ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Când nu-L înţelegi pe Dumnezeu, stai sub autoritatea Lui!!!

Romani 8:28 „De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume, spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său.”

Sunt multe lucruri care ni se par grele de făcut dar să stai sub autoritatea lui Dumnezeu atunci când El nu este înţeles de noi, pare prea mult şi prea greu. Ca şi creştini ne confruntăm cu multe situaţii, cu multe ispite, încercări, probleme, care uneori ni se par atât de imposibil de suferit. Poate sunt momente în care zicem că Dumnezeu ne-a părăsit, dar iată ce ne promite EL: Evrei 13:5b „…căci El însuşi a zis: „Nicidecum n-am să te las, cu nici un chip nu te voi părăsi.” 

Dragul meu copil de Dumnezeu, să ştii că pentru tine care eşti născut din Hristos, care eşti una cu Hristos, toate lucrurile lucrează spre binele tău, dacă Îl iubeşti cu adevărat pe Dumnezeu. Tot ce ţie ţi se pare a fi împotriva ta, defapt îţi întăreşte credinţa şi te ajută să creşti în omul dinlăuntru.

Nu e un lucru uşor să stai în ascultare de Dumnezeu când eşti pe un pat de spital, când tocmai ţi-a murit cineva drag, când ai rămas fără servici, când cei pe care îi considerai prietenii tăi îţi întorc spatele. Secretul este să te dezbraci de eul tău, să lapezi tot ce însemni tu. Să renunţi să mai trăieşti pentru tine şi Hristos să trăiască în tine şi fiecare zi să o trăieşti la maxim pentru EL.

Vă amintiţi de Daniel în groapa cu lei? Dacă nu ajungea acolo în mijlocul leilor, mai simţea el ridicarea din groapă şi cinstea pe care a primit-o? Dar cei 3 tineri din cuptorul cu foc? Cum au primit ei izbăvirea şi toţi s-au închinat Dumnezeului Viu care i-a salvat. Dar de Iov, cel mai bun exemplu al Bibliei, vă amintiţi suferinţa lui? Putem oare careva din noi să ne comparăm cu suferinţele lui? Şi totuşi, Biblia zice că prin toate câte a trecut Iov nu a păcătuit împotriva lui Dumnezeu şi a rămas lângă EL, iar Dumnezeu l-a adus pe Iov la o stare şi mai îmbelşugată decât cea dintâi.

Sunt multe exemple în Biblie care îi arată pe oamenii ce au stat sub autoritatea lui Dumnezeu chiar dacă au trebuit să moară pentru credinţa lor. Ştefan, când a fost omorât cu pietre, era fericit. Ştiţi de ce? Pentru că vedea cerurile deschise şi pe Fiul lui Dumnezeu care şedea la dreapta Tatălui. Ştia că Isus îl aşteaptă cu braţele deschise şi exemplul acesta mă duce cu gândul la un verset atât de profund pentru mine: Romani 8:18 „Eu socotesc că suferinţele din vremea de acum nu sunt vrednice să fie puse alături cu slava viitoare, care are să fie descoperită faţă de noi.”

Merită să stăm sub autoritatea lui Dumnezeu? Eu zic cu toată fiinţa mea că merită şi putem sta sub autoritatea Lui în orice vreme. Oare cum ne-am putea bucura de lumina cerului dacă mai întâi nu am fi trecut prin valea umbrei morţii? Chiar şi atunci când lacrimi curg pe obrazul nostru, mâna Lui ne mângâie atât de dulce şi duios. Şi ce minunat e să-L simţi că îţi şterge lacrima. Ştiţi că defapt lacrimile ne limpezesc ochii şi ne ajută să vedem mai bine slava lui Dumnezeu?

Haideţi ca de azi să stăm sub autoritatea lui Dumnezeu cu toată fiinţa noastră, cu toată inima noastră şi cu toată credinţa. Să zicem precum psalmistul: „DU-MĂ PE STÂNCA CE N-O POT AJUNGE CĂ ESTE PREA ÎNALTĂ PENTRU MINE!” Lucrurile care la noi par imposibile, la Dumnezeu toate sunt cu putinţă. Să cerem putere de la EL şi să ne aruncăm pentru totdeauna în braţele Lui. AMIN!

http://www.youtube.com/watch?v=JTyaK1C8NgU

Editorial scris de Florina Patru© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

Banner LIFE/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: