ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Toamna…

Toamna, anotimp al rededicari si un anotimp al descoperirilor, a descaperirilor misterelor, descoperirea misterelor inimii.
Toamna, anotimpul meu preferat…E asa de minunat sa mergi dimineata la scoala, la munca si sa te uiti in jurul tau la frunzele care parasesc crengile, sa te uiti la natura in cate culori frumoase e colorata. E minunat sa treci prin covoras de Frunze de toate culorile si totusi sa nu uiti cine le-a facut pe toate din jurul tau si cine le-a dat culoare si cine ti-a dat si tie viata.
Toamna e un anotimp al rededicari asa cum spuneam mai sus, am sa va zic si de ce…Intr-o zi stateam si ma uitam pe geam cum ploua si am vazut ploaia ca pe un mic povestitor ce nu iti spune toata povestea, te lasa pe tine sa cauti sfarsitul povesti. Stand si uitandu-ma la oameni care trec cu viteza prin ploaie ma gandeam ca e toamna e ziua multumirii in biserici si de obicei la astfel de evenimente te rededici in lucrare, ei bine la mine nu a fost asa, abea dupa cateva zile, privind ploaia si mai apoi tot ce ma inconjoara am simtit nevoia de a face o noua dedicare pe ogorul Lui.
Ploaia de toamna este povestitorul care te face sa descoperi misterele unei inimi care ascunde ceva de propriul proprietar. Toamna iti poate da starea de melancolie pe care o ai nevoie ca sa descoperi mistere din propria inima,poate vei gasi raspunsuri la intrebarile pe care le ai. Starea sufletească ce se desprinde din sărbătorile tomnatice este bucuria pentru fructele pământului amestecată cu melancolia pentru vremea mohorâtă. Posibilitățile verii au dispărut, iar răcoarea toamnei este la orizont. Cerul devine gri și posomorât.

Editorial scris de Claudia Mihaiescu© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Claudia, Te astept in fiecare Marti

Crestin Total recomanda :

Kerigma.ro www.liferomania.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: