DEVOTIONALEEDITORIALE

Nu-mi pare rău pentru ce am scris, deși admit că nu dețin adevărul absolut.

Nu-mi pare rău pentru ce am scris, deși admit că nu dețin adevărul absolut. Îmi pare rău, însă, pentru faptul că am oferit muniție devoratorilor de păstori, enoriașilor puturoși și celor care nu fac nimic dar vor să vadă minuni. Am oferit ceva muniție și unor creștini care au ce au cu credincioșii baptiști și iată că acum au avut ocazia să-și verse frustrările. E problema caracterului infect și păcătos care dă pe afară veninul răutății. Dumnezeu să aibă milă și de unii și de alții.

Un mare, mare, mare de tot, palavragiu, s-a folosit și el de articolul meu pentru a-și vărsa frustrările. E celebru, deci își permite. Bine, chestia asta cu celebritatea pe face-book, e simplă de tot. Oricine poate deveni viral spunând niște tâmpenii mai tâmpite decât cele obișnuite. Mă-ntorc la celebrul palavragiu care mi-a făcut onoarea de a citi cele câteva rânduri scrise de mine.

Spunea dânsul că baptiștii au scăzut pentru că nu vor să scoată draci, pentru că nu se roagă pentru bolnavi, pentru că nu vor să descopere prorocii mincinoși. Îl contrazic. Eu-s păstor baptist și m-am rugat pentru demonizați. Mă rog pentru bolnavi. Și, uite, spun despre el că este un profet mincinos! A fost la Vaslui și a profețit că va dispărea duhul de sărăcie într-un an. A trecut anul și vasluienii sunt tot sărăci, iar el e un profet fals. Mai zicea el că noi, păstorii baptiști, îi promovăm pe cesationști. Eu nu-s cesaționist. Am plantat biserici de la zero, fără sa fur membrii din alte biserici cu care sa mărșăluiesc pentru nimic pe plaiurile dâmbovițene. Împreună cu echipa noastră, am plantat biserici între musulmani și încă o mai facem. Ne luptăm cu demonii islamici fără să facem tamtam pe face-book că am evanghelizat nu știu ce vedete. Vorbea despre faptul că nu avem putere în predicarea. Confundă puterea Cuvântului cu strigătul unui predicator cu vocea de femeie supărată, gen Floricica dansatoarea. Așa putere nu vreau, te las pe tine că tu și Salam sunteți ași la puteri din astea.

Unii baptiști de ai mei, m-au dat afară din cult. Alții mi-au dat funcții în cult. Nu, fraților, nu mă interesează. Rămân eu la sărăcia mea. Rămân la ceea ce m-a chemat Domnul să fac; să predic Evanghelia celor din neamul meu, să păstoresc cele opt biserici împreună cu cei doi colegi păstori, cu cei patru presbiteri și cu frații diaconi. Tocmai am primit un porc și jumătate de la niște frați penticostali din Bistrița. Merg să le tranșez împreună cu frații administratori din biserică pentru cantina din Adunarea noastră.

Sali Sabri

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura