ANUNTURI

Dupa intalnirile Rugul Aprins 2011…

Tot ceea ce pot sa spun dupa aceste trei mari intalniri de rugaciune pe munte Rugul Aprins din 2011 ( Barzesti, Sibiu si Ponoare ) ca Dumnezeu e mare si Bun!

Glorie Lui in veci! Am vazut cum mii si mii de oameni au uitat de stresul cotidian, culoarea confesionala si au cautat pe Domnul, iar ca rezultat am vazut sute de bolnavi vindecati, mii de oameni care au fost restaurati sau care sau intors la Domnul. Ma gandesc cat de ridicoli pot fi unii pastori sau lideri care vorbesc negativ la adresa acestei lucrari de trezire spirituala din Romania, lucrarea aceasta se extinde in fiecare an tot mai mult si aceasta nu datorita unor cantareti care au luat numele nostru ( Domnul sa ii binecuvinteze ) sau a unor vorbitori cu renume. Duhul Sfant creste aceasta lucrare si tot El o si confirma. Glorie Lui in veci! Imi doresc in viitor sa organizam Conferintele Credintei ( unde sa fie mesaje si rugaciuni pt. cei bolnavi , cei ce au nevoie de improspatare siprituala ) care sa cuprinda nordul, sudul, estul si vestul Romaniei , conferinte care sa fie in colaborare cu Asociatia Rugul Aprins si care sa nu fie pe perioada verii. Daca credeti ca e nevoie de aceste conferinte va rog sa ma contactati.

Acum sunt in Londra la o conferinta si ii dau glorie lui Dumnezeu pentru momentele extraordinare de aici chiar daca un pastor sa facut ca nu mai ma cunoaste si ca probabil biserica lui este prea mare pentru un slujitor al Domnului de la Rugul Aprins. Ma rog ca Domnul sa il binecuvinteze si daca citeste acest mesaj vreau sa il asigur ca Domnul a deschis alte usi incat si duminica si in timpul saptamanii am slujit la multe biserici, chiar mai mult unele biserici au facut program special doar ca sa ne bucuram impreuna. De ce am adus acest exemplu? Pt. ca constat cu durere  sa vad cum oameni care au nevoie de vindecare sau eliberare trebuie sa vina numai la Rugul Aprins ca sa experimenteze aceste lucruri pt. ca in unele biserici nu “suntem lasati ” sa facem o astfel de lucrare. Ma rog pentru trezirea spirituala a tuturor romanilor de pretutindeni si cred ca cei ce isi doresc cu adevarat acest lucru vor avea!

Mai avem si alte intalniri importante anul aceste anuntate pe http://www.ruguaprins.org si http://www.caba.ro – calendar, cum ar fi : intalnirea de la Ceica ( Cortul Intalnirii ) 01-04 sept , Conferinta de Tineret Neemia – Arad 23-24 sept si Intalnirea de Rugaciune Rugul Aprins – O zi – 01 decembrie Oradea

Apropo de trezire spirituala este o Scoala a credintei care tine un an de zile si care cu siguranta iti va transforma viata te astept sa te inscri la forma de zi sau id(odata la 3 sapt..) http://www.scoalabiblica.org

cu mult drag,

pastor Samuel CABA

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: