EDITORIALE

Rugăciunea ascultată

Multe rugăciuni se înalţă la tronul Lui Dumnezeu, dar oare căte sunt ascultate. Una din rugăciunile care nu sunt primite şi ascultate de Dumnezeu este rugăciunea fără credinţă  ex: (cineva  odată se ruga , ca muntele din faţa casei sa se mute să poată ajunge la apă mai usor şi la urma dupa ce s-a rugat şi a stat putin să vadă ce se intamplă a zis: oricum  stiam ca nu se va muta;)  iată lipsa credinţei, oare Dumnezeu care a creat totul nu putea să facă acest lucru? Dumnezeu poate sa facă acest lucru dar credinţa noastră sovăe de multe ori…

Rugăciunea primită de Dumnezeu este rugăciunea cu stăruinţă şi cu credinţă a celui neprihănit (Iacov 5:16), noi trebue să ne rugăm şi să credem că am şi primit rezolvare cereri noastre deoarece Dumnezeu este tatăl nostru, ce nu face un tată pentru copiii Lui şi mai ales Dumnezeu..

Roagă-te fără încetare                                                Rugăciunea este cheia

Roagă-te mereu                                                              Ce deschide cerul sfânt

Stai şi aşteaptă cu răbdare                                         Este un har pentru aceia

--

Să ţi vorbească Dumnezeu.                                        Ce trăiesc după Cuvânt

Rugăciunea cu credinţă                                            Rugăciunea-I mulţumire

Îţi aduce buruinţă                                                       Rugăciunea e iubire

--

Când te rogi cu staruinţă                                            Rugăciunea e jertfire

Rugaciunea-i ascultată                                               Rugăciunea-i umilinţă

Când cu lacrimi e udată                                             Dragoste recunoştinţă

Şi de post e-ncununată                                               Rugăciunea-i pocăinţă.

Intr-o vreme m-am depărtat de rugăciune şi viaţa mea a luat o întorsătură dramatică, dar cănd m-am apropiat din nou de Dumnezeu şi am început să mă rog neâncetat (acasă, la facultate, pe drum mergând, la sevici) viaţa mea s-a schimbat în cel mai frumos vis.

Biblia ne spune să ne rugam neâncetat (1Tesalonicieni 5:17, Romani 12:12, Efeseni 6:18, Coloseni 4:2, 1 Petru 4:7) pentru că vremurile sunt grele iar noi trebue să fim pregătiţi pentru orice încercare care vine să ieşim biruitori din ea. După cum bine ştim când ne rugăm vorbim cu Dumnezeu ,fără rugăciune cun ar putea El să ne spună planurile Lui. Dumnezeu întodeauna inainte să facă ceva îi înştinţează pe copii Lui.

Dumnezeu să ne binecuvinteze şi să ne dea înţelepciune să stăm de vorbă cu El prin rugăciunile noastre ca El să ne reveleze tot planul Său cu privire la noi.

Dumnezeu să ne ajute să ducem o viaţă de rugăciune, sfintire, neprihănire şi să fim plini de răvnă pentru El.

scris de Margea Gheorghe Florin, ®www.CrestinTotal.ro

CITESTE MAI MULTE ARTICOLE DE Margea Gheorghe Florin

In fiecare Miercuri un nou articol de Margea Gheorghe Florin

-

Related Articles

3 Comments

  1. DACA REALIZAM CA RUGACIUNEA ESTE STAREA NOASTRA DE VORBA CU DUMNEZEU,REALIZAM ATUNCI CA EA ESTE CEL MAI IMPORTANT LUCRU PE CARE TREBUIE SA-L FACEM ZILNIC.INTRADEVAR ,DOMNUL STIE DE CE AVEM NOI NEVOIE,DAR MAI STIE SI CA NOI TREBUIE SA NE SMERIM IN FATA LUI SI SA-I CEREM CU CREDINTA,MULTUMINDUI PT TOATE LUCRURILE IN NUMELE FIULUI SAU,ISUS HRISTOS.

  2. Pace tie iubitul meu Florin!!!

    Domnul sa te binecuvinteze pentru acest prim articol!!! Slavit sa fie Domnul ca te-ai alaturat nou…CRESTINILOR TOTALI 🙂

    Rugaciunea….respiratia sufletului…e starea de vorba cu Dumnezeu in cea mai mare intimitate!!! RUGACIUNEA…canalul de propagare a cererilor si laudelor nostre spre cer la urechile Imparatului!!!

    Fara rugaciune…suntem slabi…devenim „uscati” si fara seva…dar prin rugaciune ne alimentam inima din izvorul apelor vii a Imparatului Vietii vesnice!!!!

    SA NE RUGAM NEINCETAT…SA FIM ASCULTATI DE AL NOSTRU IMPARAT!!!

    Fii binecuvantat dragul meu Florin, si Domnul sa ne ajute sa petrecem cat mai mult timp inmpreuna in rugaciune si partasie cu Domnul inimii noastre…AMIN AMIN AMIN!!!!

  3. SPERANTA DUMNEZEUL BUCURIEI !

    Cu ochii în lacrimi căutăm spre cer, si implorăm alinare divina, e ziua în care altarele cad si nu mai exista lumina, prin labirintul nopţii merg, dar nu există scăpare, spre lumină totul în calea mea dispare, moare. Mă simt şi sunt asemeni unui înger murdar cu aripi tăiate implorând, uneori cerşind, de la Tine Dumnezeule iertare de păcate, îndurare. Cu ochii aproape adormiţi şi pironiţi spre Tine, mă întreb cât vom mai avea de aşteptat, cât timp Doamne vom mai sta, ne vei ţine departe de iertarea Ta. Stau şi mă gândesc cum sa ajungem mai aproape de îndurare, de inima, bunătatea Ta şi nu reuşesc să îmi dau seama ce lipseşte ca noi să fim ai Tăi, să credem în bunătatea şi mila Ta tot timpul, pentru eternitate Doamne. Vreau, dorim ca în fiecare seara să adormim cu Tine în gând şi a doua zi, de dimineaţa când datorită bunătăţii şi iubiri Tale de oameni noi ne trezim să fii Tu Doamne cel căruia îi mulţumim! Vreau ca Tu să faci parte, să reprezinţi visele noastre şi ale mele, vreau ca Tu să fii motivul pentru care noi trăim, vrem ca Tu să fii TOTUL! Ne lăsăm sufletul să trăiască prin a te iubi, a crede în Tine, ne ascultăm inima pentru că raţiunea nu contează atunci când iubeşti pe Dumnezeu. Inima noastră nu este întreagă dacă nu avem credinţă şi nu credem în Tine. Dacă noi am dat unii de alţii a fost pentru ceva, iar dacă noi ne vom întâlni va fi pentru că iubirea şi credinţa în Tine învinge, mereu, întotdeauna. Putem spune adio unei zile, unei persoane, atâtor si atâtor lucruri, dar credinţei, iubirii, de Dumnezeu odată apărută nu-i vom putea spune niciodată adio, pentru că ea este veşnica, eternă şi fiecare avem nevoie de ea, de Tine, Doamne. Ne bucurăm că eşti în inima noastră, însă noi sperăm să se împlinească visul nostru cel mai mare, acela de-a îţi mulţumi. Eşti iubirea vieţii noastre, eşti izvorul oricărei vieţi, eşti speranţă oricărui om, speranţa oricărei inimi, eşti visul spre care am tânjit, crede-ne, eşti cel mai preţios lucru şi nu putem crede că dragostea pentru Dumnezeu se va stinge vreodată. Mai dă-ne o şansă, să-ţi mulţumim Doamne şi dorim ca voia Ta să se facă atât în cer cât şi pe pământ!
    Mulţumim Iisuse Hristoase, Dumnezeule!

    Stanoaie Remus Liviu

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura