Conferinte

Cluj Napoca: Conferința ”Procesul MÂNTUITORULUI HRISTOS

Joi, 31 martie, de la ora 19 vă invit la sediul TVR Cluj (în sala de spectacole) la conferința ”PROCESUL MÂNTUITORULUI HRISTOS. O evaluare biblică și istorică” susținută de părintele STELIAN TOFANĂ, prof. univ. dr. la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj.

Evenimentul este deschis publicului larg, dar și specialiștilor din domeniu. La final se pot adresa întrebări pe marginea subiectului menționat. Intrarea la acest eveniment este gratuită. Capacitatea sălii de spectacole de pe strada Donath, nr. 160 (sediul TVR Cluj) este de 200 de locuri.
Prelegerea este prima de acest fel organizată sub genericul ”DIALOGURILE TVR CLUJ cu părintele Stelian Tofană și invitații săi”. Este vorba despre o serie de conferințe susținute în ultima zi de joi a fiecărei luni de părintele Tofană. Prelegerile au ca scop inițierea unui dialog între Biserică și societate prin mass media, crearea unui spațiu de dezbatere în acest sens, întâlnirea omului cu sacrul, familiarizarea lui cu valorile spirituale care îi marchează viața și promovarea unui spirit interconfesional în rândul creștinilor.
Vă rog să mediatizați acest eveniment în bisericile din care faceți parte prin anunțuri în cadrul serviciilor divine de duminică, postarea pe site-urile de care dispuneți și trimiterea acestui email și altor persoane interesate.
Andreea Leonid

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: