ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Îl cunoşti pe Dumnezeu? Sau doar crezi că El există şi atât.

Am întâlnit mulţi fraţi care ziceau: o cred în Dumnezeu ştiu că El există, merg la biserică, dau bani, dar inima lor este departe de Dumnezeu, nu mai au dragoste, dacă vede un nenorocit la uşa biserici se uită de sus la el şi nu îi dă nimic. Iacov în capitolul 2:19 ne spune: „ Tu crezi că Dumnezeu este unul şi bine faci, dar şi dracii cred şi se înfioară”, vă daţi seama se înfioară, mulţi creştini nu mai simt nimic dar să le mai fie frică, deoarece nu Îl cunosc pe Dumnezeu. Mulţi predică de la amvoane o, Dumnezeu e bun şi aşa este, Biblia ne spune că e Dragoste dar tot Biblia ne spune că e şi un foc mistuitor. Crestinii noştri nu mai au frică de Dumnezeu, se dedau la păcate din neştire, deoarece nu cunosc pe Dumnezeu şi nici Scriptura. Dumnezeu este suprem este infinitul, începutul şi sfârşitul, dă viaţa şi tot El o ia, şi totuşi uni îşi permit să glumească cu Dumnezeu, vă daţi seama nici la nivelul dracilor nu se ridică.

Dacă Dumnezeu e dragoste omule credincios tu ce ar trebui să fii? Dacă te consideri că eşti dragoste atunci de ce unii fraţi din jurul tău o duc mai greu? De ce te închizi în tine, de ce nu dai din ce ţi-a dat, de ce nu îl cunoşti pe Dumnezeu?

Toţi vorbim frumos dar oare unde ne este înţelepciunea să mai suferim şi cu cei ce suferă, să ne mai bucurăm cu cei ce se bucură sau nu mai citim Biblia şi am uitat aceste lucruri. Mai ştii că scrie în Scriptură că dacă vrei să fii mare să fii slujitorul tuturor, cum mai slujeşti tu fraţilor tăi cănd nu te mai vezi de atâta mândrie.

Dumnezeu să ne ajute să ne întoarcem la dragostea dintâi cât mai curând căci timp nu mai este.

Scris de Margea Gheorghe Florin,®www.CrestinTotal.ro

--

In fiecare Miercuri un nou articol de Margea Gheorghe Florin

--

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

12 Comments

  1. Sunt de acord cu cele scrise,asa este.
    Domnul sa va binecuvanteze!

    Ps.2:11Slujiţi Domnului cu frică şi bucuraţi-vă, tremurând.AMIN !

    Stiti cand incepem sa Il cunoastem pe Dumnezeu cel adevarat si nu unul inchipuit ca fiind doar Bun si Iertator ? – cand vom fi cuprinsi de frica Lui, inainte de a pacatui, nu dupa acea, cand mai avem mici sanse de iertare ,cand v-a fi prea tarziu.Prov.2:1-22.
    Iov.28:28 Apoi a zis omului: „Iată, frica de Domnul, aceasta este înţelepciunea; depărtarea de rău, este pricepere.”
    Cine nu are frica de Dumnezeu si crede ca poate face ce vrea mai ales fiind sub legamant ,se inseala in Fapt.Apost.2:37-43 Pe primii crestini dupa botez i-au cuprins frica de Domnul.
    Adam la prima greseala la cuprins frica ,caci Il cunostea pe Dumnezeu ca Este Drept si Sfant si il v-a judeca dupa dreptate si a fost izgonit din Eden fara mila , cu ura si pedeapsa vesnica.
    Dumnezeu uraste pacatul si neascultarea si il pedepseste aspru.
    Geneza 3:10 El a raspuns: „Ţi-am auzit glasul în grădină; şi mi-a fost frică, pentru că eram gol, şi m-am ascuns.”….
    23.De aceea Domnul Dumnezeu l-a izgonit din grădina Edenului, ca să lucreze pământul din care fusese luat.
    Tot asa e si cu noi la prima neascultare fata de cuvantu Lui Dumnezeu si greseala facuta in prezenta Lui,suntem goi ,dar acum in zilele de azi , nu mai este frica de Domnul, noi nu ne mai vedem goliciunea ,din contra unora le place sa umble cat mai goi sau goale ,mai ales in biserici ,sa fie cat mai cool si zi de zi umbla tot mai dezbracati(e) fata de cuvantul Lui Dumnezeu si de imbracaminte si n-au frica ,dar Dumnezeu ne vede ,ca ne-am golit de har ,de evlavie si nu mai avem rusine si frica de El si de semenii nostri crestini iar atunci suntem izgoniti din Imparatie fara mila ,daca credem ca Dumnezeu iarta neascultarea ,caderea in pacat si ca E plin de mila la greselile noastre, dupa ce am fost luminati de Duhul Sfant si nu ne pocaim cu adevarat,ne mintim si ne inselam singuri,cu Biblia in fata, caci este scris.Evrei 6:1-6
    Ps.19:9Frica de Domnul este curată şi ţine pe vecie; judecăţile Domnului sunt adevărate, toate sunt drepte.Amin.
    1Ioan 2:1-29, 15.Nu iubiţi lumea, nici lucrurile din lume. Dacă iubeşte cineva lumea, dragostea Tatălui nu este în el. Amin .Amin.

    Doamne cerceteaza-ne sa ne vedem cat suntem de goi,sa vedem ca suntem afara din Imparatia Ta ,pana nu ii prea tarziu,recunoscandu-ne pacatele care ne-au dezbracat de har , din cauza neascultarii de cuvantul Tau si de poruncile Tale si ajuta-ne sa ne pocaim cu adevarat, pana mai Esti pe Tronul milei si sa fim imbracati din nou in Harul Tau Minunat,cu tot ce e in El,traind mai departe cuprinsi de frica Ta si sa ascultam de poruncile Tale vesnice cu frica si cutremur ,cum ne zice si Ap.Pavel in Filipeni 2:12.Astfel, dar, preaiubiţilor, după cum totdeauna aţi fost ascultători, duceţi până la capăt mântuirea voastră, cu frică şi cutremur, nu numai când sunt eu de faţă, ci cu mult mai mult acum, în lipsa mea.Amin

    ITI MULTUMIM ISUSE HRISTOASE! AMIN!

  2. trebuie sa ne straduim sa scriem corect gramatical!!e un site vizitat de multi oameni,trebuie sa fim exemplu in toate lucrurile,amin!

  3. Asa e Ali…si eu tot ii spun asta sotului meu… :)):)):))

  4. ei surorilor, surorilor va imprindeti voi intrun iiiiiiiii, o vai, macar de ati citi ce scrie cu atentie. vai vai.

  5. Pace multa tuturor!
    Pt.ali si Flory si toti „intelectualil” de pe acest site.

    Dupa cum multi stim ,este o zicala ” noaptea este un sfetnic bun „cand te gandesti la tot ce ai facut si ce ai vorbit ziua.
    In vis de noapte a venit un inger la mine si m-a intrebat : de ce vorbesti si te rogi cu acest popor care nu Il cunoaste si nu are frica de Dumnezeu ?,de ce le vorbesti intr-una si ei batjocoresc cuvantul Lui Dumnezeu si rad de tine in ascuns,mi-a zis sa incetez sa va mai vorbesc ,ca puterea v-a fost luata si a fost data unui popor mic si smerit care Il cunoaste cu adevarat si IL IUBESTE DIN INIMA si asculta de cuvantul Lui, apoi intradevar am vazut cum eu munceam la o podea ,peste o temelie(fundatie) si mai aveam putin ca sa o termin (deci eu am inceput o munca de jos )si un cal care imi aducea materialul a cazut in fata mea si in jurul Lui erau niste oameni cu fete mandre si severe care l-au doborat si acel cal nu mai putea sa se ridice si acel inger mi-a zis din nou,mai ai putin de lucrat ,dar nu te mai ruga cu ei ,caci nu Il cunosc pe Dumnezeu si nici Dumnezeu pe ei si vor sa iti ia puterea ca si acestui cal, dar eu am ramas in picioare si cu dorinta de lucra mai departe si cu gandul sa vindec calul.
    Sa stiti ca multi crestini vor sa faca ceva pentru Domnul dar diavolul mereu gaseste ceva care sa ii opreasca ,ba ca nu stiu gramatrica ,ba ca sunt neinsemnati si nu sunt lideri sau cu facultati ,etc.dar va spun sincer puterea Lui Dumnezeu e mai mai mare si judecata Lui e mult mai aspra.
    Eu cred ca desteptii lumii acesteia opresc si au oprit lucrarea Domnului si in biserici , pentru ca au pretentie ca cultura lor intelectuala sa fie satisfacuta ,la fel sunt si in bisericile de azi si mai ales in culte ,vezi numai destepti invatati de diavol cu teologii si scoli seminarii,dar nu exista nici un credincios care sa lucreze doar cu Duhul Lui Dumnezeu cu, caci nu ii lasa.
    Si se plang ca nu este activitate in biserica!!!
    Dumnezeu nu lucra cu dracii.
    Oricum cerinta gramaticala e cultura dracului ,a stintei si culturii moderne si o putere diavoleasca ,dar puterea Lui Dumnezeu o va dobori asa ca nu va dati batuti ,lucrati mai departe si treceti peste dorintele intelectualilor si diavolilor.
    Dumnezeu vrea oameni sfinti care sa lucreze pentru El, nu intelectuali care se dau mari si credinta lor e 0(zero).Asa ca nu va mai dati destepti fata de alti sa le cereti voi gramatica si cultura moderna, ca Dumnezeu uraste stinta si intelepciunea omului si iubeste doar NEPRIHANIREA .
    Lasati Duhul Sfant sa lucreze si nu-L huliti.
    Sa nu ziceti ca nu ati fost avertizati!
    Puterea voastra va cadea in fata cuvantului Lui Dumnezeu cu toata cultura voastra ,Dumnezeu nu va cunoaste.
    Nimic nu se face in ascuns ,fara ca Dumnezeu sa descopere alesilor Sai fiecare vorba sau fapta este descoperita si apoi judecata.
    Hula si oprirea lucrari Lui Dumnezeu pentru cultura voastra, nu va v-a fi iertata la judecata ,toti intelectuali vor arde in foc caci au oprit lucrarea Domnului.
    Dumnezeu sa aiba mila de noi.

  6. pai tocmai ca citim cu prea multa atentie:)nu era spus din rautate,si sotului meu ii atrag mereu atentia cand nu vorbeste corect:)

  7. Ha ha Ali….facem echipa buna…barbatii astia vai vai :):):):)

  8. Monica draga,nu exagera,te rog!!Vorbesti lucruri mari,sper ca iti dai seama,acuzi de hula impotriva Duhului Sfant!Nimeni nu sa dat destept,cum zici tu si daca tu ma suspectezi de necredinta eu te suspectez de lipsa de dragoste,si imaturitate de a primi o „critica”constructiva!
    Nimeni nu a vorbit de ceea ce spui tu,de stiinta si alte lucruri diavolesti,cum le numesti.
    Eu cred ca Florin nu a luat-o asa dramatic,era o chestie mai mult amuzanta,sau cel putin asta se vroia.In fine,nu toti suntem pe aceeasi lungime de unda.Dar sa nu cadem nici in extrema cealalta.Pace tie!

  9. VA ROG SA MA IERTATI, dar asa ma tulbur eu,cand vad ca cineva care face ceva pentru Domnul si impreuna cu El noi toti suntem lucratori la ziderea trupului Lui Hristos,este mereu cartit si criticat si i se cere o gramatica sau o cultura pe care nu toti crestinii o poseda ,sufar cu fiecare madular care primeste critica, nu suport critica si observatii de gen intelectual ,nici asupra mea si nici a altora.Poate am fost cam exploziva ,dar reactionez dur la astfel de lucruri celor care chiar fac ceva pentru Domnul .Noi crestinii trebuie sa scapam de cultura intelectuala si sa acceptam totul asa cum Dumnezeu ne spune exact sa vorbim, trebuie sa ne respectam ca atare.
    Si in biserici intelectualii vor doar sa le fie satisfacuta cultura lor vasta si nefondata biblic si nu vor ca Isus Hristos sa fie satisfacut. De aceea nimic nu mai merge asa cum trebuie si in biserici mereu unii se plang ,sunt crestinii activi dar ei nu sunt lasati de cei intelectuali ,caci au pretentii de gen gramatical si cu studii in slujire si cand aud si aici asa ceva ,sufar stiu ce inseamna sa fi criticat ,respins si batjocorit ca esti un simplu om.
    Nu va amuzati pe cea ce se face in Numele Domnului.Este hula impotriva Duhului Sfant.
    Dumnezeu este serios si nu se amuza in cea ce face El.
    Va rog nu faceti deosebiri ca citesc si oameni intelectuali, piara toti intelectuali mandri si fatarnici ,sa citeasca si sa critice pana le cad ochelarii de pe nas si inima sa li se faca de piatra, dar aici trebuie sa slujeasca toti cei simpli si smeriti ,care lucreaza sincer pentru Domnul, nu ca au studii sau bani si nu ne descurajati .Va rog frumos.
    Caci sunt intelectuali care nu il cunosc pe Dumnezeu si noi cei simpli vorbim aici unui popor mic si smerit FARA CUNOSTINTE GRAMATICALE ,in Numele DOMNULUI ,nu intelectualilor ,imi pare rau de reactie ,dar eu nu stiu de gluma si nu imi pasa de „intelectuali” si nici voua sa nu va pese de ei ,fiti activi si slujiti Domnului cu credinciosie ,nu cu fatarnicie .
    1 Cor.1:17-31
    Dumnezeu sa va binecuvanteze!

  10. @monica
    „Oricum cerinta gramaticala e cultura dracului ,a stintei si culturii moderne si o putere diavoleasca ,dar puterea Lui Dumnezeu o va dobori asa ca nu va dati batuti ,lucrati mai departe si treceti peste dorintele intelectualilor si diavolilor’

    asa este fratilor, nune trebe nici o gramatica, domnu n-e iubeste asa cum sun-tem stinta si cultura sunt diavolesti ca s-i tastatura asta care nu m-a lasa s-a scriu corect nici mie nu i-mi pasa de intelectuali, sun t prost si sunt mandru ca sunt prost da am si un motiv ca profu meu de romana era comunist si din caza asta nu ma intereseaza linba asta.

    fratele margea poa sa scrie cum vrea el de gresit, e injiner de mediu si acolo chiar nu conteaza ce e subiect si cine e predicat ca domnu vorbeste prin el ca sa ii mustra pe intelectualiiii care se iau in gura cu el

    io o inteleg si pe sora Floryy ca nu ii poate da peste degete lu margea da in defintiv el e barbat in casa, sau ma rog…

    nu conteaza, hai sa scriem asa cum stim noi, nu cum stiu intelectualiiii aia de scriu manuale, ca domnu ne iubeste asa cum sintem. Sau cum suntem???? Ca aici chiar mam in cur cat.

  11. se pare va filtrele automate lucreaza. Site-ul pe care te invitam sa-l lecturezi se numeste „vindecatoru…” Cauta si vei gasi….

  12. invariabil, pentru @monica

    Asta chiar mi-a scapat, la prima lectura, pentru ca lecturez doar in sila textele cu greseli:

    „, piara toti intelectuali mandri si fatarnici ,sa citeasca si sa critice pana le cad ochelarii de pe nas si inima sa li se faca de piatra”.

    Nu stiu cum vezi tu textul de mai sus, dar pentru mine el contine TREI BLESTEME MAJORE.

    Intrebarea mea este: CU A CUI AUTORITATE ARUNCI TU ACESTE BLESTEME PE UN SITE CRESTIN, Asupra unei categorii de oameni pe care nu o intelegi?

    Nu stii ce se intampla cu blestemele nefondate?

    Iar in ipoteza deloc plauzibila ca stii sa citesti si ca nu iti scrie cineva textele clocotind de dragoste crestina, iti recomand cu caldura lucrarea lui Derek Prince, „Binecuvantare si blestem”. Poate se face lumina si in mintea ta.
    Te previn insa, Derek Prince chiar a fost un intelectual si nu orice fel de intelectual. Iar cartea recomandata este scrisa suparator de corect din punct de vedere gramatical!
    QED.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura