ANUNTURI

A aparut Partidul Crestin

Suntem români. Ca fiecare dintre cei care citesc aceste rânduri.
Suntem dintre cei care cred, speră, muncesc şi sunt  corecţi.
Suntem dintre cei care cred  că puterea ne vine din împlinirea cuvântului nostru şi dintre cei care ştiu că un neam îşi  poate  realiza visele  cu  inspiraţia,  împlinirea şi alinierea la Cuvântul Divin.
Suntem români şi ne pasă. Suntem români încă mândri de originea lor.
Suntem români mândri de ţara lor .

Ne-am hotărât  să ne implicăm, să ne asumăm responsabilitatea vieţii noastre şi a celor din jurul nostru. Credem în pace, dragoste, transparenţă, unitate, libertate, armonie şi prosperitate.
Vedem România ca o mare comunitate de comunităţi. Ştim că puterea este a poporului şi este dată reprezentanţilor aleşi pentru a împlini voinţa cetăţenilor în scopul binelui comun şi nu a unor grupuri minimale.
Viitorul începe chiar azi. Timpul vorbelor fără rost a trecut, este timpul acţiunii pentru  România .
Împreună suntem viitorul ei.

Vezi mai multe informatii pe www: partidulcrestin.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

32 Comments

 1. Ehe, m-a framantat mult timp gândul că ar trebui ca și copii lui Dumnezeu să se implice în politică, să facă parte din procesul decizional al țării. Am tot analizat și gândit la ce se întâmpla în vechime când copii lui Dumnezeu erau la conducere. Insă cu tristețe pot spune că decizia mea e să nu mă implic si nici nu văd șanse se succes ca un asemenea demers să aibă sanse de izbândă.

  E muuuuultă mizerie și ai nevoie de oameni incoruptibili. Cine ar face politică? Cu ce bani? intrăm în cercul vicios al celor care guvernează de multă vreme.

 2. o DOAMNE ajuta-ne noua sa fim copiii ai TAI , si sa facem doar ce ne spui TU DOAMNE , sa iubim poruncile TALE DOAMNE ,.imi tin piciorul departe de orice drum rau,ca sa pazesc Cuvantul Tau , amin….vreau sa va spun fratilor ca odata ajunsi acolo unde isi doresc fratii nostri cu acest partid ,DUMNEZEU sa-i binecuvinteze , vor nu vor ,se vor indeparta de cuvantul si legile DOMNULUI, politica nu este pentru noi fratilor ,pentru noi exista un singur drum ,drumul mantuirii cu ISUS CRISTOS , apai daca noi gasim cuvantul Lui DUMNEZEU in parlament ,atunci ce facem cu bisericile LUI DUMNEZEU ,DUMNEZEU sa ne ierte ,sa ne lumineze , caci daca dorim ceva in numele LUI ,EL ne ajuta slavit sa-i fie numele LUI ,pai atunci de ce m-ai avem nevoie de politica noi care am facut un legamant cu DUMNEZEU ,poate gresesc DUMNEZEU sa ma ierte si chiar si fratiii mei ….

 3. LIPSA DE VIZIUNE CREAZA DIVIZIUNE !!!
  Este imperios necesar sa acceptam punctul lui Dumnezeu de vedere;fara traditii si pareri personale vis a vis de implicarea oamenilor lui Dumnezeu in toate structurile statului.
  Mergand pe principiol -credinta si nu credulitate – pentru inceput spun doar atat:da,Dumnezeu sa binecuvinteze aceasta viziune ca sa aibe o continuitate sanatoasa si trainica pentru STATUL ROMAN.
  Sa reflectam la ceea ce sfatueste Dumnezeu din punct de vedere POLITIC,SOCIAL si ECONOMIC pe insus poporul Evreu,folosindu-l ca mesager pe proorocul Ieremia.
  ****Asa vorbeste Domnul ostirilor,Dumnezeul lui Israel,catre toti prinsii de razboi,pe care i-am dus din Ierusalim la Babilon: Ziditi case,si locuiti-le;saditi gradini si mancati din roadele lor! Luati-va neveste,si faceti fii si fiice;insurati-va fiii,si maritati-va fetele,sa faca fii si fiice,ca sa va inmultiti acolo unde sunteti,si sa nu va imputinati. Urmariti binele cetatii in care v*am dus in robie,si rugati-va Domnului pentru ea,pentruca fericirea voastra atirna de fericirea ei! **** Ieremia 29:4-7.

  Intr-o alta ordine de idei;Dumnezeu,traseaza cateva principii basice legat de o politica SOCIAL-ECONOMICA pe care trebuea sa o aplice evreii ce se aflau in robie,in Babilon.

  DUMNEZEU SPUNE !!!

  1.Posibilitatea evreilor de a fi fericiti,depindea de fericirea babilonienilor.

  2.in versetul 7apare cuvantul,PENTRUCA ceea ce denota in text conditionarea bunastarii acestui popor in functie de indeplinirea sarcinilor pe care tocmai le transmisese Dumnezeu prin Proorocul Ieremia.

  3.Sarcini SOCIALE si ECONOMICE:

  a.Zidirea de case

  b.Implicarea in agricultura

  c.Promovarea valorilor instituite de Dumnezeu -Casatoria si
  viata de familie,ea fiind celula de baza a societatii.

  d.Implicarea activa in cotidian prin toate capacitatile si
  posibilitatile de a urmarii bunastarea,siguranta si fericirea
  babilonienilor;fara de care nuci ei nu poteau avea un trai bun
  si fericit.

  4.Misiunea Religioasa

  in versetul 7,Dumnedeu le cere prin proorocul Ieremia,sa sustina activ bunastarea si fericirea babilonienilor si prin rugaciunile lor.

  Daca dorim schimarea in bine a Statului Roman,atunci;s-o dovedim cu fapta fara sa mai complicam prin o rastalmacire traditional-confesionala ori personala,miile de mesaje ce se regasesc pe paginile SFINTEI SCRIPTURI -BIBLIA- Meditati: II Timotei 3:16,17.

  Pacea si dragostea lui Dumnezeu sa binecuvinteze pe romani si lumea intreaga.

 4. Ma bucur ca sunt crestini curajosi care doresc sa se implice,aceasta este voia lui Dumnezeu asa cum ati spus ca-ci in V.Testamant copii Lui Dumnezeu au fost la conducerea guvernelor.Este foarte adevarat ca este multa mizerie in politica dar noi ca si crestin traim intr-o lume mizerabila si indiferent pe ce treapta sociala tea-i gasi tot poti sa te murdaresti daca vrei.Nu trebuie sa faci politica ci sa lucrezi cinstit si sa vorbesti frumos si sa respecti cea ce spui, aceasta este politica. Multi se opresc cand aud de politica ca si cum nu se poate merge mai departe, nu este adevarat Dumnezeu este Atotpùternic si in momente de criza numai EL are solutii. Este momentul sa ne unim toti crestinii si sa dovedim ca avem un Dumnezeu care ne va ajuta sa facem lucruri bune si placute si inaintea oamenilor si inaintea Lui.

 5. va salut cu pacea DOMNULUI ISUS
  in ce priveste infintarea partiduluicresti este o binecuvintare de la DUMNEZEU, in partidulcrestin nu poate toti oameni sa se implice pentruca nici DUMNEZEU nu ii lasa pe toti sa se implice
  Partidulcretin are nevoie de semnaturi prima data pentru a se infinta si dupaia are nevoie de voturile oameilor
  Partidulcrestin are rolul de evanqhuelizare
  deci ? in partidulcrestin se vorbeste de DUMNEZEU
  In partidulcrestin frati care sunt implicati nu umbla dupa fama sau sa fie o persoana vazuta sau sa se creada cineva

  daca ati sti ce pregateste lumea pentru voi crestini
  ati fi de acord cu infintarea partidului crestin
  deci in romania e nevoie de un partid care sa vorbeasca de DUMNEZEU

  in partidulcrestin baza e DUMNEZEU
  deci partidulacrestin doreste ca schimbarea rominiei sa o faca DUMNEZEU
  PARTIDULCRESTIN nu sa infintat pentru bani ci pentru a auzi oameni de DUMNEZEU
  va spun ca pentru binele crestinilor sa sustineti lucrarea
  PARTIDULUI CRESTIN

  stringeti semnaturi pentru infintarea partidulcrestin.ro

 6. Ma bucur ca sunt crestini cu o viziune mai buna decat nu lua nu gusta ca totul este pacat, a venit momentul sa ne hranim si cu bucate tari nu numai cu lapte.Care este menirea ta ca si crestin sa stai inchis intre 4 pereti si acolo sa strigi ca esti crestin si in afara te pierzi , dovedesteti credinciosia pe teren.

 7. Ma bucur foarte mult de mintuirea pe care a aduso Domnul Isus in dar, tuturor acelora care cred din toata inima lor in Dumnezeu si marturisec cu gura lor pe El ca Domn si Mintuitor personal.
  Aceasta bucurie trebuie dusa mai departe, dar …. fratii nostri, pocaiti, nu mai incap de sfinti ce sunt. Sa faci un partid care sa promoveze valorile sfine ale Dumnezeului vesnic este pacat, dar ca sa votezi si sa primesti in biserica pe cei netaiati imprejur ca sa-si faca campanie, nu e pacat; cita fatarnicie pocaitilor! Cit de bine se potrivesc cuvintele Domnului Isus: „Fatarnicilor voi tineti cheiile imparaiei; nici voi nu intrati in ea dar nici pe altii nu-i lasati sa intre”.
  Daca biserica Domnului nu are un mesaj de speranta pentru Romania, atunci cine?
  PCr aduce un mesaj de speranta, de binecuvintare din partea atotputernicului si milosului Dumnezeu.
  Sunt crestin, sunt romin. Cred in Dumnezeu, iubesc Rominia, de acea, imi pasa!

  Stefan Bordeianu

 8. VIATA POPORULUI ROMAN E CA O CARTE,CU COPERTI ROASE DE TIMP,PAGINI STERSE DE PREA MULTA LUPTA ,TRUDA,UN CUPRINS PLIN DE DEZAMAGIRI SI O ISTORIE TRISTA! DUMNEZEU INSA POATE SCRIE UN NOU CAPITOL IN ISTORIA TARII SI CHEAR SI IN VIATA TA . AUTORUL” ISTORIE „NOASTRE POATE LUA SAU ADAUGA,POATE SCRIE IERTARE IN DREPTUL NOSTRU,AL POPORULUI ROMAN . AR FI PACAT SA TRAIM PENTRU NIMIC SAU CU NIMICURI SI ILUZII DESARTE PE CAND” EL „E TOTUL POATE TOTU SCHIMBA TOTUL
  SA NE RUGAM DAR SI SA CREDEM CACI DUMNEZEU POATE LUCRA PRIN PARTIDUL ACESTA -Pcr-, EL SA LUMINEZE ,SCHIMBE SI TRANSFORME MINTILE SI IMIMILE NOASTRE PENRU A PUTEA LUCRA SPRE BINELE POPORULUI ROMAN !!!!!!

 9. nu este ceva rau trebuie incercat ca dupa cum merg lucrurile acum merg f rau .D-zeusa va ajute si cred ca daca toti am dori ca sa inceapa valorile lui d-zeu sa fie acolo unde trebuie cu siguranta sperantele se vor renaste si oamenii vor vedea ca daca d-zeu este in ce-i ce se vor implica ROMANIA va intelege ca tara crestina are nevoie de oameni crestini sa se ocupe detoate .Dumnezeu sa va ajute
  este un lucru bun si va indemn pe toti sa incercam sa credem si sa ajutam cu ce putem sa ne rugam d-lui

 10. Pe mine ma framantat ani de zile pentru ce nu se implica crestini in administrarea Romaniei si dupa atatia ani de asteptare insfarit a venit si momentul acesta. Dumnezeu sa binecuvanteze pe cei care au luat initiativa si sa-i sprijineasca. Sunt total de acord si doresc sa fac parte din acest Partid si indemn pe toti crestini sinceri si cu frica de Dumnezeu sa se implice in aceasta minunata lucrare.

 11. Ma bucur sa vad ca sunt crestini care se gandesc ca România poate fi scimbata cu ajutorul lui Dumnezeu este prima oara cand aud ca se gandeste cineva ca Domnul poate scimba România Toate partidele spun :
  -eu voi scimba romania
  -eu voi mari salarile
  -eu voi da locuri de munca
  Dar sa spui ca Dumnezeu poate scimba România este un lucru deosibit si eu cred ca Domnul poate !!Domnul sa binecuvânteze pe toti cei implicati sa duca la bun sfarsit aceasta lucrare.

 12. un lucru bun si util ce putea sa se faca .u sa va ajute sa va dea intelepciunea necesara ca sa puteti sa duceti la bun sfirsit ce-a ce v-ati propus.Cu totii ar trebui sa sprijinim aceasta lucrare si d-zeu sa ne dea un duh de bunavointa sa intelegem ca D-zeeste nevoie de o schimbare de a readuce speranta in inimile fiecarui roman

 13. Privesc cu respect si bucurie ,initiativa de a infinta PARTIDUL CRESTIN.
  Vad in aceasta o oportunitate pentru cetatenii statului roman de a alege pentru binele tatii si la conducerea ei,oameni cu verticalitate si fara o conduita etic-morala indoelnica,si asta fiind data de principiile solide ale invataturilor si valorilor CRESTINE ce au ca si carte de capatai-BIBLIA.
  FRATII ROMANI!!!
  Sa alegem pentru conducerea tarii,CRESTINI PRACTICANTI, ce au teama luiDumnezeu in suflet si respect fata de cele SFINTE.

  Biblia ne mai spune: Deuteronom 28:1,13,14. „Daca vei asculta de glasul Domnului,dumnezeului tau,pazind si implinind toate poruncile Lui pe care ti le dau astazi,Domnul,Dumnezeul tau iti va da intaietate asupra tuturor neamurilor de pe pamant – Domnul te va face sa fi cap,nu coada;totdeauna vei fi sus,si niciodata nu vei fi jos,daca vei asculta de poruncile Domnului,Dumnezeului tau,pe care ti le dau astazi,daca le vei pazi si le vei implini,si nu te vei abate nici la dreapta nici la stanga dela toate poruncile pe care vi le dau astazi,ca sa va duceti dupa alti dumnezei si sa le slujiti.”

  Locuim intr-o tara minunata si majoritatea suntem CRESTIN,sa alegem FRATI ROMANI ca Romania sa fie condusa de Crestiniii ce respecta binele,Institutiile Statului si Drepturile Fundamentale Ale Omului.

 14. Se apropie momentul in care Romania sa fie o tara de invidiat pentru vecinii nostri daca se va lasa ca Dumnezeu sa conduca destinele ei. Toti cei implicati sunt indemnati sa ramana langa Dumnezeu si sa astepte calauzirea lui in toate asa cum a vorbit si lui Moise,Iosif,Daniel,,,

 15. Ma bucur pentu idea infiintarii partidului crestin si pt viziunea acestuia.Desi unii privesc cu suspiciune aceasta,trebuie mentionat faptul ca multi dintre acestia sunt interesati de politica,discuta despre politica,merg la vot si fac campanie unor oameni care nu sunt calauziti de D.zeu.Atunci fratilor care vreti binele Romaniei si binele copiilor vostri pt ce nu am incuraja aceasta viziune si pe cei care vor CU ADEVARAT binele Romaniei!?D-zeu sa va binecuvinteze!

 16. Este momentul sa ne unim,sa nu satam nepesatori ptr. o lucrare atat de minunata si sa sprijinim pe cei care au initiativa aceasta de a forma un Partid Crestin in Romania. Eu am scos de pe internet formulare cu semnaturile si am adunat semnaturi, cu cat vom fi mai multi implicati cu atat mai bine pentru binele Romaniei.

 17. DACA URMARIM LA TOT CEA CE SE INTAMPLA IN LUMEA ACEASTA VEDEM CUM SE ZBAT GUVERNELE PENTRU A IESI DIN CRIZA, DAR PARCA TOT MAI ADANC SE DUC NU AU NICI PUTERE NICI SOLUTII SI DUMNEZEU RADE DE EI CA-CI SUNT NEPUTINCIOSI. DOAR AR FI ATAT DE SIMPLU SA SE UNEASCA TOATE GUVERNELE SAU CUM SUNT ADUNATI IN FRANTA G20 SA SE RECUNOASCA CA SUNT PACATOSI SI SLABI SI SA CEARA DE LA DUMNEZEU LUMINA SI SAR SCHIMBA LUCRURILE. NUMAI DUMNEZEU POATE FACE O SCHIMBARE,SI NOI CRESTINI O PUTEM FACE RECUNOSCANDUL PE DUMNEZEU SUVERAN SI ATOTPUTERNIC. SA NE RUGAM CA DUMNEZEU SAQ LE LUMINEZE MINTEA SI SA SE INTOARCA LA EL.

 18. am citit si eu despre partidu crestin si imi palace , sa vad ca un grup de oameni sunt interesati pentru romania ,pentru a face o schimbare , dar ma surprinde sa vad o asa reactie de respingere din partea multor crestini , AS VREA SA VA INTREB , CE AR TREBUI SA FACEM NOI CEI CE CREDEM IN DUMNEZU PENTRU ROMANIA , DOAR SA NE RUGAM??? SAU AR FI CAZUL SA NE SI IMPLICAM SI NOI INTRUN FEL SAU ALTU ,sau doar sa stam si sa incepem sa acuzam , (pocainta nu se intelege cu politica …. si multe alte argumente ) nu credeti ca ar fi cazul sa schimbam notiunea de politica si sa inteleaga oameni ca plitica nu inseamna doar minciuni si poate fi si implinirea promisiunilor , asta o poate face doar un adevarat crestin care vrea sa se implice . va dau un ex ce sar intampla daca crestini numai sar ruga ruga .. intruna si nu sar duce sa vesteasca evanghelia , sar pocai oameni NU. dar rugaciunea si cu vestirea evangheliei impreuna pot face lucrul acesta . eu cred ca exact asa este si cu schimbarea romaniei . eu zic ca DOMNUL sa ne lumineze pe toti , si sa nu ne grabim repede la judecata , este bine ca sa ne informam bine despre ce e vorba si daca este dupa voia Domnului sa ne rugam ca el sa lucreze si sa dea intelepciune celor care se ocupa de lucrare asta . pentru ca este o lucrare destul de complicata si grea DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE PE TOTI

 19. ma bucur ca d/zeu lucreaza ca oamenii sa inteleaga ca binecuvintare ,prosperitate, ajutor si vindecare(adica iesirea din starea in care se afla acum tara noastra)se poate dar cu ajutorul lui d/zeu.D/zeu sa va ajute sa puteti duce la capat ce a/ti hotarit. Va indemn pe toti sa ajutam cu ce se poate cu un cuvint bun, cu rugaciune_?sa poata sa se nasca o speranta caci adevarul ca nu mai este ptr multi o speranta .D:zeu sa o dea ,si sa va ajute.Mult succes

 20. Numai Tu Doamne mai poti face ceva pentru Romania,doar ce pot sa fac este sa ma rog Tie Doamne sa -i ajuti pe copii Tai in guvernarea Romaniei asa cum ai facut cu Moise, Iosif, Daniel si David. Numai Tu Doamne poti Binecuvanta Romania, dar cel mai important este mantuirea neamului romanesc.

 21. Partidul Crestin ureaza tuturor credinciosilor de pretutindeni un cardial salut de Pace si Binecuvantare din partea lui Dumnezeu si un viitor prosper pentru fiecare familie. Dorim sa fim alaturi de fiecare si sa ne incurajam reciproc in aceste momente dificile prin care trecem in aceasta perioada, insa cu credinta ca Dumnezeu ne va ajuta daca vom cauta sa facem voia Lui.Suntem alaturi de cei care sunt singuri si parasiti, de cei lipsiti, de bolnavi si si de cei care sunt privati de libertate.

 22. Partidul CrestinMaria BerfelaPartidul Crestin
  Hace un minuto aproximadamentePartidul Crestin
  Partidul Crestin
  • Dupa 45 de ani de comunism, Romania a ajuns incatusata, privata de libértate, fara viitor, copii nu au stiut ce este adevarata bucurie. Tinerii erau invatati sa sufere,parintii sufereau in tacere cu nadejdea ca va veni o zi in care sa fie liberi sa traiasca o viata mai linistita si fericita. Batranii nostrii isi inchideau ochii pentru totdeauna cu durere in suflet ca a trecut o viata fara sa-…si fi putut ajuta copii sau nepoti si o sfarseau prin spitale sau aziluri departe de cei dragi lor.
  • Nici macar libertatea de a plange la picioarele Mantuitorului nu o aveai. Tot mai multe Biserici au fost distruse sau inchise, iar duminica erai condamnat sa mergi la munca ca sa nu poti merge la Biserica.
  • De si erau asigurate locurile de munca in Fabrici, Uzine,C.A.P, Combinate sau Mine, salariile nu erau pe masura, painea pe ratie iar lumina, caldura si apa erau de multe ori doar pe prográmele afisate la scara blocului. Era atata durere,suferinta,si tacere incat nu aveai curajul sa le poti impartasi cu altii.
  • Dupa 22 de ani de democratie Romania care astepta sa traiasca mai sigura mai libera dar si mai fericita a ajuns sa planga dupa lucrurile care alta data le avea. Doar locurile pustii sau zidurile daramate ne mai aduce aminte ca-ci acolo candva a fost o Fabrica, o Uzina un C.A.P un Combinat sau o Mina fie de carbune sau minereu, se spune ca-ci candva de si a fost rau a fost mai bine ca acum. Cei mai multi plang ca-ci nevoia ia impins sa i-a drumul pribegiei prin lume si asa s-au despartit parinti de copii si frati de frati si uni nu sau vazut cu anii iar altii nici odata, cata tristete si lacrimi.
  • Partidul Crestin doreste o Romanie noua, o Romanie Binecuvantata de Dumnezeu cea ce nu a avut nici odata , o Romanie libera,o Romanie sigura unde sa se simta adevarata bucurie si fericire dar si condiitiile necesare fiecarei categorii de oameni. De acea va rugam sa ne ajutati sa strangem cele 25 000 mii de semnaturi ca sa ne putem constitui,descarcati din pagina http://www.partidulcrestin.ro cate un formular de inscriere ca membrii fondatori care cuprinde 15 file si complectatile cu cei din casa d-voastra sau vecinii d-voastra.Trebuie pe aceiasi lista sa fie din aceiasi localitate si judet, apoi lasati cate un mesaj ca sa le putem aduna. Tot odata va asteptam sa va alaturati noua ca sa ne putem organiza la nivel national toti cei care doriti si aveti o inima sincera, curata si cu frica de Dumnezeu. Cu multa dragoste pentru d-voastra, Conducerea Partidului Crestin.
  DUMNEZEU SA NE AJUTE!
  Ver más
  Partidul Creştin
  http://www.partidulcrestin.ro
  Iubeşte aproapele tau ca pe tine insuţi!
  Partidul Creştin
  http://www.partidulcrestin.ro
  Iubeşte aproapele tau ca pe tine insuţi!..Partidul Creştin
  http://www.partidulcrestin.ro
  Iubeşte aproapele tau ca pe tine insuţi!..

 23. Vinerea mare 13 aprilie 2012

  …daca poporul Meu peste care este chemat numele Meu se va smeri, se va ruga si va cauta fata Mea, si se va abate de la caile lui rele – il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul si-i voi tamadui tara (2Cron 7.14).

  Romania este o tara bolnava din punct de vedere spiritual, social si economic. Cel care o poate tamadui (vindeca) este Dumnezeu si o va face daca ascultam de El.
  1. Sa ne smerim, aceasta inseamna: sa-L proclamam ca suveranitate suprema peste Romania; sa ne recunoastem ca suntem slabi si pacatosi: plini de mandrie, rautate, tradatori de neam, egoisti……
  2. Sa ne rugam pentru lucrurile de care avem nevoie si sa recunoastem ca numai Dumnezeu ni le poate da. Binecuvantarile de care are nevoie Romania vin de la El!
  3. Sa cautam fata Lui Dumnezeu si sa nu ne inchinam la idoli. Sa ne incredem in El, sa facem voia Lui si sa-L urmam pe El dupa Cuvantul pe care ni la dat prin Sfanta Scriptura.
  4. Sa ne abatem de la rau, deoarece tot ce este impotriva lui Dumnezeu este pacat. Sa ne lasam de curvie, preacurvie, inchinarea la idoli, vrajitorie, certuri de partide, neintelegeri, dezbinari, ucideri, betii…..
  Daca vom face acestea Dumnezeu ne va asculta din ceruri si va ierta Romania, o va binecuvanta si o va pazi de orice nenorocire.
  Cu increderea ca veti primi acest mesaj de bine va rugam sa trimiteti la toti prietenii.
  Sa ne unim in post si rugaciune, si Dumnezeul Cel Prea Inalt se va indura ca de Ninive altadata.

  Cu multa dragoste, conducerea P.Crestin.

 24. Dragi crestini,frati si surori in Domnul, va rugam sa va uniti cu Partidul Crestin in timpul care a mai ramas ca sa lucram la schimbarea Romaniei atat spiritual cat si social,material si economic. Putem schimba situatia Romaniei daca vom aplica legile si principiile lui Dumnezeu, asa cum a facut-o cu Iosif in Egipt, cu Daniel in Babilon sau Persia.Dumnezeu are valori pe care lumea nu le vede si nici nu le accepta, dar vrea sa le foloseasca si tu care ai frica de Dumnezeu si-l iubesti cu toata inima poti fi o unealta in mana Lui. Sa ne rugam in luna Mai ca DUMNEZEU SA DEA INTELEPCIUNE POPORULUI ROMAN SI O EDUCATIE ALEASA CA IMAGINEA NOASTRA SA SE SCHIMBE IN FATA CELOR CARE PRIVESC LA NOI DIN EXTERIOR. De asemenea sa ne rugam pentru ministerul Educatiei si Culturii, si cei care sunt in conducerea lui ca sa se puna bazele necesare in invatamantul romanesc din punct de vedere etic si moral.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: