Albume: lansari

AnDrEy R. – PENTRU DUMNEZEU

Albumul este liber pe Internet la Download si contine 11 Piese.

A fost inregistrat in CHELOO MC RECORDS STUDIO, S-a lucrat cu atentie si s-a depus ceva munca…Sper sa-l apreciati indeajuns, si sa intelegeti mesajul pe care il transmite.
Albumul contine urmatoarele Piese:
1.AnDrEy R. – Intro
2.AnDrEy R. – Iti Multumesc
3.AnDrEy R. – Fi mai bun…
4.AnDrEy R. – De Partea Lui
5.AnDrEy R. – Pentru Dumnezeu
6.AnDrEy R. – M-am schimbat
7.AnDrEy R. – Anturaje
8.AnDrEy R. – 2012 (Cu Samy F.)
9.AnDrEy R. – Lumea rea (Cu Samy F.)
10.AnDrEy R. – Pentru Mama
11.AnDrEy R. – Outro
Asculta-l , Reasculta-l , Da-l mai departe !
Multumiri celor care apreciaza munca depusa !
Auditie Placuta ! Pace !
Link 1:  DOWNLOAD
Link 2:  DOWNLOAD
Mai multe informatii aici: www.andrey-r-oficial.blogspot.com
AnDrEy R.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

10 Comments

  1. auzi duda, yooouuu, muzica e varza man sa iti zic pe limba ta!!!
    atitudinea ta nu mi se pare potrivita pt a o exprima in muzica crestina, nu ca ar fi muzica rap sau hip hop dar pur si simplu vocea ta de smecheras suna prea emo cred. Imi suna bn formatii ca Total poate si unele melodii de la Pocaitii.
    dar instrumetatia e destul de ok
    opinia mea, dak tot e pusa rubrica de comnetariu aici ma gandesc ca e democaratie, dak imi stergeti comentariu sunteti la fel de comunisti ca si ceausescu

  2. emyl ,prietene hai sa`ti explic ceva…in primu rand…cred ca tu esti un smecheras emo, sau cum ii zici u 🙂 , te`ai uitat ce limbaj ai folosit ?:) puteai sa` pui pur si simplu , un „Nu imi place” sau sa taci din gura…in al doilea rand…e Hip Hop Spiritual , adik te trezeste spiritual cumva daca ma intelegi 🙂 nu conteaza tonu pe kre il interpretez pe piese, sau cum ma manifest eu, asta e treaba mea, eu il laud pe Dumnezeu cum pot eu mai bine, si bineinteles pe Stilu meu, Asculta si trupa DUNAMIS , ca sa te convingi , Pace 😉

  3. ok, nu imi place, si imi pare rau ca te’ai simtit jignit, scopul ironiei mele e sa te faca sa intelegi k poate ai putea sa faci cumva mai bn, sau poate is numa eu de parerea asta
    ….si fratele meu tonul si timbrul vocii conteaza, doar e muzica, conteza tot, interpretare, chiat tot … nu te contest din punct de vedere spiritul, dar cand vine vorba de muzica eu nu cred k tu te poti compara cu Dunamis, GBU!!!

  4. Nu m-a jignit ironia ta emyl stai linistit, si nu m-am ocaparat cu DUNAMIS, doar ti-am dat o alta varianta de rap crestin, nu are rost sa aberam pe tema asta.. Pana la urma fiecare cu mesaju si cu stilu lui, Si nu m-a suparat critica ta…cum se zie, o critica un pas inainte ! Din critici invatam toti pana la urma ! Sa fi Iubit !

  5. Desi nu ascult genul acesta de muzica apreciez efortul tau:) Ai talent si chiar imi plac melodiile! Sa Fii iubit si continua cu ce-ai inceput!:)

  6. f interesant stilul tau de muzik, poate nu va fi acceptat de batrani din bisericile noastre, poate nici de cei deja crestini.. dar stii cum se poate folosi Dumnezeu de stilul tau de muzica si versurile tale? sa vorbeasca unui hip-hop-er din intuneric. pentru ei Dumnezeu a ingaduit stilul acesta de muzik sa le vorbeasca si lor cumva prin versuri si muzica nu doar predici si carti.. bvo, continuia cu versuri intelepte. stil „timpul trece” ai lucrat ceva mai mult la ea cred si bagti cumva in seama si pe tanarul acesta andrei. este foarte descurajat in ultima vreme toti au vrut sa-l doboare. l-am cunoscut la elim-bruxel si are o poveste frumoasa dar si multe incercari. tu avand site poate postezi web acesta sa ii lase comenturi lumea sa-l mai incurajeze sau sa ii spuna ce sa mai lucreze, cum sa lucreze. iti multumesc mult http://www.youtube.com/watch?v=vSEDwxhHvLU

  7. extraordinare melodii Andrei…frumos talent ai primit de la Dumnezeu…un talent care cel putin pe mine si poate pe multi altii ii incurajeaza sa isi schimbe felul de viata…fii binecuvantat de Domnul si eu unul la randul meu iti incurajez felul tau de a-L lauda pe Domnul…!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura