ULTIMELE STIRI

Care este scopul tau?

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

 Cred ca fiecare dintre noi ne-am pus intrebarea cu ce scop ne-am nascut pe acest pamant? Fiecare avem dorintele noastre, idealurile noastre. Visam sa ne realizam d.p.d.v.profesional, sa ne casatorim cu persoana iubita, sa avem copii, etc. Dar, concentrandu-ne asupra noastra nu vom descoperi care este scopul cu care am fost creati de Dumnezeu. Noi trebuie sa Il lasam pe Dumnezeu sa se foloseasca de noi, ca El sa-si atinga scopul pe care il are cu fiecare in parte. Ai fost creat de Dumnezeu si pentru Dumnezeu. Si pana nu vei intelege asta, viata ta nu va avea nici un sens


Fiecare om isi poate descoperi identitatea doar in Isus Hristos. Scopul nostru este sa il punem pe Domnul Isus in centrul vietii noastre. Scopul nostru este sa traim la inaltimea planului lui Dumnezeu pentru noi. Apostolul Pavel a trait o viata condusa de scopuri. El a spus: ,,Eu alerg drept spre tinta, avand un scop pentru fiecare pas. ,,Tot el a spus: ,,Pentru mine a trai este Hristos si a muri este un castig. ,,Domnul Isus a spus Tatalui: ,,Eu ti-am adus glorie aici pe pamant, facand tot ce mi-ai spus sa fac. ,,Putem sa aducem glorie lui Dumnezeu prin :

1. INCHINARE. Prin viata noastra, prin comportamentul nostru, prin atitudinea inimii, viata noastra poate sa fie ca o inchinare inaintea lui Dumnezeu. Chiar daca spal vasele, eu pot sa o fac cu inima si gandul meu la mantuitorul meu iubit. Inchinatorii adevarati se vor inchina in Duh si Adevar.

2.IUBIND PE FRATI. ,, Primiti-va unii pe altii cum v-a primit si pe voi Hristos; atunci Dumnezeu va fi glorificat. ,,
 
3.DEVENIND ASEMENEA LUI HRISTOS. Noi trebuie sa crestem in toate lucrurile si sa fim tranformati de Duhul Sfant, cultivand roada Duhului Sfant in viata noastra. Trebuie sa devenim maturi din punct de vedere spiritual.
 
4. SPUNANDU-LE SI ALTORA DESPRE VESTEA CEA BUNA A IERTARII. Daca esti nascut din nou, tu nu mai poti sa taci. Simti nevoia sa spui tuturor despre iertarea lui Dumnezeu prin Fiul Sau, Isus Hristos.
 
5. SLUJIND CU DARURILE TALE. Nu exista someri in Biserica lui Dumnezeu. Fiecare suntem inzestrati de Dumnezeu cu anumite daruri, talente, indemanari, abilitati. Cu ceea ce avem trebuie sa slujim pe Dumnezeu si semenilor. ,,Caci dupa cum trupul este unul si are multe madulare, si dupa cum toate madularele trupului, macar ca sunt mai multe, sunt un singur trup. ,, Voi,sunteti trupul lui Hristos si fiecare in parte , madularele Lui. Haideti dar sa traim cu scopul de a aduce slava lui Dumnezeu prin tot ceea ce facem in umblarea noastra pe acest pamat!
Scris de Stoica Emanuela

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27435 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: