de pe genunchi..doctorilor nu leau venit sa creada ca traiesc..spuneau ca fost o minune..miau sp ca pot ramane cu sechele..nam ramas cu nimic..SLAVIT SA Fie Dnul! Eu krs in el krs ca exista..si.as vrea ca tot timpu sai.multumesc prin.viata mea si prin purtarea mea..

  5. Ce-a mai mare minune este sa crezi in jertfa Mintuitorului ISUS HRISTOS care il veti gasi in SFINTA SCRIPTURA stergeti praful de pe ia ,cititio in fiecare zi ,si rugativa sa va dea lumina sa o intelegeti ;cind ai inteles pentru ce a venit ISUS HRISTOS pe pamint vei spune ;iti multumesc ISUSE ca ai murit pentru mine si mai mintuit , pentruca mam nascut in pacat si in pacat ma zamislit mama mea si pacatul meu este nespus de mare iar TU ISUSE ai baut paharul miniei lui DMNEZEU murind pentru mine iar prin invierea TA mai inviat impreuna cu TINE la o viata noua [NASCUT DIN NOU] din DUMNEZEU DIN APA SI DIN DUH apoi implinind voia lui in fiecare zi ,cei mai greu la DUMNEZEU sa faca dintr-un pacatos un sfint sau sa porneasca o masina fara motor EL POATE TOTULLLLLLLLLLLLLLL

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura