Articole de CraciunEDITORIALE

Pericol de moarte…in plina sarbatoare

O tanara familie, impreuna cu fiul lor, un adolescent de 12 ani, mergeau plini de bucurie sa sarbatoreasca una dintre cele mai importante sarbatori! Marea sarbatoare avea loc undeva mult mai departe de resedinta lor; plini de bucurie au pornit la drum! Sarbatoarea e sarbatoare…slujba in casa Domnului, bucurie, fast, oameni multi si sa nu uitam si ceva specific sarbatorii, totul a fost scurt! La intoarcere, s-a intamplat ceva ciudat…nu au mai fost lucrurile la fel, parca totul era schimbat, deoarece, iubitul lor fiu nu mai era! Credeau ca e pe la rudenii, prieteni…dupa o zi isi dau seama ca fiul lor a fost pierdut! Dezamagire, probabil autocondamnare…dar ce conteaza cand iubitul lor fiu nu mai e? S-au intors in cautarea lui, iar dupa 3 zile l-au gasi pe pruncul Isus care nu era altundeva decat in casa Tatalui…
Sa-l pierzi pe Isus in zi de sarbatoare, cat de trist!

Au trecut de atunci mai bine de 2000 de ani, si lucrurile parca nu s-au schimbat…exista inca acelasi risc: sa-L pierzi pe Isus in plina sarbatoare. Urmeaza sarbatoareea nasterii Mantuitorului…exista riscul sa uiti de El, si asta nu e altceva decat pericol de moarte!

Sa nu-ti treaca cumva prin minte sa-L compari pe Isus cu un brad pe care-l imbodobesti si sta acolo linistit pana trece Craciunul, sau cu un mos care nu mai moare si in fiecare an minte copii cu verzi si uscate…nu, nu, nu! S-a nascut Mantuitorul, s-a nascut Emanuel, El a zis ca va fi cu noi, nu ca va ramanea intr-o cladire, intr-o camera…ci va fi cu mine, va fi cu tine! Nu-l pierde in timpul irosit pe barfe, ca doar ai timp de sarbatori, nici in flirtul de la colindat…nu-L pierde! S-a nascut, te iubeste, e cu tine…nu te risca sa-L pierzi de aceste sarbatori! Mariei si lui Iosif i-au trebuit de 3 ori mai mult timp sa-l gaseasca…intr-o zi L-au pierdut, L-au cautat 3 zile! Nu te risca, sa-L pierzi pe Isus, pierderea e un pericol de moarte…cine stie, poate de sarbatori nu nu vei mai avea timp sa-L regasesti, poate mergi spre o vesnicie! Tine-te strans de Emanuel…doar cu El poti fi fericit de aceste sarbatori, fara El nu e sarbatoare!

Poate e ultima sarbatoare pentru tine, tine-te de Emanuel, sarbatoriti impreuna…

Mihai Creta sursa: www.bisericaalbini.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: