ANUNTURITurnee

Matt Redman şi Martin Smith vin in Budapesta

946487_10151670087879228_580297314_n9th October – VSETIN, CZECH REPUBLIC
10th October – RUZOMBEROK, SLOVAKIA
11th October – ZAGREB, CROATIA
12th October – BUDAPEST, HUNGARY
16th October – HAMBURG, GERMANY
17th October – COLOGNE, GERMANY
18th October – HEILBRONN/STUTTGART, GERMANY
19th October – AMSTERDAM, HOLLAND

Artistul Matt Redman are toate motivele pentru a sarbatori. Doar in decursul acestui an,piesa sa de success, `10.000 Reasons (Bless The Lord)` a primit doua permii Grammy si a fost nominalizata la categoria `Cea mai buna piesa a anului` din cadrul Premiilor K-LOVE Fan. Piesa este de asemenea nominalizata la `Cea mai buna piesa crestina` in cadrul Premiilor Music Billboard. Dar onorurile se pare ca au venit ceva mai devreme de aceasta data cand, la inceputul lunii Mai 2013, a fost declarata de catre ASCAP (American Society of Composers) `Cea mai buna piesa crestina a anului`, in cadrul Premiilor Muzicii Crestine.

`Imi place sa observ parcursul pe care o piesa il poate urma. Piesa `10.000 Reasons` a fost scrisa intr-o biserica mica din satul in care locuiesc si a fost o adevarata binecuvantare sa vad cu ce deschidere a fost imbratisata de biserici si de posturile de radio. Multumesc ASCAP pentru acest premiu`.

Avantul artistului nu se opreste aici, acesta fiind hotarat sa inregistreze in viitorul apropiat un nou album de lauda si inchinare. Asadar, noul proiect, a carui lansare va avea loc pe data de 24 Septembrie 2013 va fi o inregistrare live de la un eveniment desfasurat in 31 Mai – 1 Iunie, in cadrul caruia s-au reunit lideri de lauda si inchinare din intreaga tara.

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura