Stiri

Video: Florina Margea la TVR 2

Florina Margea (CrestinTotal) a fost in DIRECT ieri la ora 22.00 la TVR 2 la ORA DE STIRI. A fost prezenta in studio pentru a discuta despre Monica fetita care a murit (a refuzat sa mai manance) dupa ce a fost parasita de mama iei!

Florina Margea s-a ocupat de fetita voluntar in ultima luna.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

 1. Nu ma pot abtine de a comenta acest caz trist,al acestui inger plecat dintre noi ,Monica,acest sange nevinovat a curs din cauza indiferentei a multor oameni,nu numai mama trebuie sa plateasca ci si statul Roman,eu cred ca e timpul sa ne trezim si sa invatam din tot ce Dumnezeu ne-a aratat .
  Cazul Monicai a fost defapt „greva foamei”ea a murit facand greva foamei ,care a fost ascunsa de presa si nu a fost destul de mediatizata,pentru ca era un copil ,nimeni nu a ajutat-o indeajuns,adoptia nu era solutia sau daruirea de bani si cadouri, caci ea o vroia pe mama ei.
  Luati seama,copii nostrii vor face greva foamei in viitor si acest caz este o lectie de viata ,pentru toate mamele din Romania si nu numai care isi abandoneaza copii sau ii parasesc pentru a-si castiga o paine trudita in alte tari ,(spaland wc la toti jegosii europeni) caci conducatorii si sefii cei mari din tara noastra ne-a furat locuriile de munca ,ne-a furat fericirea din famili,ne-au luat bani din salarii si acestea sunt cazuri de vina a parintilor involuntare,caci cele pe care le provocam noi prin despartiri(divorturi )sunt voluntare.Unele mame au ajuns ca niste roboti fara suflet,fara acel sentiment de dragoste fata de copii lor ,merg sa lucreze prin strainate ca si cand copii lor vor bani,copii nostri nu sunt roboti ,ei au nevoie de noi de caldura noastra si protectia noastra a mamelor,dar unii au inteles gresit rolul lor de parinti si mai ales de mama,eu nu as lasa nici o mama sa plece de langa copii ei din tara, doar pe tati,ei sa isi asume responsabilitatea fata de familii nu mamele si statul chiar nu adopta o astfel de lege?
  Sunt unii care chiar nu au ce face si trebuie sa plece sa lucreze in alte tari.
  Bisericiile din Arad ce-au facut cand acest copil murea in greva foameii ?!!,cultele faceau programe artistice si religiile se inchinau la moaste.Si acum ce fac?!!tot asa,habar nu au sa sara in ajutorul acestei generatii de copii si sa ii ajute pe parinti sa isi creasca copii in familile lor.
  EI ABIA ASTEAPTA SA MURIM SA IA BANI (taxa)DE LA INMORMANTARI.
  Ooo lume perversa si murdara,pana cand trebuie sa te mai rabdam?!!!.

 2. Cunosc o multime de copiii (astazi oamenii maturi) care au crescut de micutii cu parintii plecati sau decedati si pot sa zic ca astazi sunt oamenii de EXCEPTIE atat pe plan spiritual cat si material.
  Asta a fost voia Domnului pentru acest copil, un suflet chinuit…

 3. Nu trebuie sa luam piatra asa de usor si sa aruncam in cineva chiar daca a gresit. Noi nu avem dreptul sa judecam.Ce s-a intamplat cu aceasta fetita de 11 ani din momentul cand mama ei naturala a plecat si pana cand ea a murit este mult mai complex si trebuie sa fie analizat din mai multe aspecte ca de exemplu: social; medical; si medicina psihiatrica a copilului.
  Din punct de vedere social o foarte mare vina o are si societatea si guvernanti cei care conduc aceasta tara; in primul rand din punct de vedere legal; in al doilea rand din punct de vedere umanitar prin implicarea in ajutorul famiililor sarace de a ajuta la cresterea si educarea copiilor. Cei care trebuiau sa se sesizeze si sa ia masurile necesare (protectia copilului) prin implicarea specialistilor si in cazul de fata ma refer la consultarea unui psihiatru nu au facut asa ceva.
  2. Din punct de vedere medical. Medici care au intervenit au facut tot ce se putea face din punct de vedere fizic dar nu au facut nimic prin colaborare cu un specialist psiholog. Acest lucru ma mira deoarece ei ca medici trebuia ca sa stie ca fetita era bolnava psihic.
  3. Mama are si ea vina ei ca inainte de a pleca nu a observat ca fetita este bolnava si nu a luat masurile necesare. Deasemeni cand s-a intors in tara si a vizitat-o la spital trebuia sa ia legatura cu un medic psihiatru pentru a repara ce s-a stricat. Si daca nu si-a dat seama sau nu a fost interesata de asa ceva trebuia ca medici sa o anunte si sa o indrume. Dar sistemul medical de la noi te indruma da le umpli buzunarele cu bani. Acesta este o parte din adevar.
  Fetita Monica este pura si nevinovata nu a avut puterea ca sa indure nedreptatea celor pe care ii iubea din toata inima dar ea nu prime aceasi iubire de la ei. E trist si nu doresc sa spun mai multe.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: