EDITORIALE

La ce e bună o piscină?

Știu la ce e bună o piscină… Într-o zi toridă de vară, când nici măcar umbra nu mai este generoasă cu trupul nostru istovit de soarele instalat ca un rege pe cerul senin, o piscină e numai bună: este o sursă de răcoare… pentru trup. Piscina ne ajută parcă să revenim la viață din moleșeala zilelor de vară.

Săptămâna trecută am avut, însă, ocazia să constat că piscina mai este bună la ceva. În decorul încântător al peisajelor bucovinene, un grup de tineri veniți din țară și din străinătate au avut ocazia să vadă că în piscină poate avea loc și un… botez! Se pare că piscina nu răcorește doar trupul nostru – poate răcori și sufletul celui ce vrea să-și mărturisească credința personală în Domnul Isus.

piscina3Ce atmosferă emoționantă a fost pentru noi toți! Da, mai există speranță. Mai sunt și tineri pe care Duhul Sfânt îi ajută să răzbească împotriva curentului acestui veac. Nu trebuie să ne hrănim doar cu nostalgia trecutului – avem viitor! Cei ce contemplă varianta resemnării trebuie să știe că Dumnezeu este încă pe tron (și va rămâne acolo). Dumnezeu poate face minuni în țara noastră și poate transforma ștrandurile și piscinele în baptistiere imense. Este nevoie de dedicare și slujire plină de sacrificiu.

Cineva mi-a atras atenția că Dumnezeu își îndeamnă poporul:   „Nu vă mai gândiţi la ce a fost mai înainte şi nu vă mai uitaţi la cele vechi!  Iată, voi face ceva nou şi-i gata să se întâmple: să nu-l cunoaşteţi voi oare? Voi face un drum prin pustiu şi râuri, în locuri secetoase.” (Isaia 43:18-19)

Mă intrigă, adeseori, când văd că gheara lungă a comunismului încă ne zgârâie existența (cel puțin la nivel de mentalitate). Destul! Este nevoie de o schimbare și de un model hristic. Este nevoie să credem în suficiența Scripturii la fel de mult cum credem în ineranța ei.

--

Pe mine experiența de săptămâna trecută m-a încurajat mult. Da, se poate! Mai există spernață. Și… mai există piscine!

Costel Ghioancă

http://bisericaadonai.ro/editorial/

--

anigif-400x110

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise. Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul. Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313 +40.742.684.415

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Vorbind despre piscina as vrea sa spun ca nu e buna(din punctual meu de vedere)
    Mi-am dorit casa cu piscine si mi-am cumparato locuiesc intrun loc foarte insorit din California, poti sa faci baie aproape tot anul (uni a caror piscine e cu apa calda linistit tot anul) . Se intampla ceva cum trec ani te dezgustezi de ea , devine o povoara mai degraba decat o placere. Stii cat costa sa o intreti(fie ca faci baie fie ca nu) apoi cu fiecare an tot mai putin baie ca batranetele te lipsesc de prieteni, si de unul singur nu are farmec, ma uit la nepoti pentru ei se merita sa ai piscine.
    Acum despre botez da e o mare binecuvantare cand tineri ori mai putini tineri isi predau viata Domnului si intra in apa botezului. Dumnezeu sa ii binecuvinteze cu putere sa isi pastreze legamantul pentru toate zilele vieti lor.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura