ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Vânătorii de greşeli în biserici

1 Timotei 3:15 „Dar dacă voi zăbovi, să ştii cum trebuie să te porţi în casa lui Dumnezeu, care este Biserica Dumnezeului celui viu, stâlpul şi temelia adevărului.”

Tu cum te porţi în biserică dragul meu frate? Ştii să te porţi ca un adevărat creştin, urmaş al Domnului, sau eşti un vânător de greşeli care vii doar să te amuzi de unii sau alţii care slujesc în biserică? Cu durere vă spun că văd astfel de „fraţi” în tot mai multe biserici. Sunt „fraţi” care stau pe scaunul „vânătorului de greşeli” şi ştiţi care e treaba lor în biserică? Să se uite cu „binoclul” după greşeli, ba ghiar să le caute cu lupa. Daca un bătrân se împiedică când vrea să se aşeze la locul lui, îi vezi pe „vânători” cum îşi pun mâna la gură şi râd de numa. Oare ce e aşa haios? Dacă predicatorul se încurcă la citirea unui cuvânt, gata, „vânătorii” se prăpădesc de râs. Dacă se greşeşte puţin la o cântare, vai ce bună ocazie de râs.

Fraţilor, ce suntem noi? Biserica lui Isus sau morminte văruite? Dacă facem din programul bisericii un circ ieftin, ce mai căutăm să ne aşezăm pe scaunul celor neprihăniţi? Când ne vom vindeca de de râsul în biserică la micile greşeli?

Să vă dau un exemplu: s-a întâmplat la un program al bisericii ca să li se oprească negativul celor care cântau în faţă. Normal că am văzut „vânătorii de greşeli” pe ici pe colo în biserică cum rânjeau de nefericita întâmplare. Şi m-am întrebat: de ce nu se roagă pentru cei care cântă şi îi judecă atât de uşo şi abea aşteaptă un motiv să râdă? Ştiţi, Satan lucrează în biserici mai puternic ca oricând, iar noi îl lăsăm cu atâta uşurinţă să se folosească de noi.

Voi, copii de Dumnezeu, aţi învăţat cum trebuie să vă purtaţi în Casa lui Dumnezeu! Nu rămâneţi la stadiul de teorie, puneţi în practică. Nu faceţi din Templul Sfânt o peşteră de tâlhari. Aşteptaţi cumva să ia Domnul biciul la noi? Haideţi să luăm cu toţii atitudine şi să ne comportăm ca nişte adevăraţi creştini în Templul Sfânt. Să căutăm părtăşia cu toţi fraţii şi să ne bucurăm de adevărata dragoste dintâi. Să tratăm cu responsabilitate şi seriozitate Biserica şi să nu mai dăm prilej diavolului. AI MILĂ DE NOI DOAMNE ŞI NU NE FĂ DUPĂ GREŞELILE NOASTRE!

--

Editorial scris de Florina Patru© www.crestintotal.ro 

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

--

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

  1. Eu zic ca o astfel de atitudine rezulta din lipsa dragostei fata de frati.Daca tu esti conectat la cer atunci simti cu cel ce da slava lui Dumnezeu.Dragostea acopera totul,crede totul,iarta totul.Multi nu inteleg semnificatia cuvintelor:,,Mila voiesc iar nu jertfe,,.

  2. sincer pe mine acest articol m-a facut sa rad.hai sa fim seriosi,chiar nu radem sau zambim la asemenea cazuri cum le-ai descris sora mai sus?tu chiar niciodata n-ai facut acest lucru?nu cred ca-i un pacat sa razi intr-un moment dificil.si eu am cazut in iarna pe strada si am ras de situatie si nu m-a deranjat sa vad ca se amuza si altii,m-am bucurat ca nu mi-am rupt nimic si radeam de fericire.e adevarat ca nu-i placut pt cei pusi in astfel de situatii,dar nu suntem stane de piatra si nu cred c-ar trebui sa fim tristi in astfel de momente!cred ca-i mai rau sa barfesti in Casa Domnului sau in afara ei sau sa te uiti sa vezi ce fac cei din jur si sa-i critici.daca razi sau zambesti si treci mai departe nu-i rau,e pacat sa-ti bati joc de cineva.trebuie sa respectam Casa Domnului si pe noi toti.multa pace va dorescsi articole mai ziditoare!

  3. @ovy
    Imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect.Ma refeream strict la cei ce vaneaza greseli care intotdeauna au ceva de comentat.Nimeni nu este destul de bun, dupa parerea lor. Parca se bucura cand se intampla sa nu mearga negativul celor ce vor sa cante.Stie Domnul de ce-i asa!Sau: Nu sunt pe voia Domnului. Sa aveti o zi binecuvantata!

  4. sa facem o diferenta intre vanatori de greseli pe care si eu ii condamn si cei care vad greselile dar nu cu gand sa barfeasca sau sa critice ci avand ravna pentru Domnul.Dumnezeu ridica in popor oameni plini de Duhul Sfant care au lumina si calauzire de sus si descopera pacatele si abaterile din popor.Noi suntem chemati sa fim un popor Sfant pus deoparte pentru Domnul.Dca cineva este mustrat pentru indreptare ,sau i se atrage atentia sa nu mai pacatuiasca trebuie sa se faca din dragoste pentru sufletul lui ca sa nu se piarda.Deci sa fim atenti sa discernem cine ne vrea binele si cine vrea doar sa aiba un subiect de barfa.Domnul sa ne lumineze pe toti si sa veghem in dragoste unii asupra altora.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura