Concursuri

Concurs dedicat tinerilor

TineriCreștini.ro organizează un Concurs dedicat tinerilor Vrei să ajuţi lucrarea Lui Dumnezeu? Vrei să spui şi altora despre o comunitate creştină cu conţinut şi materiale creştine?  Ai prieteni creştini pe care ai vrea să îi inviţi aici? Vrei să ajuţi cât mai mulţi creştini să îşi petreacă timpul în companie creştină? Acum ai ocazia. Dacă răspunsul tău este da, citeşte cu atenţie şi urmează instrucţiunile concursului de mai jos, şi află ce trebuie să faci. Premile sunt: Un telefon iPhone 4 Black de la Apple, Un Laptop Sony VAIO, Un aparat de fotografiat profesional Nikon D90 si 5 Imprimante Pixma iP4700 de la Canon

Detalii Concurs:

Vrem să atragem tinerii şi să le spunem despre Dumnezeu. Dar pentru asta trebuie să fim auziţi! Şi cunoscuţi! Să oferim tinerilor o alternativă la lumea virtuală păcătoasă din ziua de azi. Să le arătăm că există şi comunităţi creştine serioase, unde tinerii chiar pot lega prietenii sănătoase.

În sensul acesta ne-am hotărât sa vă motivăm cu premii deosebite pentru muca pe care o veţi depune, pe cei care vă veţi da tot interesul în această lucrare. Şi chair dacă poate nu vă veţi număra printre câştigători (sunt doar 9 Premii) Dumnezeu vă va răsplăti pe toţi cei care vreţi să fiţi, poate pentru prima dată, pescari de oameni.  Şi Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Ce trebuie să fac?

PRIMA DATA  TREBE SA ITI FACI CONT(CLICK AICI) Apoi trebuie să aduni câte 100.000 de puncte pentru unul dintre cele Trei Premii Mari, sau câte 30.000 de puncte pentru una dintre cele Cinci Menţiuni.

Poţi aduna maxim 3000 de puncte pe zi.

Cum adun puncte?

Poți aduna puncte din mai multe activități de pe site sau poţi primi puncte prin transfer de la alte persoane (toate expiră la fiecare 15 zile, deci te ajută doar la urmă) dar cele mai multe puncte şi care nu expiră niciodată le poţi obţine invitând prieteni care să se înscrie pe site folosind linkul tău perosnal de referinţă. Linkul personal de referinţă îl găsiţi, după ce v-aţi logat,  la Meniul  „Invite” – „My refferal link” sau îl copiaţi de la adresa http://tinericrestini.ro/signup?ref=3287 . Atenţie! Pentru a primi punctele (50 pentru fiecare invitat) este obligatoriu ca înregistarea pe site de către cei invitaţi să se facă prin acest link personal pe care îl găseşte fiecare membru în contul lui. În caz contrar nu ne asumam nici o răspundere şi nu putem să recompensăm cu nimic pe cei cu puncte pierdute sau necumulate din acest motiv.

Câte premii pot câştiga?

Se va acorda doar un singur premiu de persoană, la alegere, dintre cele Patru Premii a câte 100.000 pucte, sau unul dintre cele Cinci Menţiuni a câte 30.000 de puncte fiecare.

Cum ridic premiul:

Informaţiile despre fiecare premiu în parte se găsesc pe site la adresa http://tinericrestini.ro/points/shop .

După ce ai acumulat numărul necesar de puncte, poţi comanda premiul dorit.

Va trebui să specifici datele tale personale (nume, adresă, adunarea pe care o frecventezi, şi codul numeric personal). Va trebui să complectezi  în scris un formular la primirea coletului.

Livrarea coletului se face prin poştă, în maxim trei zile lucrătoare în capitală, sau în cinci zile lucrătoare în provincie.

Precizări:

Deşi pe acest site sunt invitaţi tinerii creştini din toată lumea, premiile acestui concurs vor fi acordate doar tinerilor din Romania (la dorinţa sponsorilor).

Data începerii concursului: 20 Octombrie ora 00:00 ora României ( a început deja)!

Data limita de înscriere: nu există limită, atâta timp cât mai există cel puţin un premiu.

Atenţie: Vor fi monitorizate toate adresele de IP de la care se fac înregistrări pe site, şi persoanele care îşi fac mai mult de un cont, sau trimit mesaje spam vor fi excluse din concurs indiferent câte puncte ar avea.

Premii*:

Un telefon iPhone 4 Black de la Apple

Un Laptop Sony VAIO

Un aparat de fotografiat profesional Nikon D90

5 Imprimante Pixma iP4700 de la Canon

(Fiecare Premiu va fi însoţit de cărţi de la diferite edituri creştine**.)

*Pentru că premiile sunt sponsorizate de societăţi comerciale, pe bază de contract (firme, edituri creştine),  Comunitatea Tineri Creştini nu îşi asumă nici un fel de obligaţie materială sau morală faţă de acestea, faţă de alte părţi terţe sau faţă de participanţii la acest concurs şi nu se obliga în nici un fel,în nici un caz, în conformitate cu legile statului român, în a returna sponsorilor premiile sau sumele investite în aceste premii. Deasemenea, site-ul Tineri Crestini se dezice de orice obligaţie faţă de oricine nu respecă regulile concursului (minciuna, spamul sau orice încercare de a frauda acest concurs vor fi pedepsite cu ştergerea contului, sau, după caz, după legile statului român).

Echipa Tineri Creştini este proprietarul de drept al acestui concurs şi al tuturor materialelor, bunurilor de orice natură şi a informaţiilor de pe acest site. Echipa Tineri Creştini îşi rezervă dreptul de e exclude din concurs pe oricine este suspectat de trimitere de mesaje spam sau de înregistrare de conturi fictive, fără nici o avertizare. Echipa Tineri Creştini îşi rezervă dreptul să modifice, să revizuiască sau să completeze acest statut oridecâteori va fi necesar.

**Dacă mai sunt librării creştine, edituri creştine, firme, persoane publice sau private care se pot oferi voluntar cu materiale creştine sau cu noi premii cu care să extindem acest concurs, vă rugăm să ne contactaţi la adresa echipa@tinericrestini.ro pentru un nr. de telefon sau pentru mai multe informaţii.

Succes tuturor participanţilor, şi nu uitaţi: Generaţia noastră este  Generaţia următoare!

FA-TI CONT ACUM(CLICK AICI)

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: