Conferinte

Cluj Napoca: Conferința ”Învierea lui Iisus Hristos

Joi, 28 aprilie 2011, de la ora 19 vă invităm la sediul TVR Cluj la conferința ”ÎNVIEREA LUI IISUS HRISTOS – dimensiunea cosmică” susținută de părintele STELIAN TOFANĂ, prof. univ. dr. la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj.

Prelegerea face parte dintr-o serie de conferințe televizate, inițiate de postul public de televiziune, sub genericul „Dialogurile TVR Cluj cu părintele Stelian Tofană și invitații săi”. Dezbaterile sunt destinate publicului larg, dar și specialiștilor din domeniul religios. La final se pot adresa întrebări pe marginea subiectului menționat. Intrarea la acest eveniment este gratuită. Capacitatea sălii de spectacole de pe strada Donath, nr. 160 (sediul TVR Cluj) este de 200 de locuri. 

Conferințele vor avea loc în ultima zi de joi a fiecărei luni. Prelegerile au ca scop inițierea unui dialog între Biserică și societate prin mass-media, crearea unui spațiu de dezbatere în acest sens, întâlnirea omului cu sacrul, familiarizarea lui cu valorile spirituale care îi marchează viața și promovarea unui spirit interconfesional în rândul creștinilor. De asemenea, prin aceste evenimente vom scoate în prim plan și tinerele talente de la Academia de Muzică ”Gh. Dima” din Cluj.

Joi, 28 aprilie, veți audia Suita nr. 2 pentru violoncel solo în Re minor (Preludiu, Sarabanda) de J. S. Bach în interpretarea domnului Rodin Albert, masterand 1 la clasa prof. univ. dr. Vasile Jucan, decanul Facultăţii de Interpretare muzicală din cadrul Academiei de Muzică ”Gh. Dima” din Cluj.   

Vă invităm să participați la acest eveniment!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: