Stiri

“Cutremur” in Bisericile Penticostale din America!

Scriu aceste randuri dupa ce astazi, aici in America,  a avut loc un cutremur de pamant in Statul Virginia . Acesta s-a resimtit pe o mare parte a coastei de est a Statelor Unite. Din fericire nu au fost victime. Se pare ca a fost cel mai mare cutremur din aceasta regiune din 1897 incoace.

Si daca tot a fost cutremur astazi, atunci cred ca cel  mai potrivit cuvant  care poate sa descrie situatia din cateva Biserici Penticostale din Statele Unite este “cutremur”. Acesta , spre deosebire de cel din Virginia, se pare ca se lasa cu victime.

Nu de mult, mi-a parvenit cateva informatii din Statul Missouri, unde la Biserica Penticostala  din Springfield Missouri nu stii cine este pastorul. Cel “ales” recent nu poate sa-si exercite “slujba” in Biserica pentru ca a primit interdictie din partea autoritatilor de a se mai apropia de cladirea Bisericii. Pastorul Corneliu Gradinariu a ajuns in aceasta situatie in urma conflictului cu  o parte din membrii Bisericii si “comitet”…

Puteti citi tot articolul pe site-ul: http://dorinpele.wordpress.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. suntem o familie cu 8 copii parintii nu mai lucreaza si am vrea sa cerem ajutor de la dumneavoastra dumnezeu sa va binecuvinteze.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: